İş bankasi hesap özetini 1 ay faizsiz erteleyin
-
-
Hocam kişiye özel mi kaynak neresi ekran alıntısı vb. ile paylaşırsanız faydalı olur.
-
Hesap Özetinizi 1 Ay Faizsiz Erteleyin! www.maximum.com.trHesap Özetinizi 1 Ay Faizsiz Erteleyin!https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?IdCampaign=NTk3MA==-ISB&utm_source=maximummobil&utm_medium=app
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam uygulamadan hesap özeti ertelemeyi seçin, otomatik olarak tanımlanıyor. %0 faiz.
-
Maximum mobil mi işcep mi acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 ay sonraki ödemeyi hayal edemiyorum, bir an önce ödeyim kurtulalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşcep ten yaptım ben.
-
Eğer kartı kullanmaya devam edeceksiniz ertelemenin mantığı kalmıyor. 2 aylık daha da ödeyemeyeceğiniz bir meblağ oluşuyor. Daha önce başka bankada denedim bir daha asla dedim.
Göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Denedim sorun var diyor sistem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek mantığı şu;
Aralık harcamasının ödemesi şubatta olduğu için karşılığını ocak ayında vadeliye atıp getiri elde edilebilir. Ben bu şekilde değerlendiriyorum.
-
Dün ödedim ya haberim olsaydı
Özetin tamamı ertelenmiyor.
Yasal olarak taksit erteleme yapılabilen alışveriş kategorisi ertelenebiliyor.
Gıda yakıt ertelenemiyor.
Eski taksitler ertelenemiyor
-
Teşekkürler
Asgari ödemesi yapıldıktan sonra mı hesap özeti erteleniyor?
-
Evet hocam . Asgari ödemeyi yapmalısınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyvallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 ay önceki erteleme kampanyasında da tamamın ertelemiştim, o zamanda şimdiki açıklamada da asgariyi ödicen diye bir şart yok, benimki yarın kesiliyor pazartesi erteleme yapınca tekrar yazarım, ödemiceğimiz tutarın bir kısmını kredi taksidimi bir ay önceden öder kalan tutarıda vadeliye atarım.
tek avantajı için şöyle bir örnek: evdeki tüpün bitmesi yakındı. nolur 5 in den sonra bitsin diyordum, bugün bitti, bugün alıp ödedim ocağa ödicem, ekstrenin kesileceği güne yakın ani ödemeler çıkıpta bu şekilde ertelediğimizde iyi oluyor
-
Ben erteledim, asgari ödeme uyarısı çıktı öncesinde, yoksa diğer menüye geçmiyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normalde ertelemeler peşin harcamalar özelinde oluyordu ama bunda sanırım böyle değil ? Tüm ödemeleri erteleme var.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eğer kartı kullanmaya devam edeceksiniz ertelemenin mantığı kalmıyor. 2 aylık daha da ödeyemeyeceğiniz bir meblağ oluşuyor. Daha önce başka bankada denedim bir daha asla dedim.
Göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. |
Benzer içerikler
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- qnb nakit ödül promosyonu
- midas kripto 200 tl
- ing 2000 tl promosyon
- getir finans nedir
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X