Şimdi Ara

NBA 2K14 VC Kazanmak + Locker Kodlar [Güncel] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada sizin probleminiz de büyük ihtimalle isimle alakalı değil, oyun içinde isminizin nasıl söylenileceği ile ilgili. çünkü isim seçilebiliyor olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staylano

quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

Ronnie2k official twitter hesabini kontrol ederseniz ara ara locker codes paylasimi yapiyor.Bu adam pesteki Adam Bhatti gibi bisey.

ronnie2k benim verdiğim locker kodları veriyor zaten ekstra verdiği birşey yok. dileyen ordan da takip edebilir tabi.

Yanlis anlama hocam yonlendirme yapma amacli soylemedim genelde 2k ronnieyle paylasiyor kodlari.Bilgilendirme amacli soyledm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar su kodu girdim slum dunk falan acildi arsenalden ekle falan yazdi ama bulamadim yardimci olabilirseniz cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roy

arkadaslar su kodu girdim slum dunk falan acildi arsenalden ekle falan yazdi ama bulamadim yardimci olabilirseniz cok sevinirim

Bana neden sormuyon ki... my playerda geliştirme bölümü olması lazım L1 R1 ile sayfaları geç orada göreceksin. free açık olanlarıda var.. paralı alınanlarda var
  • takip!!

• Takip....
  • Yeni Locker Code konuya eklendi. Bu aralar VC bekleyen arkadaşlar için pek iyi kodlar gelmiyor, umarım yakın sürede gelir.
  • my nba 2k14 uygulamasına giremiyorum tam giriyor ardından this account is being used by anather device yazıyor bir çihaz tarafından kullanılıyor gibi bir şey sanırım ne yapmam gerekir acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychocake

quote:

Orijinalden alıntı: ufukupcu

Başka konu bulamadım buraya sorayım bari.
    My career'de ismimi kabul etmiyor.illaha olan isimlerden seçmemi istiyor.var mı düzeltmenin yöntemi

Fifadaki gibi kendi yüzünü yapabilme olsa süper olurmuş

ben kendi ismimi kullanıyorum. Herhangi bir problem yok

isim ne abi senin?
    yandaki listede isim seçmemi istiyor bazı Türk isimler var fakat ufuk yok

sen isim seçerken yanda çıktımı uzun bi isim listesi.

• quote:

quote:

quote:

My career'de ismimi kabul etmiyor.illaha olan isimlerden seçmemi istiyor.var mı düzeltmenin yöntemi

isim ne abi senin?

Sen sanırım isim değilde nickten bahsediyorsun.. hani Boss, big daddy, the magician falan var onlar.. orada öyle bir seçenek yoktur. En kötü NBA de oynayan Türklerin isimleri vardır heralde.

kısacası farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım

• quote:

quote:

quote:

quote:

isim ne abi senin?

Sen sanırım isim değilde nickten bahsediyorsun.. hani Boss, big daddy, the magician falan var onlar.. orada öyle bir seçenek yoktur. En kötü NBA de oynayan Türklerin isimleri vardır heralde.

Yok vallaha isim kısmı.Lakap olayını seçtim spiker sesleniyor öyle ama isim olmuyor anladım bi türlü dahada kurcalamam lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

isim ne abi senin?

Yok vallaha isim kısmı.Lakap olayını seçtim spiker sesleniyor öyle ama isim olmuyor anladım bi türlü dahada kurcalamam lazım.

O zaman ana menüde en altta My features gibi bir seçenek var oraya gir oradan editleyebilirsin isim ve soy isim.. Ben kendi ismimi yaptım hiçbir problem çıkmadı. Gerçi ben karakteri yaratırken girmiştim

• ''this account is being by another used machine''
    Cep telefonundan uygulama açılınca bu hatayı alıyorum. Başka bir cihazda aktif etmedim. Niye bu yazı çıkıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ECBalaban

''this account is being by another used machine''
    Cep telefonundan uygulama açılınca bu hatayı alıyorum. Başka bir cihazda aktif etmedim. Niye bu yazı çıkıyor?
    selam aynı sorunla ben de az önce vc almak için uygulamaya girdiğimde karşılaştım. anasayfaya gidip myteam'de 2-3 maç yaptıktan sonra tekrar girdiğimde o hatayı tekrar vermedi. büyük ihtimalle yine bir bakım vardır. ama bahsettiğim şekilde girebiliyorum şuan bir kaç kere de denedim.
  • Merhaba,
    XBOX360' da CREW modda oynayan kimse var mı? Genelde Amerikalıların oyuna daldığı saatler bana uymadığı için Crew modda oynamakta hoşlananlardan bir takım kurmak istiyordum. Fazla hırslı olmayan, oyunu oynamaktan zevk alan arkadaşlar daha makbul. Oyuncunun ratingi falan dert değil. Bu arada VC kazanmak isteyen arkadaşlar, myteam booster paketlerde bir daha indirim olursa onu takip etsinler. Ben geçen ki 20% indirimde 530.000 VC'lik takım kurdum(tüm gold current playerlar ve 32 tane gold historic mevcut su an). 160.000 VC'de yapmıştım ayrıyeten(sadece 10 saatte).
  • Cep telefonu uygulamasına güncelleme geldi tabi artık giremiyorum. Güncelleyemiyorumda ister istemez ülkenizde geçerli değildir diyor. Yani apk yi nasıl bulabiliriz?
  • gifted1903 G kullanıcısına yanıt
    baktım şimdi dün güncellenmiş sanırım. güncel versiyonu apk olarak düşmemiştir sanırım ama bulunca yazıcam hemen konuya.
  • Düzenleme// Güncel APK dosyası konuya eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staylano -- 27 Mart 2014; 10:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staylano

Düzenleme// Güncel APK dosyası konuya eklendi.

Çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için.
  • yeni apk için teşekkürler. yeni uygulama da açığı gidermişler sanırım zarfı seçip hemen geri dönemiyoruz..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.