Şimdi Ara

NBA 2K14 VC Kazanmak + Locker Kodlar [Güncel] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
6.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni uygulamayi indirdim ama bir turlu login olamiyorum. Bunun bir çözümü var mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla android kullandığım için yardımcı olamıyorum maalesef ama emulator ile bakmaya çalışıcam bu akşam.
  • Düzenleme // Oyun tarafından yapılan yeni duyuruya göre MyNBA2K14 uygulamasında günlük ekstra 500 VC kazanabileceksiniz. Detay, ana mesajda.
  • Uygulamayı indirdim. Vc points kodlarina nerden gireceğim

• Takip

• Kod ile kazandığımız ayakkabıyı bulamadım ben ya.
    foto koyabilecek olan var mı hangisi olduğunu
  • Sanirim yine bi kod geldi ama bi bakarmisiniz ilgilenen arkadaslar =) umutla bekliyoruz.. my team da kevin durant cikio gibi bi soylenti var ama ?

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan13

Sanirim yine bi kod geldi ama bi bakarmisiniz ilgilenen arkadaslar =) umutla bekliyoruz.. my team da kevin durant cikio gibi bi soylenti var ama ?

My team olayini biraz anlatsana. Ben herhangi bir takim seçip ona transfer yapamiyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purple -- 9 Nisan 2014; 10:55:25 >
  • efecan13 E kullanıcısına yanıt
    gece durant 20 sayının üstüne çıkarsa verilecekti, verildi ve tükendi 10 dakika içerisinde sınırlı veriyorlar.
  • Fifadaki ultimate team gibi. Takimin her seyini sen ayarliosun sahasini amblemini oyunculari falan tabi bunlar oyundaki paralarla ve cikan kartlarla oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan13

Fifadaki ultimate team gibi. Takimin her seyini sen ayarliosun sahasini amblemini oyunculari falan tabi bunlar oyundaki paralarla ve cikan kartlarla oluyor.

Ama ben istediğim takım ile kariyer yapmak istiyorum. Öyle bir sey yok mu

• Yok

• Yeni bir güncelleme daha geldi, bölge sorunundan dolayı indiremiyoruz marketten ama nette mynba2k14-1.5.0.90552 şeklinde arama yaparsanız apk dosyasını bulabilirsiniz. Hatta direk link vereyim, zaten bedava bir uygulama...

https://docs.google.com/uc?export=download&id=0B4OXWWikHOS4WjdwMUJUUlB1LU0

Buradan indirip uygulamayı telefonunuza kurabilirsiniz...
  • eyvallah ben de buna bakıcaktım tam...
  • Arkadaşlar uygulamada VC bölümünde 5000 é yakın vc var fakat myplayer à girdiğimde makineden böyle bi para yok (Ps4) ayrıca uygulamadan kişisel bilgilerime baktığımda hala bi önceki takımda görünüyorum cav. Onun üstüne 2 takıma daha trade oldum şuanda Pistons dayım ekstra birşey yapılıyor mu? Ps4 üzerinden güncelleme gibi internet bağlı sürekli ben kendi kendine bu bşlgşlrri günceller sanıyordum bi yere mi girmem gerekli
  • Arkadaşlar uygulamada VC bölümünde 5000 é yakın vc var fakat myplayer à girdiğimde makineden böyle bi para yok (Ps4) ayrıca uygulamadan kişisel bilgilerime baktığımda hala bi önceki takımda görünüyorum cav. Onun üstüne 2 takıma daha trade oldum şuanda Pistons dayım ekstra birşey yapılıyor mu? Ps4 üzerinden güncelleme gibi internet bağlı sürekli ben kendi kendine bu bşlgşlrri günceller sanıyordum bi yere mi girmem gerekli
  • Uzun süredir ilk defa uzun süreli locker kod verdiler. Bugüne kadar konuyu güncel tutamamamın nedeni buydu. Diamond oyuncu kodu veriyorlardı ve 5 dakika içinde bitiyordu.

Tüm konsollar için;

Random Item
    - Konferans Finalleri bitişine kadar süresi var -
    #BOXOFCHOCOLATES (hashtagle birlikte yazılacak.)
  • Arkadaşım bu kodu nasıl giricez? direk #BOXOFCHOCOLATES olarak yazdım ama olmadı
  • kod ve yenilik var mı?
  • Arkadaşlar normal mac yaparken kazandığım vcleri adamımı upgradenyaparken kullanıyorum fakat adamıma dovme short falan alırken vc sz gosterıyo mantıgını anlıyamadım bılen varmı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.