Şimdi Ara

nba 2k7 ve 2k8 arasindaki fark (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2k8 in demosu iyi değildi full sürümü oynayın. oyun siteleri ortalaması 8-8.5 arası.nba 08 ise 7-7.5
  • nba 2k8 çöp oyun diyeler ya hayatlarında basketbol oyunu oynamamıştır yada basketboldan ve oyundan anlamıyordur bu kadar basit.hele hele nba live 08 daha iyi diyorsanız bide satın ps3 ü gitsin..
  • nba 2k8 tek kelime ile "mükemmel" bir oyun. basketbolun pes' i değil. pes futbolun "nba 2k8"idir.
    çünkü hem grafik hem oynanbilirlik hemde atmosfer var, peste sadece oynanabilirlik var.

bu arada iddia ediyorum türkiyede en iyi nba 2k8 oyuncularından biriyim, eğer kendine güvenen varsa 3 maçlık seri yapabiliriz, psn : mrtalb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 6 Ocak 2008; 13:38:27 >
  • PS3 te 2k8 de online maçlar nasıl??Lag oluyor mu??Ona göre alayım...
  • ya abuk subuk açıklamalar yapıyorsunuz.yok basketboldan anlamıyormuş,yok hayatında oynamamış vs... saçmalık...
    bir firmanın , oyun şirketinin fanı falan değilim.sadece bana en iyi sunumu verenleri (grafik-oynanabilirlik-vs) tercih ederim.
    hoş,elimde ne 2k8 var ,nede live08 ...demolardan konuşuyorum.bakın ön yargılı bi insan olmadığımı , FAN olmadığımı şurdan anlayabilirsiniz...
    ps3ü aldım...live 08 demosu indirdim..bittim...hatta almayı düşündüm.ama forumdan okuduklarım vs 2k8in daha iyi oldğu yönündeydi...onu da deneyeyim dedim çünkü parayı verecek olan ea sports veya konami fln diil.ben vericem...pişman olmak istemiyorum.2k8 demosundan sonra ben o oyunun yanına yaklaşmam.demoyu indirdim.kurdum...oynadım...çıktım..sildim:D bu kadar:)
    olumlu yönde etkileyen yanları 2k8in :
    -...yok:D ha seyircinin skora göre inlemeleri olabilir.
    neyse ben liveda sevdiklerimden bahsedim (bu arada demolarına yorum yapıyorum)
    -menulere diyecek bir şey yok.fifa-nba ..ea sports farkı.
    -oyuncular çokk benzer..ki 2k8deki lebron ,bakkalın çırağı gibi:)
    -topa verilen tepkiler daha gerçekçi.oyuncunun yürüyüşü,şortun dalgalanmaları...oysa 2k8de adam uçarak sürüyor gibi adımları anlamsız saçma salak geldi bana..(benm görüşüm)
    -grafik ve görsellik olarak yanına bile yaklaşamaz live'ın...2k8 atari oyunu gibi (aşşaaaladım:P o kadar değil ama cidden ps2nin orta halli oyunlarıdnan gibi.ayıptır,millet o kadar para verip HD alıo ps3 alıyo...verdikleri grafik rezalet!)
    kısaca...ben tercihimi live 08den yana kullanıcam param olunca...2k8 almayın demiyorum.elinizde ps3 var...indirin demoları , oynayın ona göre karar verin.o kadar para vereceksiniz , yazık olmasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: cco

ya abuk subuk açıklamalar yapıyorsunuz.yok basketboldan anlamıyormuş,yok hayatında oynamamış vs... saçmalık...
    bir firmanın , oyun şirketinin fanı falan değilim.sadece bana en iyi sunumu verenleri (grafik-oynanabilirlik-vs) tercih ederim.
    hoş,elimde ne 2k8 var ,nede live08 ...demolardan konuşuyorum.bakın ön yargılı bi insan olmadığımı , FAN olmadığımı şurdan anlayabilirsiniz...
    ps3ü aldım...live 08 demosu indirdim..bittim...hatta almayı düşündüm.ama forumdan okuduklarım vs 2k8in daha iyi oldğu yönündeydi...onu da deneyeyim dedim çünkü parayı verecek olan ea sports veya konami fln diil.ben vericem...pişman olmak istemiyorum.2k8 demosundan sonra ben o oyunun yanına yaklaşmam.demoyu indirdim.kurdum...oynadım...çıktım..sildim:D bu kadar:)
    -topa verilen tepkiler daha gerçekçi.oyuncunun yürüyüşü,şortun dalgalanmaları...oysa 2k8de adam uçarak sürüyor gibi adımları anlamsız saçma salak geldi bana..(benm görüşüm)
    -grafik ve görsellik olarak yanına bile yaklaşamaz live'ın...2k8 atari oyunu gibi (aşşaaaladım:P o kadar değil ama cidden ps2nin orta halli oyunlarıdnan gibi.ayıptır,millet o kadar para verip HD alıo ps3 alıyo...verdikleri grafik rezalet!)
    kısaca...ben tercihimi live 08den yana kullanıcam param olunca...2k8 almayın demiyorum.elinizde ps3 var...indirin demoları , oynayın ona göre karar verin.o kadar para vereceksiniz , yazık olmasın.

