Şimdi Ara

NBA GARANTİ PARA (UZUN VADELİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar nba şampiyonu kim olur için verilen oranlar bana gerçekten çok güzel geldi.Eğer kenarda ihtiyacınız olmayan bir paranız varsa ya da yokluğu sizi üzmeyecek para kadar oynarsanız (kaybedeceğinizden değil bahsimizin haziranda bitecek olmasından dolayı) garanti para.Arkadaşlar oynayacağımız takımlar cleveland cavaliers,san antonio spurs ve oklahoma city thunder.VE oranları sırasıyla 3.75 4,25 6.00.Beyler 1990dan beri nba takip diyorum.Yani yaşım 18 ama arşiv misali.Gerçekten NBA'i çok iyi takip ederim ve bu 3 takımdan başka şampiyonluk adayı takım yok benim gözümde.Zaten nba'i takip eden arkadaşlar beni şimdiden anlamıştır.Son olarak hepsine 100 lira atsanız en kötü 375 TL KAZANIP 75 TL KAR en iyi de 600TL kazanıp 300TL KAR edersiniz.Tabi miktarı arttırırsanız karda artar.Arkadaşlar gerçekten bu 3 takımdan biri %95 şampiyon olacaktır.DEĞERLENDİRİN DERİM.OYNAYANLARDA BELKİ KAZANDIKLARINDAN BİZE BİR HEDİYE VERİR

Ayrıca birde minnesota timberwolwese 2 lira atın 200 oran var 400TL kazanırsınız.TUTACAĞINDAN DEĞİL ORANI ÇOK CAZİP YUKARDAKİ %5 BOŞLUĞUN 4Ü MİNNESOTA İÇİNDİ ZATEN 2 LİRADAN FAZLADA ATMAYIN.

Oynayan varsa veya oynayacak yazsın buraya kimlerin kazanacağını öğrenelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimReaper -- 4 Ekim 2014; 10:04:56 >

• up up up
  • Mantikli kardeşim valla ama 300 liramiz olsa zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum haklısın 300 lira güzel para ama yanılmıyorsam nba yaklaşık 25 gün sonra başlıyor.Uzun vade iddaa biraz sürse 1 ay var para biriktir.Kesin kazanç yani kaç yıldır nba izliyor takip ediyorum.Bende bişey biliosam her türlü bu 3 takımdan biri alacak.
  • Direk Cavs'a oynayın.
  • finalde oklahomayla eşleşirse bence tam %50 şans olur aga
  • işte saçma sapan konulardan biri daha açılmış arkadaş ozman bu 3 takım kendi aralarında maç yapsın diğer 27 takım izlesin olurmu lütfen konu açılırken biraz daha dikkatlii olalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkeagle

işte saçma sapan konulardan biri daha açılmış arkadaş ozman bu 3 takım kendi aralarında maç yapsın diğer 27 takım izlesin olurmu lütfen konu açılırken biraz daha dikkatlii olalım

Ulan nba den hişbirşey anlamadığın belli ulan bu takımlar spor toto ligin galatasaray fenerbahçe ve beşiktaşı türkiye ligini 3 büyüklerden birinin şampiyon olma olasılığı bu 3 takımın nbade şampiyon olmasıyla eşdeğer.Ya da bir başka deyişle yukarıdaki oranların fb gs ve bjk'e için verildiğini düşün sen yukardaki oranlarla oynamaz mıydın?Ayrıca sallıyorum la ligada geçen sene şampiyon ya real ya atletico ya da barçaydı Dİ Mİ?Peki geri kalan 17 takım boşuna mı mücadele verdi?Yanlış anlama ama full israfsın be dostum.
  • hadi canım bırakın bu işleri atletico madridin şampiyon olcağını kim biliyodu hala saçma sapna şeyler yazıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkeagle

hadi canım bırakın bu işleri atletico madridin şampiyon olcağını kim biliyodu hala saçma sapna şeyler yazıyosun

