Normal sezonda sona yaklaşılıyor diye böyle bir başlık atıp, kendi kehanetlerimi sıralayayım dedim. Herkes fikirlerini belirtirse güzel bir paylaşım ortamı olur sanıyorum.
Playoff Eşleşme Tahminlerim:
Doğu da 1-2-3 belli gibi olduğundan fazla üzerinde durmaya gerek görmedim. Zaten bu yakada Boston ile Detroit-Orlando eşleşmesinden çıkanla konferans finali oynar. Boston un favori olduğunu düşünüyorum.
Beni asıl heyecanlandıran Batı yakası! İşte playoff ilk tur eşleşmelerim:
New Orleans - Golden State ---> Golden State in hızlı oyun ve keskin şutörleriyle 1-2 maç alarak süpürülmeden eleneceğini düşünüyorum. (4-2)
LA Lakers - San Antonio ---> Manu ve/veya Parker şov bekliyorum ama Duncan zorlanacaktır. Lakers ciddi hırpalasada SA tura yakın. (2-4)
Suns - Dallas ---> Kidd Nash eşleşmesi zevkli olacak ama Pota altında Dallas adeta ezilir gibime geliyor. Suns un zorlanmayacağı kanaatindeyim. (4-1)
Utah - Houston ---> Houston hem Yao dan yoksun hemde çok yorgun. Utah geçecektir. (4-1)
Batı Yarı finalleri :
New Orleans - San Antonio ---> SA tecrübesini konuşturacak ama yorulacaktır. (2-4) Suns - Utah ---> Suns daha şanslı görünüyor ama Utah ta iyi işleyen oyun disipliniyle kolay lokma olmayacaktır. (4-2)
Batı Finali nde Suns - Spurs eşleşmesi bir intikam maçı havasına bürünebilir. Suns hep tosladığı Spurs e karşı Shaq takviyesiyle üstün gelecektir. (4-3)
Eh finalde de iyi oynayan kazansın (bende süprizi bozmamış olayım yoksa heyecanı kaçar)
Bunu eşleşmeler belli olduktan sonra yapsak daha iyi olur sanki?
play-offa kim hangi sıradan girer ve ödüllerin yarışmasını yapan çıkmadı hadi millet bi el atın.
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
play-offa kim hangi sıradan girer ve ödüllerin yarışmasını yapan çıkmadı hadi millet bi el atın.
Fuat'ın açtığı ödül yarışması var abi zaten.. üst konu şu anda
playoff'a kim hangi sıradan girer yarışması biraz zor olur.. çünkü playofflara az bir vakit kaldı.. tahminleri çok kısa süre içinde bitirmemiz lazım.. o yüzden katılım az olabilir..
geçen sene yaptığımız playoff eşleşme tahmin yarışmasını bu sene yine yaparız playofflar başlayınca
Hocam aynı konunun linkini vermişsin
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
Fuat'ın açtığı ödül yarışması var abi zaten.. üst konu şu anda
playoff'a kim hangi sıradan girer yarışması biraz zor olur.. çünkü playofflara az bir vakit kaldı.. tahminleri çok kısa süre içinde bitirmemiz lazım.. o yüzden katılım az olabilir..
geçen sene yaptığımız playoff eşleşme tahmin yarışmasını bu sene yine yaparız playofflar başlayınca
benim icimdede lakers-coston finali olacagına dair bi ses var ama muhtemelen boston sampiyon olur