Demoya göre yorum yapmasan fullünü oyna da sonra eleştir istersen

• quote:

ya abuk subuk açıklamalar yapıyorsunuz.yok basketboldan anlamıyormuş,yok hayatında oynamamış vs... saçmalık...

Başta (her EA oyununda olduğu gibi) çekici geliyor Live 08. Ama inan NBA 2K8 in tam sürümünü oynamaya başla bağımlılık yapıyor. Grafik olarak Live ın tek üstünlüğü oyuncuların terlemeleri ve gerçeğe benzemeleri. Forma detayında 2K8 i geçen bir oyun yok şimdiye kadar. Live 08 de dalgalanıyor diyorsun da 2K8 de kat kat kaliteli o dalgalanma. Saha içi atmosfer müthiş 2K8 de. Oynanabilirliğe diyecek yok zaten bu kadar gerçeği olmadı şimdiye kadar. Bak mesela Live 08 de serbest atış yaparken animasyonun saçmalamasına. Yerlerde Live 08 in animasyonları. Oynanabilirlik ioynadıkça öyle sıkıyor öyle kendini tekrar ediyor ki oyunu açmıyorsun bir daha. Başta güzel geliyor hep değişik hareket gördükçe ama oynadıkça tükeniyor artık değişik hareket. Değişik ataklar, değişik savunma kalmıyor artık hep aynı şeyleri yapıyorsun. Kesinlikle Live 08 e para vermeni önermem çok pişman olursun. Güven bu kadar insanın söylediğine, NBA 2K8 al. Normalde bu kadar yazmam bu tür konulara ama aynı benim gibi durumdasın, başta bana da öyle geldi. Öyle bir bağımlılık yapacak ki ayrılamıyorsun başından (hele bir de NBA fanatiğiysen tamam daha yok ötesi). Live 08 in çekiciliği çook geçici. 2 gün sonra bitecek hiçbir isteğin kalmayacak o oyunu oynamakla ilgili. Demolara göre kesinlikle karar verme 2K8, Live 08 den onlarca kat daha kaliteli inan.

Tam sürümden çektiğim video, izle bunu derim.

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/132208.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ocak 2008; 17:25:57 >

• quote:

dostum şimdi gerçekten yanlış yazıyorsun ve insanları yanlış yönlendiriyorsun, dediklerinden sadece menu sistemi dışındakilere katılmak mümkün değil

- surat çizimleri live 08 in çok az gerisinde öyle bakkal çırağı olayı yok. ayrıca oyuncuların bireysel karakteristik top sürmeleri, pas vermeleri, şut çekmeleri TÜM oyuncularda TEK TEK simule edilmiş. hidayet türkoğlu'nun "fade-away" şutları bile birebir aynı! live 08 deki gibi kafana göre arcade şekilde 5 crossover arka arkaya yapıp smaç basamıyorsun. asıl atari salonu oyunu live 08 dir çünkü r1 tuşuydu sanırım bi tuşa basınca oyuncuların nerelerden iyi şut attığını sahanın üstünü kaplayarak gösteriyordu aynı arcade oyunlardaki gibi. 2k8 de oyuncular üst üste 3 şut kaçırınca yada yuhalanmaya başlayınca demorilize oluyorlar smaç bile kaçırabiliyorlar, mola almazsan yada iyi bir pozisyonda sayı yapmazsan bu şekilde deva edebiliyor. ACABA HANGİSİ ATARİ SALONU OYUNU??
    - stadyum ve seyirciler konusuna değinmeye bile gerek yok ama biraz açıklama yapcam yinede; seyirciler maçla iç içe, mesela yenik durumda ve kötü hücum edince ıslıklamaya başlıyorlar, iyi bir smaç yapınca, 3 lük atınca, blok koyunca ayağa kalkıp tezahurat yapıyorlar, molalarda ponpon kızlar sahaya giriyor, her takımın maskotu saha kenarına gösteri yapıyor, pota altında ıslanan yerleri paspasçı görevliler siliyor.
    - spiker ve yorumcular çok daha üstün, mesla çook uzun pas attın rakibe gitti, yorumcu:" tanrı aşkına bu futbol değil", diyebiliyor ve daha nice enteresan eleştiride bulunabiliyorlar, ayrıca maçların sonuna doğru "gatorade" sponsorluğunda başka 2. yorumcu ayrıca yorumlarda bulunuyor.
    - nba live 08 oyuncular "robotik" hareketlerde sanki dökme demirden yapılmış gibi hareket edip zıplıyorlar. 2 hareket arası geçişler "kütük" gibi(mesela koşarken durup birden rebound için zıplarken)..
    nba 2k8 de bütün bunlar mükemmel bir şekilde uyumlu biçimde hareketler birbirine bağlanmış. İSTEYEN YOUTUBE da AÇAR BAKAR. ama offical trailerlara bakmayın orada oyun içi doğru düzgün bişey yok, kamera çekimlerine bakın.2K8 de adeta NBA TV de maç seyrediyormuş gibi gerçekçi hareketler göreceksiniz.
    - oynanabilirlikte ayrıca r1, l1 tuşlarıyla hücumda diğer oyunculara komut verip lay up, off screen gibi bir sürü komut verebilir, alternatif set hücümunu kullanabilirsiniz. öyle atari oyunu gibi oyuncunun nerden daha iyi şut sokacağı olayı yok!!! öyle hep aynı adamdan aynı şekilde hücum etme olayıda yok!!!
    - stadyum grafiği ve ışıklandırma konusunda 2k8 kesinlikle fark atıyor live 08'e.

