Şimdi Ara

nba 2k7 ve 2k8 arasindaki fark (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun videolarını izliyorum...demoyu tekrar indiriyorum.tekrar yorum yazıcam:D umarım zehir zemberek yazmam:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: cco

oyunun videolarını izliyorum...demoyu tekrar indiriyorum.tekrar yorum yazıcam:D umarım zehir zemberek yazmam:D
    hocam yaz canin sagolsun begenmediysen kimse zorla begendirecek degil ama lebrona bakkal ciragi deme yaw kanima dokunuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ysnn2

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

NBA TV nin gamepadle kontrol edilebilen versiyonu derim ben bu oyuna sadece. Gerek grafik gerek atmosfer gerek o uçuk animasyonlar.

/>

Bıngıl bıngıl sallanıyor nasıl yaparsınız bunu be ayıp ya yüreğimize inecek

Yanlız verdiğin resimde Kobe yine uyuşukluk edip savunmaya geç gidiyor . İki gün adam gibi oynasa üçüncü gün cıvıttığı için sevmiyorum bu adamı. Forza Dwight Howard .

Kobe nin pozisyonu farklı zaten D.Howard'dan. Benim takımı kurtaran tek adam Kobe. Çok deli smaçları var elemanın kimse tutamıyor ya 4 kişinin üstünden bastığı pozisyonlar var çekecem denk gelince videoya, yine gif yapıp koyarım :D

• Vince Carter'ın 10 kişi üstünden (Hakem de dahil) smaç bastığını bilirim ben be
  • Seyircileri de koysaydın araya 40-50 kişi falan. 10 kişi.. takım arkadaşları da girdi herhalde araya
  • benimde adamım kobe.inanılmaz ya bu oyun şut stillerini bile birebir yapmışlar sanki kobe gerçekten oyunda gibi..

bu arada hatırlayan vardır benim tanışmam dreamcast senelerine gider ozaman 2k olarak çıkmıştı sadece ve o sıralar ben paso live oynuyordum hoş başkada oyun yoktu zaten.ama dreamcaste 2k oynadıktan sonra live benim için o gün bitti.o oyun bile inanılma gerçekçiydi live a göre.live çok arcade ve sırada ya köklü bi değişilkik gerek bence artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 7 Ocak 2008; 2:07:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Seyircileri de koysaydın araya 40-50 kişi falan. 10 kişi.. takım arkadaşları da girdi herhalde araya

Evet takım arkadaşları + hakem + rakip oyuncular hatta maskotun da üstünden atlamıştı

(Yok artık Vince Carter )
  • Ya gaza getirdiniz yine sabah sabah. Kaçıyorum 2K8 e ben
  • quote:

ps3ü ilk aldığımda hemmen nba live 2008 demosu indirmiştim...herkes 2k8in daha iyi olduğunu söylüyordu...ama ben live2008in demosuna bittim.hatta kafaya koydum alıcam diye ..ama 2k8i de denemek istiyordum.bugun indirdim...we :
    HAYATIMDA BU KADAR İĞRENÇ GRAFİKLER GÖRMEDİM!!! elindeki konsol PS3...bu nedir böyle?:S:SS ...ps1 oyunu gbi..hadi onu geçtim..grafikler kötü olur ama oynanabilirlik cidden iiyi olur ama o da yok..en azndan bence yok..
    5 para edeceğini düşünmediğim çöp bir oyun...ps3 al , demoları indir...kendin karar ver...

İlk defa böyle bir yorumla karşılaşıyorum. Pes doğrusu. Live'ın 2k serisinden daha iyi olduğunu söyleyen başka birisi yoktur herhalde dünyada. Bikere grafikleri geçtim Live'da adamların gerçeklikle hiçbir alakası yok. Adamlar çöp gibi. Oynanışı da zaten kıyaslamıyorum bile. Herhalde herkes bana katılacaktır senin haricinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 7 Ocak 2008; 11:11:37 >

• carmelo ıverson 2lisinide tavsiye ederim
  • ahh ah...tammam öldürmeyin beni...elimde 2k8 yok.demoyu beğenmedim ...akşam indiricem.tekrar yorum yazarım.hatta üst üste 2 maç yaparım...
    nostalji yapalım biraz...efsane kadrom :
    shaq duncan carter kobe jwill ...neydi o günler...

arkadaşım gelir 7 maçlık seri yapardık...hiç unutmam maçın son saniyeleri 2 farkla yeniliyorum...3lük atıcam..top çeviriyorum...5-4-3-2 derken top karakuru bi adama geldi...ahanda ray allen!!! kesssin girer derken havada bi baktım:SSS adam shaq:SSS..arkadaşım zıpladı..oleeeyy kazandım kazandım diye..topu bıraktım elimden..süzüldü...süzüldü...çuf!!! yihaaa yaptım hhiç unutmam...tabi bu nba livedı...2kda shaq 3lük atamaz:D dimi..ama carter 500 kişinin üstünden basar :P
  • Shaq üçlük atamaz değil de shaq'a üçlük attırmaya çalışarak o ataktan eli boş dönme riskini alıp sırf o pozisyon yüzünden maçı yenik bitirme riskini alamayacak kadar zorlayan gerçekçi bir oyundur bu.

