Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben digitürke aboneyim lütfen tepkilerinizi ve isteklerinizihttp://www.digiturk.gen.tr/bizeUlasin
    bölümüne iletin nba tv yi istediğimizi belirtin ne kadar ciddiye alındığınızı görünce şaşıracaksınız
  • bencede arkadaşlar hatta direk digitürk müşteri hizmetlerini arayalım (0212) 473 73 73,

bu işin sonu ntv maslak binası önünde eylem yapmaya kadar gidecek gibi görünüyor.
  • Konuyu "Uydu Haberleri, Güncel Frekanslar" alt forumuna taşıdım arkadaşlar. En uygun burası.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerous23

bencede arkadaşlar hatta direk digitürk müşteri hizmetlerini arayalım (0212) 473 73 73,

bu işin sonu ntv maslak binası önünde eylem yapmaya kadar gidecek gibi görünüyor.

Bende Digitürk üyesiyim, her gün mail atıyorum ve telefon ediyorum sonuş yok maalesef. Attığım yorumlara gelen cevap hep aynı maalesef..... Ama yılmak yok....
  • Bu arada başka bir forumda D Smartta gelecek olan kanalların listesini gördüm. Maalesef içlerinde Nba tv yok... Nba tv Digitürk'te yok, D Smart'ta yok nasıl iş anlamadım gitti. Şifrelerin değişmesini bunlara bağlıyorduk... Doğuş grubunun bu kanalı bizlere izletmeye niyeti yok anlaşılan.....
  • Yok malesef.Biz NBA ye severler ceza! illaki kablo.Yok kablo işte.Benim evime 400 metre kala bitiyor kablo servisi.O nuda alsam bir tek NBA için alırdım.Dijiturkte iken ne kadar rahattık!
    quote:

Orjinalden alıntı: yasinisik

Bu arada başka bir forumda D Smartta gelecek olan kanalların listesini gördüm. Maalesef içlerinde Nba tv yok... Nba tv Digitürk'te yok, D Smart'ta yok nasıl iş anlamadım gitti. Şifrelerin değişmesini bunlara bağlıyorduk... Doğuş grubunun bu kanalı bizlere izletmeye niyeti yok anlaşılan.....

• Bende kablo tv de digitürkte yok.Ben ne yapıyorum kırıyorum şifrelerini İllegal uydu sitelerine bakınız rahatlıkla kırabilirsiniz NBA tv yi selamlar
  • tabii tabii. şifreyi bilen veya duyuran var ya. bir sürü site gezdim, bilgisayarım virüs manyağı oldu yine de şifreler yokkkkkkkkkkkkkk
  • Sanırım bu forumda site ismi yasak sana şöyle diyeyim yerli değil yabancı sat forumlara bir uğra bakalım.Neler oluyor
  • özel mesaj attımsana mav . bi cevaplarsan sevinirim.
  • Bu gecce Indiana Pacers-Chicago Bulls maçı var NBATV'de ve izleyemiyorum.Oooof of.....
  • http://www.batug.com/ormanci.htm
    İnşallah yazı ulaşması gereken yerlere ulaşır da bizde bu eziyetten kurtuluruz artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quaking

http://www.batug.com/ormanci.htm
    İnşallah yazı ulaşması gereken yerlere ulaşır da bizde bu eziyetten kurtuluruz artık.

Çok saol bilgi için, Batug abinin ellerine sağlık. Çok güzel dile getirmiş konuyu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav13

Bende kablo tv de digitürkte yok.Ben ne yapıyorum kırıyorum şifrelerini İllegal uydu sitelerine bakınız rahatlıkla kırabilirsiniz NBA tv yi selamlar

Bugüne kadar uydudan izleyen herkes zaten böyle yapıyordu.Sorun şu ki son keyler bulunamıyor.Önceden keyler değişse bile 3-4 gün sonra internetten bulunuyordu.Ama artık farklı bir şifreleme sistemine geçmişler sanırım.
  • Bende defalarca mail göndermiştim ama hiç bir sonuç çıkmadı. Artık ümidimi kestim digitürk ten...
  • arkadaşım madem izliyorsun paylaş.bi kişiye pm atsan yeterli
    yok bizle kafa buluyosan komik değil hiç değil
    quote:

Sanırım bu forumda site ismi yasak sana şöyle diyeyim yerli değil yabancı sat forumlara bir uğra bakalım.Neler oluyor
  • quote:

Sanırım bu forumda site ismi yasak sana şöyle diyeyim yerli değil yabancı sat forumlara bir uğra bakalım.Neler oluyor

arkadasim madem buldun siteye koyman yasak ama bari pm at. tabi gercekten bulduysan
  • PM'le de illegal paylaşım yasak.
  • komik sadece komik
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.