Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hala bi hareket yoq deimi....oof yaa gece mimi-utah maçını izlicektim
  • kahresin memoyu kacıraazzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinisik

quote:

Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık. Bu güzel çabanda seni yanlız bırakmama adına yazına ilk yorumu ben ekledim. Çevremde bu konudan mağdur olan insanlarıda siteye yönlendireceğim. İnşallah bu çabalarımızın karşılığını alırız....

Teşekkürler arkadaşlar... Hedefimize ulaşacağız galiba... Yazım onpunto.com sitesinde yayınlanmış...

SEİSİMİZİ DUYURMAYA AZ KALDI!!!...

Yazımın altında "yorum yaz" bölümüne isteklerinizi, düşüncelerinizi yazın arkadaşlar... Sesimizi duyuruyoruz... Destek!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Yeter be kardeşim.Eğer 14'üne kadar NBA TV olayı çözümlenmezse kendi sitelerimde ve nbaseverlere ulaşabileceğim her noktada her gün hemen hemen istedikleri her maçın nasıl netten izlenebileceğini açıklıycam....Peki madem istediğin maçı seyredebiliyorsun NBA TV'ye neden hala ihtiyaç duyuyorsun diyorsanız 1. Spiker ve yorumcu türkçe konuşuyo :) 2.Görüntü kalitesi tv'de olduğu için bilgisayardan çok daha iyi. Dediğim gibi 14üne kadar Digiturkle mi anlaşırsınız uydudan yayına devam mı edersiniz bilemem ama çözüme kavuşturacaksınız. Eğer istediğim maçı izleyebildiğime inanmıyorsanız sayın yetkili arkadaşlarım benimle irtibata geçebilirsiniz. Bu konuyu yaydığım zaman artık NBA TV'ye zaten ilgi kalmıycak ;) Herkes tutuğu takımın maçını izliycek.....

buna çok güldüm
    batıracak doğuş grubunu 14üne kadar çözülmezse

bu kadar şikayetten sonra nba stüdyo programına çıkıp pişkin pişkin yorum yapmaları, kısacık bir cevap bile vermemeleri çok sinir bozucu yalnız

Aha yarın arkadaş yaptırımlara başlıyor..yuppi

• Valla şifre peşinde koşmak için üye olmadığım forum kalmadı inşallah şu arkadaşın resti işe yararda kurtuluruz bu dertten.
  • discovery artık şifresiz daha önce söylendimi bilmiom ama bi haftaya yakındır şifresiz yayın yapıyor
  • dergilerini almayın (slam) basketbol yayınlarını izlemeyelim yola gelirler elbet..haftada 1maç izleyecegime hiç izlemem..nba stüdyoda sarmıyor zaten bıraktım resmen ntv basketbol yayınlarını..
  • aynen kardeş boykot edelim , zaten nba stütyoda bir b.k yok çok başarısız program , bizim mailleri hiç dikkate almadılar programda uyuz oldum o adamlara
  • adamlar ne yapsın bir senaryo var onlar oynuyor emir kulular yani
  • Arkadaşlar bu gece kobe nin intikam maçı var wade e karşı ya.Bu maçı muhakkak izlemem lazım.NBA TV dende umudu kesdik artık.Hotbird den bu maçı izleyebileceğimiz kanallar mutlaka vardır acaba bu kanalları bileniniz var mı???
  • Şu emirkan erkan isimli arkadaştan da açıklama gelmedi hala sürede doldu ama...gerçi tv den olmadıktan sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

Arkadaşlar bu gece kobe nin intikam maçı var wade e karşı ya.Bu maçı muhakkak izlemem lazım.NBA TV dende umudu kesdik artık.Hotbird den bu maçı izleyebileceğimiz kanallar mutlaka vardır acaba bu kanalları bileniniz var mı???

gitti abi bu maçta gitti.ntv nin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

dergilerini almayın (slam) basketbol yayınlarını izlemeyelim yola gelirler elbet..haftada 1maç izleyecegime hiç izlemem..nba stüdyoda sarmıyor zaten bıraktım resmen ntv basketbol yayınlarını..

ben Slam'a aboneyim bir de. Ama her zaman olduğu gibi bu ay da daha bugün elime ulaştı dergi, ay sonunda geliyor her seferinde üye olduğuma pişman ettiler
    üstüne bir de derginin son sayfasındaki reklamı görünce dediğin gibi artık bunları izleme isteği, şevki kalmadı içimde. madem böyle bişeyden haberdarlar, bilmiyorum işte uydudan anlamam falan demesinler, son sayfadaki reklam aynen şu şekilde;

NBA TV sadece TürksatKablo şebekesinde

kanalınızı, programınızı, derginizi alın başınıza çalın!

• vALLAHİ bne dayanamıyorum artık ama var ya bir yere kadar artık ya.Bu kadar insanı kale almamak bu kadar iyi yapılır.Bende bir Slam uyesisyim.Pisamn degilim ama ok uzuluyorum su NBA TV nin sifrelen mesine.Ama hala ne bi ses ne bi seda var?????Ne olcak bu is yaaa??????????????
  • buyrun arkadaşlar buna bir bakın nba macları var uydularda ama macları veren kanalların şifresi kırılıyormu bilmiyorum :

http://www.flysat.com/basketball.php

bunları çözüp izleyebilsek çok şugar olur
  • gaffur maç seyrederken nasıl küfrediyorsa bende nba tv seyredemediğim için hiç durmadan küfrediyorum...kobe'nin intikam maçını seyredememek çok kötü yaa...
  • yaw bwncede hiç takmazlar bile keşke olsa ama ihtimal yoqqqq???
  • ihtimal var olmaz olurmu ama zaman alacak.Ya nab tv statü değiştirecek yada her ile kablo tv.
  • Bu kadar insan nba tv izlemek için mesaj yazıyor,e-mail yolluyor adamların hiç umrunda bile değil.Madem bizlere nba tv izlettirmeyecekler neden maçları yayınlıyorlar?Kendi kendilerine mi maç anlatıyorlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

dergilerini almayın (slam) basketbol yayınlarını izlemeyelim yola gelirler elbet..haftada 1maç izleyecegime hiç izlemem..nba stüdyoda sarmıyor zaten bıraktım resmen ntv basketbol yayınlarını..

ben Slam'a aboneyim bir de. Ama her zaman olduğu gibi bu ay da daha bugün elime ulaştı dergi, ay sonunda geliyor her seferinde üye olduğuma pişman ettiler
    üstüne bir de derginin son sayfasındaki reklamı görünce dediğin gibi artık bunları izleme isteği, şevki kalmadı içimde. madem böyle bişeyden haberdarlar, bilmiyorum işte uydudan anlamam falan demesinler, son sayfadaki reklam aynen şu şekilde;

NBA TV sadece TürksatKablo şebekesinde

kanalınızı, programınızı, derginizi alın başınıza çalın!

bi ara abone olmayı düşünüyordum..iyiki olmamışım..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.