Şimdi Ara

NBA 2K14 VC Kazanmak + Locker Kodlar [Güncel]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bu konuyu bilmeyen arkadaşlar için açtım. Umarım yardımcı olabilirim.

* Eğer iPhone veya Android bir telefonunuz var ise telefonunuza MyNBA2k14 yüklüyorsunuz ve giriş yapıyorsunuz. Daily VC alanına tıklayarak mektuplardan birini seçtiğinizde min 700- max 1500 VC kazanıyorsunuz ve bunu 24 saatte bir yapabiliyorsunuz. Fakat kurcalaya kurcalaya farkettim. Daha fazla kazanmak isterseniz Mektup seçtikten sonra geriye basıp tekrar daily vc butonuna tıklayıp tekrar mektup seçebiliyorsunuz, kazandığınız vc puanını hesabınıza işleyene kadar kısa bir süreniz var. Mektuptan çıkan vc değerini gördükten sonra geri butonuna basıp tekrar hızla aynı işlemi uygulamanız gerekiyor. Bu şekilde günlük 3-4K VC kazanabilirsiniz. Sisteme iyileştirme yapmadan önce 10K kadar kazandığımı biliyorum sürekli bu konuda çalışmaları var.

* Bu yönteme ek olarak yine aynı uygulamadaki pick and win eklentisini kullanabilirsiniz. O gece oynanacak maçların galiplerini tahmin ediyorsunuz ve doğru tahmin ettiğiniz maç başına 50VC alıyorsunuz.

* Yeni Yöntem * Oyun tarafından yapılan yeni açıklamaya göre, MyNBA2K14 uygulamasının MyTeam bölümünde maç yaparak günlük ekstra 500VC kazanabileceksiniz.

Locker Kodları ise yapımcı tarafından paylaşılan kodlar eğer istek olursa sürekli konuyu güncelleyebilirim. Bu kodların belli bir süresi olduğu için bir an önce kullanmanız gerekiyor. Oyunun açılmış olduğu ekranda Features kısmına girip Locker Codes sekmesinden kodu yazarak hesabınıza uygulayabilirsiniz.

- Güncel Kod -
    LOCKER CODE for RANDOM SHOES
    PS4, PS3, XBOX One, XBOX 360 için paylaşılmış. 02.04.14'de süresi dolacak.
    7500 VC değerinde ayakkabı veriyor.

PS4 -> N14PS-AQX4Q-17G5V-7V3TF-BJ7UA
    Xbox One -> N14PS-AQX4Q-17G5V-7V3TF-BJ7UA
    PS3 -> N14PS-WEG64-PYQ1P-BHX8N-NLZ5N
    XBOX 360 -> N14PS-WEG64-PYQ1P-BHX8N-NLZ5N

- Güncel Kod -
    LOCKER CODE for MYTEAM SILVER PACK
    PS4, PS3, XBOX One, XBOX 360 için paylaşılmış. 29.03.14'de süresi dolacak.

PS4 -> N14PS-E224W-HAHJK-LAE3X-A5SV4
    Xbox One -> N14PS-E224W-HAHJK-LAE3X-A5SV4
    PS3 -> N14PS-CS9UB-NWKTB-HZREV-E7FNK
    XBOX 360 -> N14PS-CS9UB-NWKTB-HZREV-E7FNK

- (Süresi doldu. Yeni kod geldiğinde güncellenecek.) -
    LOCKER CODE for RANDOM MYTEAM or MYPLAYER ITEM
    PS4, PS3, XBOX One, XBOX 360 için paylaşılmış. 21.03.14'de süresi dolacak.

PS4 -> N14PS-A2XUC-NYI38-XYWHE-1ZUWU
    Xbox One -> N14PS-A2XUC-NYI38-XYWHE-1ZUWU
    PS3 -> N14PS-ZQG5D-MEQGE-KEM15-AYLAS
    XBOX 360 -> N14PS-ZQG5D-MEQGE-KEM15-AYLAS

- (Süresi doldu. Yeni kod geldiğinde güncellenecek.) -
    LOCKER CODE for 20000 MYTEAM POINTS
    PS4 ve XBOX One için paylaşılmış. 17.03.14'de süresi dolacak.
    PS4 -> N14PS-FINNQ-NE6LE-5XKUU-HW6CK
    Xbox One -> N14PS-FINNQ-NE6LE-5XKUU-HW6CK

LOCKER CODE for RANDOM MYPLAYER CLOTHING
    PS3 ve XBOX 360 için paylaşılmış. 17.03.14'de süresi dolacak.
    PS3 -> N14PS-26V2H-9FKW5-ENL7I-79PHQ
    XBOX 360 -> N14PS-26V2H-9FKW5-ENL7I-79PHQ

Düzenleme // Android kullanıcıları aşağıdaki linkten telefonlarına MyNBA2k14 uygulamasını yükleyebilirler. Sanırım ülke kısıtlanması uygulanıyor. Teşekkürler @marcus83http://yadi.sk/d/tpdIwkLxKcdSC
    Düzenleme 2 // Güncel APK dosyası: MyNBA2K14 1.2.0.87774 APK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staylano -- 28 Mart 2014; 10:11:47 >

• Hocam o mobil uygulamaya giriş yapamıyorum , uygulama e mail ve pass sordugunda psn adresimi giriyorum olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NalcakarS

Hocam o mobil uygulamaya giriş yapamıyorum , uygulama e mail ve pass sordugunda psn adresimi giriyorum olmuyor

selam adresiniz psn adresi olmayacak NBA2k14 için kayıt olduğunuz hesap olacak.