Carter 4-5 kişinin üstünden basıyor gerçekte de zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ocak 2008; 15:04:15 >
  • vince'in 5 diil 4 kişinin üstünden bastığı bir tane video gönder ,susiym :D video derken oyundan değil...gerçekte de diyorsun ya...nba.comdan mı youtubedan mı nerden bul işte...
    shaq..tam hatırlamıyorum ama kariyerinde 1 tane üçlüğü var sanırım.yada 1 tane denemiş..tam hatırlamıyorum.o oyunda da 500 tane denesen 1 tane girer shaqla...adamın üçlükleri %1 olsa 100 taneden 1 tanesinin gireceğini gösterir,ki tesadüftür.
    iverson smaç basabiliyor mu orda?üstünden basmak derken bacak kadar adamın gerçekte bi pivotun üzerinden bastığını gördüm.ayrıca serbest atış atan adamın topunu takip edip smaçla tamamladığını da gördüm (tiplemek değil...çatır çutur bastı) bunlar var mı oyunda bilmiyorum ki live da da yoktur:D
    live mayv neyse ama gerçekten susuzluğumu dindirecek bir oyun istiyorum.ööle tek maç yapmalık değil,sezon vs yapmak istiyorum.akşam demoya bakıcam...

• Youtube dan falan bulamam tonlarca video aramam gerek ki uğraşmam zaten. Ama bunu görebilme şansının olduğu en büyük etkinlik All-Star maçları. Onlarda fırsat ve pozisyon bulursa basar. 2005 veya 2006 allstarda panyaya atıp diğerlerinin üstünden basmıştı hem de, ama orada kaç kişiydi altındakiler hatırlamıyorum. Kobe de basar ayrıca.

Herşeyi gerçeğine göre yapmışlar diyoruz, iverson smaç basmıyor 2K8 de. Ama onunla çok fazla oynamadım. 100 de 1 şansa göre çatırdata çatırdata basıyor olabilir. O adamla oynayanlar daha iyi bilir yanlış bir şey söylemiyim.

2K8 öyle tek maçlık değil kaptırdın mı o oyuna görürsün neler yaptırıyor adama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ocak 2008; 17:01:50 >
  • quote:

ya abuk subuk açıklamalar yapıyorsunuz.yok basketboldan anlamıyormuş,yok hayatında oynamamış vs... saçmalık...
    bir firmanın , oyun şirketinin fanı falan değilim.sadece bana en iyi sunumu verenleri (grafik-oynanabilirlik-vs) tercih ederim.
    hoş,elimde ne 2k8 var ,nede live08 ...demolardan konuşuyorum.bakın ön yargılı bi insan olmadığımı , FAN olmadığımı şurdan anlayabilirsiniz...
    ps3ü aldım...live 08 demosu indirdim..bittim...hatta almayı düşündüm.ama forumdan okuduklarım vs 2k8in daha iyi oldğu yönündeydi...onu da deneyeyim dedim çünkü parayı verecek olan ea sports veya konami fln diil.ben vericem...pişman olmak istemiyorum.2k8 demosundan sonra ben o oyunun yanına yaklaşmam.demoyu indirdim.kurdum...oynadım...çıktım..sildim:D bu kadar:)
    olumlu yönde etkileyen yanları 2k8in :
    -...yok:D ha seyircinin skora göre inlemeleri olabilir.
    neyse ben liveda sevdiklerimden bahsedim (bu arada demolarına yorum yapıyorum)
    -menulere diyecek bir şey yok.fifa-nba ..ea sports farkı.
    -oyuncular çokk benzer..ki 2k8deki lebron ,bakkalın çırağı gibi:)
    -topa verilen tepkiler daha gerçekçi.oyuncunun yürüyüşü,şortun dalgalanmaları...oysa 2k8de adam uçarak sürüyor gibi adımları anlamsız saçma salak geldi bana..(benm görüşüm)
    -grafik ve görsellik olarak yanına bile yaklaşamaz live'ın...2k8 atari oyunu gibi (aşşaaaladım:P o kadar değil ama cidden ps2nin orta halli oyunlarıdnan gibi.ayıptır,millet o kadar para verip HD alıo ps3 alıyo...verdikleri grafik rezalet!)
    kısaca...ben tercihimi live 08den yana kullanıcam param olunca...2k8 almayın demiyorum.elinizde ps3 var...indirin demoları , oynayın ona göre karar verin.o kadar para vereceksiniz , yazık olmasın.

