Şimdi Ara

Nba Playoff ve Şampiyonluk Tahminleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normal sezonda sona yaklaşılıyor diye böyle bir başlık atıp, kendi kehanetlerimi sıralayayım dedim. Herkes fikirlerini belirtirse güzel bir paylaşım ortamı olur sanıyorum.

Playoff Eşleşme Tahminlerim:

Doğu da 1-2-3 belli gibi olduğundan fazla üzerinde durmaya gerek görmedim. Zaten bu yakada Boston ile Detroit-Orlando eşleşmesinden çıkanla konferans finali oynar. Boston un favori olduğunu düşünüyorum.

Beni asıl heyecanlandıran Batı yakası! İşte playoff ilk tur eşleşmelerim:

New Orleans - Golden State ---> Golden State in hızlı oyun ve keskin şutörleriyle 1-2 maç alarak süpürülmeden eleneceğini düşünüyorum. (4-2)

LA Lakers - San Antonio ---> Manu ve/veya Parker şov bekliyorum ama Duncan zorlanacaktır. Lakers ciddi hırpalasada SA tura yakın. (2-4)

Suns - Dallas ---> Kidd Nash eşleşmesi zevkli olacak ama Pota altında Dallas adeta ezilir gibime geliyor. Suns un zorlanmayacağı kanaatindeyim. (4-1)

Utah - Houston ---> Houston hem Yao dan yoksun hemde çok yorgun. Utah geçecektir. (4-1)

Batı Yarı finalleri :

New Orleans - San Antonio ---> SA tecrübesini konuşturacak ama yorulacaktır. (2-4)
    Suns - Utah ---> Suns daha şanslı görünüyor ama Utah ta iyi işleyen oyun disipliniyle kolay lokma olmayacaktır. (4-2)

Batı Finali nde Suns - Spurs eşleşmesi bir intikam maçı havasına bürünebilir. Suns hep tosladığı Spurs e karşı Shaq takviyesiyle üstün gelecektir. (4-3)

Eh finalde de iyi oynayan kazansın (bende süprizi bozmamış olayım yoksa heyecanı kaçar)

• Bunu eşleşmeler belli olduktan sonra yapsak daha iyi olur sanki?
  • play-offa kim hangi sıradan girer ve ödüllerin yarışmasını yapan çıkmadı hadi millet bi el atın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

play-offa kim hangi sıradan girer ve ödüllerin yarışmasını yapan çıkmadı hadi millet bi el atın.

Fuat'ın açtığı ödül yarışması var abi zaten.. üst konu şu anda

http://forum.donanimhaber.com/m_22107645/mpage_1//tm.htm#22109177

playoff'a kim hangi sıradan girer yarışması biraz zor olur.. çünkü playofflara az bir vakit kaldı.. tahminleri çok kısa süre içinde bitirmemiz lazım.. o yüzden katılım az olabilir..

geçen sene yaptığımız playoff eşleşme tahmin yarışmasını bu sene yine yaparız playofflar başlayınca

• Hocam aynı konunun linkini vermişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

play-offa kim hangi sıradan girer ve ödüllerin yarışmasını yapan çıkmadı hadi millet bi el atın.

Fuat'ın açtığı ödül yarışması var abi zaten.. üst konu şu anda

http://forum.donanimhaber.com/m_22107645/mpage_1//tm.htm#22109177

playoff'a kim hangi sıradan girer yarışması biraz zor olur.. çünkü playofflara az bir vakit kaldı.. tahminleri çok kısa süre içinde bitirmemiz lazım.. o yüzden katılım az olabilir..

geçen sene yaptığımız playoff eşleşme tahmin yarışmasını bu sene yine yaparız playofflar başlayınca

• benim icimdede lakers-coston finali olacagına dair bi ses var ama muhtemelen boston sampiyon olur
  • Boston-Lakers finali ve lakers şampiyon olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde kalbimden lakers gecioda aklım boston diyo emin degilim
  • eywallah serhat kaçırmışım üst konu bayağı karışık diğer sporlardan girince saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.