özetle bu arkadaşa cevabım bunlardır, bilip bilmeden adam gibi incelemeden yorum yapmanın, milleti yönlendirmenin alemi yok.
    dediğim gibi sadece menu sisteminde, yüz modellemesinde live 08 daha iyi ama bu 2k8 da yüzlerin kötü olduğu anlamına gelmez, ayrıca formalar 2k8de çok daha kaliteli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 6 Ocak 2008; 17:49:17 >

• 2k8 de lebron bakkal çırağı gibimi adam topu tutuş şekline kadar birebir aynı smaçlarını saymıyorum bile ..bakkal çırağı ha
  • mrtalb arkadaşım yazdıklarının hepsine imzamı atarım.nba live 08 rezil bi oyundur zaten aldığı notlarda ortada.nba2k8 ile live ı karşılştırmak bile 2k8 e hakarettir bence.esasında boşuna yazıyoruz sadece demoyu oynamış arkadaş atıp tutmuş bol keseden..burda 2k8 i almayı düşünen arkadaşların kafasını karıtırmayada gerek yok.nba2k8 mükemmel bir basketbol similasyonudur almayan çok şey kaybeder.
  • iki demoyuda oynadım nba live 08 i oynarken çok eğlendim potadan çıkan sesler adamların vucut yapıları top surmeleri formaları inanın çok komik tam atari oyunu olmuş nba live 08 .nba 2k8 oyun değil zaten canlı mac yayını gibi bişey elimde kol olmasa oturup seyredecem o derece..
  • NBA TV nin gamepadle kontrol edilebilen versiyonu derim ben bu oyuna sadece. Gerek grafik gerek atmosfer gerek o uçuk animasyonlar.

Bıngıl bıngıl sallanıyor nasıl yaparsınız bunu be ayıp ya yüreğimize inecek
  • klavyesi olan yorum yapıyor raizstlin.nba2k8 gibi bir basketbol oyunu iyiki varki live in ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 6 Ocak 2008; 20:25:29 >
  • insanların bişiler anlayabilmesi güzel :D
    lütfen erotik videolarla milleti cezbetmeyelim ...ayıptır.
  • Umarım sen de anlamışsındır demek istediğimizi
  • anlayana sivri sinek saz anlamaya davul zurna az
  • Nba 2k8 xbox 360 pal versiyona çıkmadımı daha arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marmarali

Nba 2k8 xbox 360 pal versiyona çıkmadımı daha arkadaşlar

Çıkmaz olurmu yav, naptın sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre00

Artık Shawn Marion ile 2 de 2 atabiliyorum :))

Ben de ama 3.'yü kaçırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

NBA TV nin gamepadle kontrol edilebilen versiyonu derim ben bu oyuna sadece. Gerek grafik gerek atmosfer gerek o uçuk animasyonlar.

/>

Bıngıl bıngıl sallanıyor nasıl yaparsınız bunu be ayıp ya yüreğimize inecek

Yanlız verdiğin resimde Kobe yine uyuşukluk edip savunmaya geç gidiyor . İki gün adam gibi oynasa üçüncü gün cıvıttığı için sevmiyorum bu adamı. Forza Dwight Howard .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.