Bildirim
Nba'in En Başarılı Guardı PG VEYA SG
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Nba'in En Başarılı Guardı PG VEYA SG
(En Son Oy Tarihi: 16.10.2006)
Giriş
-
kidd nerdeeee -
Kidd O kadar güzell oyniamıyo bence ama yazsam ii olurdu unutmuşum soory
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh smith -- 15 Ağustos 2006; 13:04:23 > -
Yazdım kiddi de Başka unuttuğum varsa söyliyebilirsiniz bn yazarım PM atın yada foruma yazın farketmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi josh smith -- 15 Ağustos 2006; 13:09:23 > -
kiddi yazmanin hatrina sana 5.41 kilo et verdim degerimi bil -
oyun kurucu olarak kidd
combo guard olarak wade.. -
Ben Arenası çok beğeniyorum
Sakatlanıp USA kadorsndan çıkarılmış galiba üzüldm -
nowitzki nerde.ama ben kobeye oy veriyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Sakatlanıp USA kadorsndan çıkarılmış galiba üzüldm
o bence büyük bi yalan..takıma ayak uyduramadıgı için çıkardılar..kaldıki coach K de onu son hazırlık maçlarında çok az oynatıyordu.. -
Guard dedim Nowitzkinin guardla ne alakası war
SezaiAgbi saol bu arada etler içn -
Evet ben de öyle duydum takıma ayak uyduramıomuş ondan -
ben de ne adammisim 5.5 kilo löp et cikti -
nash -
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Orjinalden alıntı: subsonic
Sakatlanıp USA kadorsndan çıkarılmış galiba üzüldm
o bence büyük bi yalan..takıma ayak uyduramadıgı için çıkardılar..kaldıki coach K de onu son hazırlık maçlarında çok az oynatıyordu..
hımmm yazık olmuş diyemeyeceğim önünde oynayacak adamlarda war ama ne bileyim sanki Arenas daha çok iş görürdü şampiyonada...Napalım artık Wade ile idare edeceğiz
-
eğer takımı taşıma olarak bakarsak chauncey sürükleme olarak bakarsak dwyane ayrıca pek seveni olmayabilir ama kıyısından köşesinden lebronda şıkların arasına girebilir -
tüh yaa bi tane bastım...birden fazla oluyoomuşş :( iverson dedim...neden bilmem ama kobeyi sevmiyorum...zaten slam'ın yaptığı anket sonucu en sevilmeyen oyuncu (1.)kobe -
vala fikrimce stephon marbury steve francis gbi guarlar en iyisi BAKINIZ BU İKİ İNSAN TOPA NEKADAR HAKİM -
rafel alston -
Adaylar arasında Chris PAUL'un olmaması büyük eksiklik.Adaylar içerisinden en iyisi nash'tir.Zaten onun için fazla lafa gerek yok... -
quote:
Orjinalden alıntı: erkangunes
Adaylar arasında Chris PAUL'un olmaması büyük eksiklik.Adaylar içerisinden en iyisi nash'tir.Zaten onun için fazla lafa gerek yok...
bnce de nash ona benziyorum zatentip dışında
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X