Ulan sen yazıyı okudun mu gerçekten neden tek takım değilde 2 takım değilde 3 takım verdim hiç düşündün mü? Kara geçtiğimiz en risksiz yöntem buydu.Ayrıca evet kimse atletico madridin şampiyon olacağına inanmıyordu.Herkes ya real ya barça diyordu bana kalırsada öyleydi.Ama ikisinden sonraki ilk aday atleticoydu.Yani benim güzel arkadaşım benim 3 takım seçmekteki nedenim her türlü karda olucak olmamızdı 4. takımı seçsem ve 3.75'lik oran olsa zararda olurduk.Yoksa bana kalırsa cavs %60 şampiyon ve san antonio bence olamayacak ama cavs ve oklahoma şampiyon olamazsa kesin san antonio olur buna eminim kaç yıldır nba izliyorum bırakta belirlediğimiz 3 takımdan biri şampiyon olsun yani sen dersen bana o zaman niye seçtin san antonioyu sebebi riski azaltmak ve garanti para kazanmak yani arkadaşım 4 takım seçtiğimde zararda olmasaydım inan buraya 4 takım yazardım anladın mı? Tabiki nba haziranda bitecek çok uzun süre ama bak arkadaşım ben eminim diyorum oynamadığında üzülür müsün üzülmez misin bilemem ama seçtiğim takımlardan ikisi finale (oklahoma ve san antonio aynı anda kalamaz sonra fail olmayalım) kalınca yav bu arkadaş bişey biliomuş dersin. Zaten benim dediğimi nba izleyen herkes söyler.Sen nba den anlamadığını çok güzel belli ediyosun.

Yanlış anlama aklıma geldikçe gülüyorum.Yok neymiş 27 takım boşuna mı mücadele ediyomuş? Yav balıkesirspor şampiyon olmak için mi yarışıyor?Sana playyoff dicem sadece.Bazı takımlar sadece bunun için savaşıyor.Bilmem nba de tanking nedir bilir misin? Zaten kaç tane takım sonuncu olmak için çalışıyor.Git bi öğren gel.

• Bence Cleveland Cavaliers şampiyon olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amechania

Bence Cleveland Cavaliers şampiyon olacak

bencede kardeşim ama oklahomayada oyna derim her türlü karda olursun
  • Mantıklı
  • Up. Oklahoma sampiyon olamaz bu sene. 3 aday var clevand, spurs, warriors. Pek takip edemedim acikcasi bu sene ama sas vs clevand in olusu final oynar. Gsw cok formda, curry mvp olur buyuk ihtimalle.

• durant sezonu kapamadı mı? okcnin şansı yok bence.. benim favorim sas ama gswnin olacağını düşünüyorum..
  • OKC zaten neredeyse tüm sezonu Durant'sız oynadı. Önce bir play offa kalsın sonra şampiyon olur mu tartışırız. GSW çok formda ama diğer takımlar kadar playoff tecrübesi olduğu pek söylenemez. Atlanta, 2004 Detroit'i gibi oynuyor ve doğudaki final büyük bir ihtimal CAVS-HAWKS arasında olacaktır. Ben sürpriz sayılabilecek bir takımın batı finaline kalabileceğini düşünüyorum. O da Memphis. Çok iyi savunma yapıyorlar ve evdeki performansları mükemmel. İlginç bir play off olacak..
  • Kimin şampiyon olacağını kestirmek zor ancak sas ın şampiyon olmasını çok istiyorum çünkü gelecek sene de bu seneki gibi mi yapcaklar.Cok merak ediyorum

• ya golden state şampiyon olursa nolucak ?
  • Arkadaşlar maalesef hepinizin bildiği gibi Durant sakatlık yaşadı ve Okc artık bir favori değil.Ama hiç farketmez Spurs demiştim adamlar şuan ligin en formda takımı Cleveland ise doğuyu rahat geçer.Burada ya Atlanta ne olucak diyenler olabilir fakat playofflar gerçekten çok farklı bir ortam ve Atlanta vites arttıramaz bana kalırsa.Zaten ben Spurs haricinde hiçbir takımın Cavs'ı finalde eleyebileceğini düşünmüyorum.Zaten 2si finale kalmış olsa garanti oluyor.Golden state ise Cavs'ı yenemez bence aralarındaki maçı izleyenler bilir.Arkadaşlar ben NBA'yi gerçekten çok takip ediyorum.Cleveland'ın ise her maçını canlı izlerim.Cavs'ı eleyecek bir takım varsa o da Spurs'dür.Bana kalırsa başka takım eleyemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.