Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sk131

madem izletmeyecekler uydudan, o zaman yayını tamamen kessinler.nba tv diye bi kanal uyduda olmasın biz de umut etmeyi bırakırız bari.

Evet madem izletmeyecekler yayını, kanalı neden uyduya koyuyorlar... Ya da çıkarsınlar bi kart takıp seyredelim. Çok sıkılıyorum ya...
  • kkural@gazetevatan.com

kaan kural ın e-mail adresi

sesimizi duyuruyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerous23

kkural@gazetevatan.com

kaan kural ın e-mail adresi

sesimizi duyuruyoruz.

ben 2-3 gün önce kaan kural'a mail attım ama cevap yazmadı henüz
    daha önce de bikaç kez mail atmıştım, hepsine cevap vermişti, bakalım cevap yazar işallah...
  • işin pis tarafı; sırf nba ve cnbc-e için almıştım uydu sistemini. yakında cnbce de şifrelenirse şaşırmam
  • dangerous23 arkadaşım saol, Kaan Kural'ada artık mail atarım. Umarım bir sonuç çıkar. Her gün bir umut foruma giriyorum ama nafile. Bakalım bu işin sonu nereye varacak.
  • bu işin sonu kötüye varacak bize istemediğimiz şeyler yaptıracaklar . ulan bu gidişle kablosu olan akrabam var oraya taşınıcam :) , ama gitsem bile bu savaşa devam ederim .
  • BU sessizlik hosuma hic gitmiyor.NBA TV kapalı gordugum her an ofke ile doluyorum.
  • eğlencemi geri istiyorum

Tabi sınavlardan sonraya kadar bekleyebilir
  • murat.kosova@ntv.com.tr

murat kosova e-mail adresi
  • tepki olarak ntvnin basketbol yayınlarını da izlemeyelim..
  • ya adamlar zaten şifresini verdiler uydu alıcılarına girip seyredbilirsiniz zaten gunumuzde her uydu alıcısının emu desteyi var bu gibi kanalların uydudan şifrelenmeden yayın yapması yasak diğer ülkelerden baskı geliyor aynı kanal 1 olayındaki gibi adamları yayınlarını kesmekle tehdirt ediyorlar
  • dangerous23 murat.kosova@ntv.com.tr
    murat kosova e-mail adresi[/quo

Eyvallah, Murat Kosova'ya da mail atarım artık.

next-urla
    ya adamlar zaten şifresini verdiler uydu alıcılarına girip seyredbilirsiniz zaten gunumuzde her uydu alıcısının emu desteyi var bu gibi kanalların uydudan şifrelenmeden yayın yapması yasak diğer ülkelerden baskı geliyor aynı kanal 1 olayındaki gibi adamları yayınlarını kesmekle tehdirt ediyorlar

Anlayamadım, yeni keyler hiçbir yerde yok........
  • HALA ŞİFRE YOK ARKADAŞLAR....

ya hayret birşey ya eve uyduyu 1 ay önce aldık.1 aydır bu kaçıncı lakers maçı. sinir oldum valla.al bugün gene yayınlıyorlar.2 gün önce bir tane daha yayınlanmıştı.sanki bnim kablodan uyduya geçmemi bekliyorlardı.Ne yaplım bekliyeceğiz....
  • http://www.youtube.com/watch?v=G1tYydURDxQ
    nba tv izliyemiyosak bari bunu izleyelim .
    shaq 93 94 olması lazım orlando daki zayıf ve hızlı hali ama tabi nba de yeni bi devri açan hareketi.Potaları değiştiren.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serialkiller666

http://www.youtube.com/watch?v=G1tYydURDxQ
    nba tv izliyemiyosak bari bunu izleyelim .
    shaq 93 94 olması lazım orlando daki zayıf ve hızlı hali ama tabi nba de yeni bi devri açan hareketi.Potaları değiştiren.

bunu duymuştum ama ilk defa izledim..arkadaşlar bende nba.comdan özet izliyorum maçları napalım

• quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

ya adamlar zaten şifresini verdiler uydu alıcılarına girip seyredbilirsiniz zaten gunumuzde her uydu alıcısının emu desteyi var bu gibi kanalların uydudan şifrelenmeden yayın yapması yasak diğer ülkelerden baskı geliyor aynı kanal 1 olayındaki gibi adamları yayınlarını kesmekle tehdirt ediyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

HALA ŞİFRE YOK ARKADAŞLAR....

ya hayret birşey ya eve uyduyu 1 ay önce aldık.1 aydır bu kaçıncı lakers maçı. sinir oldum valla.al bugün gene yayınlıyorlar.2 gün önce bir tane daha yayınlanmıştı.sanki bnim kablodan uyduya geçmemi bekliyorlardı.Ne yaplım bekliyeceğiz....

aynen dostum.katılıyorum sana.bende bi lakerslıyım.ama yani nba tv gitti bu ay 5 maç koydular.ne iş ya.bu ne şansızlık...bi an önce gelsede kalan 2 taneyi izleyebilsek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: next-urla

kardeş zaten nba tv bildiğim kadarıyla 31 haziran 2005 de uyduya geçti ve o tarihten itibaren de şifreliydi. Sadece biz şifreyi kırıp izliyorduk ve amerika kanal şifreli diye bir baskı yapmıyordu. İşin tadını kaçıran şey ntv nin durup dururken şifreyi sürekli değiştirmeye başlaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangerous23 -- 9 Ocak 2007; 21:11:21 >
  • Arkadaslar kimse cevap vermiyo.NTV de ki tum speaker lara mesaj yolldım ama sonuc yok......:(
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.