Bildirim
Nba 2k16 joystick ile oynama
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaydetmemesinin sebebi bütün tuşları ayarlamaman hic bir tuşta boş kalmayacak şekilde denedin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sende sorun varmi oynuyor musun joystick tuşlarını değiştirip
quote:
Orijinalden alıntı: kaee
Hocam sende sorun varmi oynuyor musun joystick tuşlarını değiştirip
Evet sıkıntısız oynuyorum ama tuş kombinasyonunu boş kalmayacak şekilde ayarlayarak.
tüm tuşları dolduruyorum ama benim yaptığım ayarları kabul etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrl -- 24 Ocak 2016; 16:57:57 > -
Arkadaşlar hepsini girdim ve ben de hala oynayamıyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı? -
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, oyunu yükleyince önce tüm tuşları girmen gerek dedi. Update 1&2 yi yükledim, şimdi de joystick in tuş kombinasyonunu değiştirip kaydet diyorum ama bir türlü kaydetmiyor, başa dönüyor komple.
Bir fikri olan yardımcı olabilecek biri varsa yardımları bekliyorum.. -
arkadaşın sorunuyla aynı bütün tuş yerlerini dolduruyorum oyunun içindeki bölümden tekrar başa dönüyor acaba x360ın oyuna girmeden controllerin ayarlarındaki axis y fln var oraları yapamıyorum rastgele dolduruyorum öylede olmuyor oranın tam olarak nasıl doldurulacağını bilen varmı -
UPPP! var mı sorunu çözen tüm tuslar dolu ama kaydedilmiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X