Şimdi Ara

nba 2k7 ve 2k8 arasindaki fark (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler biz dalgamiza bakalim ..nba2k8 o kadarrrr...kulaklarin cinlasin ugur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

beyler biz dalgamiza bakalim ..nba2k8 o kadarrrr...kulaklarin cinlasin ugur

mustafa hala bu oyuna sahip misin?
    öyleyse yaşadık
    merak etmeye başladım çünkü!
  • gel abi ogreteyim sanada cok guzel oyun

• Şuraya bak beheey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ocak 2008; 17:01:36 >

• @Ráistlin
    Hocam o görüntüler ne ya demosuyla uzaktan yakından alakası yok derim başka bişicikler demem.Son koyduğun değil tabi.İlk koyduğun çok güzel
    Mesaj düzenlemekten sıkıldım millet yanlış anlayacak.Sende zırt pırt mesaj yazma.
    Bundan bahsediyomhttp://www.gametrailers.com/player/usermovies/132208.html oh be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 8 Ocak 2008; 16:29:53 >

• Demodan daha iyi görünüyor tam sürüm zaten. Her yönüyle uçuk oyun işte ya ne diyelim ki :)

Özellikle şu gif i başka birine göstersek oyun olduğunu anlayabilir mi (o alttaki turuncu imleci görmezsek) merak ediyorum. Sanki NBA TV den birebir alınmış görüntü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ocak 2008; 17:01:40 >
  • vallaha ben bunu fenerin bir maçını koydunuz sandım. bu 2k8mi? ağlamak istiyorum ve ağladım
  • bugün live 08 demosuna birdaha bakayım dedim . sonuç: bol kahkaha oldu. zıplamalar acaip hızlı adamlar bir anda zıplayıp yere iniyor. tüm oyuncuların bacakları incecik, potaların çemberleri neredeyse 2 topu alacak kadar geniş. tüm smaçlarda pota aynı tepkiyi veriyor. oyuncuların karakteristik şut stili yok. mesela nba 2k8 de lebron gerçekteki gibi 3lük şutları yüksekten bombeli atar, kobe daha bilekten alçaktan atar, teshaun prince sol ayağını öne çıkararak atar. live 08 de neredeyse herkes aynı şut stili ile atıyor (belki full sürümde böyle değildir ama hiç sanmıyorum). top fiziği ise tam fiyasko live 08 de.
    yine tüm oyuncular neredeyse aynı şekilde koşuyor, 2 tip koşuş var ya kazma gibi dimdik ya da kambur biçimde.

+stadyum ışıklandırması iğrenç.

son olarak arkadaşlar yine tekrarlayacağım nba live 08 den uzak durun. nba 2k8 alın , hem bakın lig de kuruyoruz, daha ne bekliyorsunuz, daha ne istiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^mrtalb^ -- 9 Ocak 2008; 15:36:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

bugün live 08 demosuna birdaha bakayım dedim . sonuç: bol kahkaha oldu. zıplamalar acaip hızlı adamlar bir anda zıplayıp yere iniyor. tüm oyuncuların bacakları incecik, potaların çemberleri neredeyse 2 topu alacak kadar geniş. tüm smaçlarda pota aynı tepkiyi veriyor. oyuncuların karakteristik şut stili yok. mesela nba 2k8 de lebron gerçekteki gibi 3lük şutları yüksekten bombeli atar, kobe daha bilekten alçaktan atar, teshaun prince sol ayağını öne çıkararak atar. live 08 de neredeyse herkes aynı şut stili ile atıyor (belki full sürümde böyle değildir ama hiç sanmıyorum). top fiziği ise tam fiyasko live 08 de.
    yine tüm oyuncular neredeyse aynı şekilde koşuyor, 2 tip koşuş var ya kazma gibi dimdik ya da kambur biçimde.

son olarak arkadaşlar yine tekrarlayacağım nba live 08 den uzak durun. nba 2k8 alın , hem bakın lig de kuruyoruz, daha ne bekliyorsunuz, daha ne istiyorsunuz

Hımmm bende nba 2k8 alsam mı die düşünüyorum ama hiç bilmiyom.Benide lige alacakmısınız.Paf takımına mı atarsınız? yoksa a takımına mı alırsınız ?transfer ne önewriyosunuz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: hothor

quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

bugün live 08 demosuna birdaha bakayım dedim . sonuç: bol kahkaha oldu. zıplamalar acaip hızlı adamlar bir anda zıplayıp yere iniyor. tüm oyuncuların bacakları incecik, potaların çemberleri neredeyse 2 topu alacak kadar geniş. tüm smaçlarda pota aynı tepkiyi veriyor. oyuncuların karakteristik şut stili yok. mesela nba 2k8 de lebron gerçekteki gibi 3lük şutları yüksekten bombeli atar, kobe daha bilekten alçaktan atar, teshaun prince sol ayağını öne çıkararak atar. live 08 de neredeyse herkes aynı şut stili ile atıyor (belki full sürümde böyle değildir ama hiç sanmıyorum). top fiziği ise tam fiyasko live 08 de.

Hımmm bende nba 2k8 alsam mı die düşünüyorum ama hiç bilmiyom.Benide lige alacakmısınız.Paf takımına mı atarsınız? yoksa a takımına mı alırsınız ?transfer ne önewriyosunuz ?

dostum sen al oyununu sonra bana pm atarsın lige ekleriz senide ama tabi önce biraz pratik yapmanda fayda var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.