Şimdi Ara

NBA TV..SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR EVDE LİG TV,UYDU,D-SMART VAR HİÇ BİRİNDE NBA TV YOK.EEEE BU NBA TV SADECE KABLOLUDA MI ÇIKIO NE SAÇMA İŞTİR BU YAAA
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Uydumla Memnunum.
  • uydudan izlenebilio mu arkadaşım
  • sadece kablolu olması lazım tam bilmiyorum play off ları izliceksen ilk tur bitsin macların cogunu ntv ve ntv sporun verecegini düşünüyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_22649300/tm.htm

burdan mac yayınlarını takip edebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitam -- 30 Nisan 2008; 21:00:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mandella007

ARKADAŞLAR EVDE LİG TV,UYDU,D-SMART VAR ANASINI SATAYIM HİÇ BİRİNDE NBA TV YOK.EEEE BU NBA TV SADECE KABLOLUDA MI ÇIKIO NE SAÇMA İŞTİR BU YAAA

sırf nba tv için kablolu tv ye abone oldum...ama kablolu tv dede e2,ve ntvspor yok...sağlık olsun ama nba tv yetiyor
  • Evet nba tv sadece kablolu tv de var en favori kanalım
  • Kablo tvde var ayrıca ben normal uydudan da izliyorum.Şifreli kanal ama 1 sene önce uyduya bir program atmıştım hala izliyorum.
  • kimse izleyemiyor bi tek siz mi izliyorsunuz garip
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Kablo tvde var ayrıca ben normal uydudan da izliyorum.Şifreli kanal ama 1 sene önce uyduya bir program atmıştım hala izliyorum.

ntv den bahsetmiyorsun değil mi?
  • Ntv değil Nba kanalından bahsediyorum uydunun emu hafızasına attıgım bir program sayesinde kanal açık.Uydu alıcım gm-9400cı eski bir model.Programı geçen sene atmıştım hala açık ama benim ilgimi çekmiyor o yüzden izlemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 2 Mayıs 2008; 8:54:16 >
  • Ya bendede var bu NBA tv de. Hic yeni mac gostermiyor. Nerde 1980 de mac yapılmıs hep onnari veriyor. Yeni mac goruntuleri varda ben mi kaciriyorum acaba?
  • Uydunun şifresi kırılmadan NBA TV çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adenozine
    Ya bendede var bu NBA tv de. Hic yeni mac gostermiyor. Nerde 1980 de mac yapılmıs hep onnari veriyor. Yeni mac goruntuleri varda ben mi kaciriyorum acaba?

maçları sen kaçrısıyosundur.ntvmsnbc nin sitesinden nbatvnin yayın akışına bakabilirisiniz!
  • öğleye doğru akşam üstü bakıo olabilirmisin ?

Çünkü maçlar gece yarısı saat 2-5 arası oynanıyor genellikle ülke saatimize göre..
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

öğleye doğru akşam üstü bakıo olabilirmisin ?

Çünkü maçlar gece yarısı saat 2-5 arası oynanıyor genellikle ülke saatimize göre..

Dünya düz değil, her yerin yerel saati aynı değil. Bizim saat şuan 13.20'yi gösteriyorsa ABD daha batı'da olduğu için şu an saat orada 06.20. Adamlar bizim saatimize göre maç koyacak değil ya. Biraz ayrıntılı düşünelim. Sadece Türkiye yok. Ya da dünya Türkiy'den ibaret değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: COVELEND

quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

öğleye doğru akşam üstü bakıo olabilirmisin ?

Dünya düz değil, her yerin yerel saati aynı değil. Bizim saat şuan 13.20'yi gösteriyorsa ABD daha batı'da olduğu için şu an saat orada 06.20. Adamlar bizim saatimize göre maç koyacak değil ya. Biraz ayrıntılı düşünelim. Sadece Türkiye yok. Ya da dünya Türkiy'den ibaret değil.

• alternatif olarak sipru'dan da izlenebiliyor

www.sipru.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.