Kusura bakma arkadaşım ama büyük bir yanlış yapmışsın. Nba 2k serisine iğrenç diyen oyuncu, atsın o makineyi gidip tetris oynasın. Ha basketbol sevmezsin, ilgini çekmez tamam. Ama bir de Live 08' e bayıldım, 2k8 iğrençti, Lebron bakkalın çırağı gibi, Grafikler iğrenç vs... dersen sen oyundan anlamıyorsun sanırım kusura bakma...

• Benim de seçimim Live değil 2K8 oldu. İki demoyu da iyice oynadım, karşılaştırdım. 2K8 daha oturaklı ve gerçekçi geldi.
  • carter'in 4 kişicik üstünden bastııı öhööööhhh !!! yorumunun çocukça olduğunu gördük.benim babam senin babanı döver gibi:) maç içinde muabbeti yapıyoruz gerçekte....allstarlar karışıyor bilmem ne...yan yana 5 kişi diz..bende üstlerinden atlarım:D iverson muabbetine gelince...live da da basamaz sanırm.adam gençliğinde zehir gibiydi...fast food ne hale getirdi:).
    bu arada...2k8 demosunu indirdim...üst üste 2 maç yaptım.şortların formaların dalgalanışı livedan daha iyi ancak formanın dokusu suya batırılmış bayrak gibi.maç içerisindeki atmosfer daha canlı...önemli bi ayrıntı ...sonuçta oyuna kendimizi kaptrmak açısından güzel.bi üçlük yedim..potaya biraz sürterek girdi...sevdim:) ...handikaptır ki grafikler berbat...objektif olun...750 milyon saydık alete...we 100 milyon civarı oyun (demoya göre konuşuyorum) ...grafikler iğrenc:D ...cod4ü , fifayı , live'ı ,gt5 i ve diğer bir çok oyunu gördükten sonra bu grafikler rezaletten başka bir şey değil.haaa senin için grafik mi önemli? oynanabilirlik önemli diil mi? hayatında basketbol oynamadın mı hiç? tüüü!!! fln gibi yorumlarla gelmeyin.grafikler tabiki önemli ama oynanabilirlikten sonra gelir ki pes'i fifaya tercih edenlerden biriyim ,oynananabilirlik iyi diye.basketbol oynadım:) çok oynadım...bu arada...liveda haraketler daha sınırlı ve ot...2k8de pozisyona göre hareket vs hoş.analog çubukla smaçlar biraz zorladı ancak alışırız.bu arada...liveda şut kontrolü diye bir şey yok mu? ps-1 oyunlarından hatırlarım,kontrollerden ayarlanıyordu.yani cpu veya manuel yapıyorduk.cpu olunca steps olmuyordu,adam şutu bi şekilde bırakıyordu.manuelde kendimiz bırakmalıydık ki pozisyona göre ayarlıyorduk.liveda cpu olmuş.değiştirecek yer bulamadım.cpu olmasın ama...2k8de analog çubuğa basılı tutarak istediğimiz zaman atabiliyoruz.bir kaç kere daha oynayacağım.
    bu arada...2k8in sezonunu oynayan var mı?uzun süreli fln? anlatabilir mi?
    ses sistemim gelecek:S gelemedi gitti..1 hafta önce sipariş werdim.kutusuzürünler.comdan...z5400 = 401 / 12 YTL...bugun gelecekti yarına kaldı...yarın kargoya werecekler..aklınızda bulunsun...ordan alışveriş yapmayın.sadece sohbet edin...adamlarla saatlerce telefonda konuşuoyurm.çok geyikler:) tabi benim z5400 kaynıyor ama :D...yarın gündüz 12ye kadar kargoya wermezlerse izmire 10 otobüs adamla gidip ses çıkarcam 50+1 ...eşşşş...şşedü enna..

• Ya sana ne desek az sen kaptırmışsın zaten. Allah aşkına oynama 2K8 i. İyilik yapıyoruz neyin ne olduğunu sonradan anlayacaksın diyoruz hala aynı kafa. Suç bizde ne kasıyosun ki hala inatlaşıyor adam ya :) Live oyna bayıl paranı ona sonra pişman ol, umrumuzda değil. Bu kadar insan yanlış şeyi savunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ocak 2008; 2:11:54 >
  • @ cco

Ya ben Jameer Nelson'la bile smaç bastım be Iversonda ne ki

Değil mi Raistlin

Jameer Nelsonu bilen bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Ocak 2008; 3:33:46 >

• Arada böyle şeyler oluyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.