Bildirim
NBA Store Eu ( Avrupa )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet, 30 euro üzeri gümrüğe tabidir. -
Forma alıcaksanız Sekiz Numarayı size önerebilirim gümrük sıkıntınızda ortadan kalkar ürünlerin kalitesi de bir o kadar iyi -
Hocam merhabalar Sekiz8Numaradan alışveriş yapmış mıydınız sanırım yurtdışı olduğu için kalıpları büyükmüş de195 boy 80 kiloyum sizce large mı tercih etmeliyim xlarge mı?quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa Oozora
Forma alıcaksanız Sekiz Numarayı size önerebilirim gümrük sıkıntınızda ortadan kalkar ürünlerin kalitesi de bir o kadar iyi
Cevabınızı bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam yeni gördüm mesajınızı evet sekiz8numaradan alışveriş yaptım kalıplar büyük değil tam aksine normal kalıplar benim bütün formalarım m beden idi aynı şekilde sipariş ettim m beden herhangi bir değişiklik yok tam uyuyor yani normalde ne giyiyorsanız aynı kalıptan sipariş edebilirsiniz. ben bayram öncesi sipariş etmiştim 13 günde elime ulaştı ürün 10-25 gün arası formanız elinize ulaşır.quote:
Orijinalden alıntı: Parapet
Hocam merhabalar Sekiz8Numaradan alışveriş yapmış mıydınız sanırım yurtdışı olduğu için kalıpları büyükmüş de195 boy 80 kiloyum sizce large mı tercih etmeliyim xlarge mı?
Cevabınızı bekliyor
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X