Edit // MyPlayer hesap bilgileri olarak da geçiyor.

http://nba2k.com/login

bu adresten kayıp şifrenizi bulabilirsiniz, eğer bilmiyorsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staylano -- 15 Mart 2014; 23:23:02 >
  • Öyle bir kayıt olduğumu hatırlamıyorum ps4 kullanıyorum nerden olabilirim ?
  • NalcakarS kullanıcısına yanıt
    az önceki mesajımı düzenledim, eğer myplayer yada myteam kullanıyorsanız mutlaka kayıt olmuş olmalısınız ben de ps4 kullanıcısıyım.
  • staylano kullanıcısına yanıt
    İki moduda kullanıyorum neyse biraz kurcalıyım belki bulurum çok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: NalcakarS

İki moduda kullanıyorum neyse biraz kurcalıyım belki bulurum çok ilginç
    Güzel konu, takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivanc1Mac

Güzel konu, takipteyim.

Alıntıları Göster
    yahu şu uygulamayı androidde bulamadım ben arıyorum arıyorum çıkmıyor.
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    hocam android kullanıyorsanız mutlaka google hesabınız vardır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catdaddy.nba2kmobile&hl=tr

bu adrese giriş yapıp, telefonunuza indirme talimatı gönderebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staylano

hocam android kullanıyorsanız mutlaka google hesabınız vardır.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catdaddy.nba2kmobile&hl=tr

bu adrese giriş yapıp, telefonunuza indirme talimatı gönderebilirsiniz.

Tahmin ettiğim gibi yeni sürüme çıkarmışlar bunu. ben evo 3d kullanıyorum 4.0.3'ten sonra bıraktılar güncelleme yapmayı bize :/ sağlık olsun pek nba oynamıyorum zaten diyerek kendimizi avutuyoruz.

Hocam bendede 2011 xperialardan var bendede çıkmadı bende 1Mobile Market üzerinden indirdim sorunsuz çalıştı Bu arada bu gece 3e kadar the park'tayım oynamak isterseniz psnden ekleyin , psn id NalcakarS41
    hocam bildiğim kadarıyla android telefonlara farklı yollarla dışarıdan uygulama alınabiliyor. "mynba2k14 apk" şeklinde arama yapıp, apk dosyasını telefonunuza yükleyebilirsiniz. güncel sürüm hakkında pek bilgim yok yalnız.
  • quote:

hocam bildiğim kadarıyla android telefonlara farklı yollarla dışarıdan uygulama alınabiliyor. "mynba2k14 apk" şeklinde arama yapıp, apk dosyasını telefonunuza yükleyebilirsiniz. güncel sürüm hakkında pek bilgim yok yalnız.
    Uygulamayı biraz uğraşarak çalıştırıp 1400 VC'mi aldım.

Paylaşım için teşekkürler, ancak bu mail'i açarken geri gelme olayı biz de işlemedi.
  • quote:

aynen öyle yapıcam zaten :) az apkmania kullanmadık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

quote:

aynen öyle yapıcam zaten :) az apkmania kullanmadık :)

Alıntıları Göster
    MYNBA2K14 uygulamasının son versiyonunu indirmek isteyenler için BURDAN indirebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

MYNBA2K14 uygulamasının son versiyonunu indirmek isteyenler için BURDAN indirebilirsiniz

marcus hocam teşekkürler.ios sistemlerinde işe yarıyor olmalı bu yöntem androidde denemediğim için bilmiyorum fakat aynı sistem olduğu için o tarafta da işe yarıyordur tahmin ediyorum hızlı olmak önemli biraz. kaç vc kazandığınız an beklemeden geri yapmalısınız.
  • Bugunluk kacirdik 19 saat sonra dedigini deneyecegim bakalim. Bilgi için tesekkurler
  • quote:

Bugunluk kacirdik 19 saat sonra dedigini deneyecegim bakalim. Bilgi için tesekkurler
    Locker kodların süresi doldu. Yeni kod geldiğinde güncelleyeceğim.
  • İnşallah mycareer için VC locker code gelir
  • quote:

İnşallah mycareer için VC locker code gelir
    Yeni Locker Kod konuya eklendi. 3 gün sonra kodun süresi dolacak, bilginize.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.