Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerous23

allah hepsinin belasını versin.

aynen katulıyorum arkadaşım.
    İstanbul'da olsaydım uğrardım ntv ye. onlar anlardı ne anlatmak istediğimi. belki önümüzdeki hafta işim olunca istanbul da uğrarım stüdyoya. sonra geç olur ama şu hale gelirler >>>>
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolnash

Bu kadar insan nba tv izlemek için mesaj yazıyor,e-mail yolluyor adamların hiç umrunda bile değil.Madem bizlere nba tv izlettirmeyecekler neden maçları yayınlıyorlar?Kendi kendilerine mi maç anlatıyorlar?

Hakkaten ya.. adamları kimse izlemiyor.. kendi kendilerine maç anlatıyorlar. Allah bilir kaan kuralın evinde de kablo tv yoktur... :)

bende onpunto blogumda yazı yazdım... tepkimi dile getirdim kimse oralı bile olmadı. Sadece 4 kişi mesaj atmış. Benimle birlikte 5 kişi mesaj attı. Sadece 5 mağdur mu var yani???
  • cevap alcaklar merak etme...
  • yaw anlaşılan bu ntv nin yapacağı bi b... yok adamlar bizi kaale bile almıyor, tepkimizi doğrudan nba tv yönetimine iletelim, doğuş grubunu şikayet edelim, binlerce kişi para vermeye razı nba tv izlemek istiyor ama bu beceriksizlerin yüzünden... gibi. yüzlerce kişi email atarsa kayıtsız kalmazlar buna herhalde...
  • Az mı mesaj attık,Ama hicbirsey yok....Ne olcak bizim halimiz...
  • Nba stüdyo var bu akşam, anketleri de koymuşlar. Mail organizasyonu yapılacak mı?
  • mail atalım ama başka şeylerde yapalım mesela NBA organizasyonuna bu durumu bildirebiliriz , içimizden biri inlizce şikayet metni hazırlasın n tv ve doğuş grubunun bu işi eline yüzüne bulaştırdığını nba tv yayınını türkiyede beceremediğini yazalım . Gönderelim nba organizasyonuna belki onlar bu işe müdahele eder.
  • sırf bi nba tv için kablo tv mi alacaz.
  • Nba organizasyonuna mail atma olayı olabilir. Ama dikkat edilmesi gerekilen konu biss şifrelerinin dağıtılması, oraya girersek çorba olur her şey. En azından bu kanalın Kablo tv'nin dışında Digitürk, D-Smart yada Modül üyeliği gibi alternatiflerin üretilmesini talep edebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinisik

Nba stüdyo var bu akşam, anketleri de koymuşlar. Mail organizasyonu yapılacak mı?

yayın iptal

19:00 Akşam Haberleri
    20:00 Yorum Farkı
    20:35 Hrant Dink Cinayeti
    23:00 24 Saat
    23:35 Spor
    00:00 24 +
    00:30 Leyt Nayt Şov:
    KİME DİYORUM BEN
  • NOT: Bu akşam NTV'de yayınlanması gereken NBA Stüdyo programı, Hrant Dink cinayeti nedeniyle akışta yapılan değişiklik sonucu, yayından kaldırılmıştır.

kaynak:http://www.ntvspor.net/modules/anket/anket.asp?GroupID=32
  • Sanırım bir değişiklik yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 20 Ocak 2007; 21:00:23 >
  • nasıl yani yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KENSHIN

nasıl yani yayınlanacak mı yayınlanmayacak mı?

bu hafta yok.
  • ne güzel iyice zıvanadan çıktılar yafs.
  • Gidip yasal protesto hakkımızı kullanalım program yayınlanırken.Haber olarak başka TV kanallarıda yayınlar dikkatlerini çekmiş oluruz ;)
  • bugün de 5. periyot programını yayınladılar.. zırt pırt anketi göstermekten, reklama girmekten, 16.00 haberine girmekten, deniz baykal'ın konuşmasına bağlanmaktan program kuşa döndü.. ahhh ulan nerde o eski ntv
  • bu iş yalan oldu gibi. doğan grubu alsın nba yı,... anladın sen
  • nba tv doğan grubunda mı doğuş grubunda mı??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.