Şimdi Ara

NBA TV --tepkimizi gösterelim :pP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
20.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kb8

quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

HALA ŞİFRE YOK ARKADAŞLAR....

ya hayret birşey ya eve uyduyu 1 ay önce aldık.1 aydır bu kaçıncı lakers maçı. sinir oldum valla.al bugün gene yayınlıyorlar.2 gün önce bir tane daha yayınlanmıştı.sanki bnim kablodan uyduya geçmemi bekliyorlardı.Ne yaplım bekliyeceğiz....

aynen dostum.katılıyorum sana.bende bi lakerslıyım.ama yani nba tv gitti bu ay 5 maç koydular.ne iş ya.bu ne şansızlık...bi an önce gelsede kalan 2 taneyi izleyebilsek...

Abi zaten bizde şans olsa...izleyebildiğimiz maçlarda yenilirz.ne güzel bir sürü maç varken uydu gider.Napcaz bilmiyorum.
    Buarada dostum madem Lakerslısın o zamanwww.lakerstr.com a gel.bütün lakers fanları orada.benim orda nickim KB_1988.Fazla msj yazmıyorum ama devamlı takip ediyorum.her yorumları okuyorum.Gayet güzel bir ortam var.

• NBA Tv severlere Müjdeeeee.

İstanbuldan tüm illere kablo çekilir.Kilometresi 5 YTL.Arayın çekelim.0777.888999000.
    Hizmette sınır yoktur.

KablocuBaba AŞ.
  • ha ha ha
  • ya neden bu kadar gecıktı sıfrenın kırılması, daha once bu kadar surdugunu hatırlamıyorum,off ya amma da sıkıcı bı durum oldu haa
  • Murat Kosova, Kaan Kural ve Murat Murathanoğlu ile NBA Stüdyo, 12 Ocak Cuma günü saat 21.45'ten itibaren NTV'de.
    Programa konuk olacak San Antonio Asistan Genel Menajeri Sam Presti'ye sorularınız için, nbastudyo@ntv.com.tr adresine e-mail atabilirsiniz.

kaynak

www.ntvspor.net

bakalım yarın akşam ki programda San Antonio Asistan Genel Menajeri Sam Presti'den sıra bize gelip de nba tv konusu açılacak mı.

San Antonio Asistan Genel Menajeri Sam Presti ye soru yerine nba tv için soruları gönderelim bakalım kosova ne yapacak.

herkese kolay gelsin.

• yarın yine konusu açılmaz
    bugün m.murathanoğlu'nun radyo programı vardı, nba tv ile ilgili 100lerce mail geldiğini söyledi ve içinden güzel bir şekilde durumu anlatanları ntv yönetimine ilettiğini söyledi. gerekli yere gitmiş yani şikayetimiz, şimdi sıra ne yönde bir karar alacaklarına kaldı, murathanoğlu onlar da maçları herkesin izlemesini istiyordur falan dedi, umarım öyledir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 11 Ocak 2007; 22:36:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dangerous23

bakalım yarın akşam ki programda San Antonio Asistan Genel Menajeri Sam Presti'den sıra bize gelip de nba tv konusu açılacak mı.

San Antonio Asistan Genel Menajeri Sam Presti ye soru yerine nba tv için soruları gönderelim bakalım kosova ne yapacak.

herkese kolay gelsin.

hatta direk Presti'ye nbatv'ye şifre konması hakkında ne düşündüğünü soralım

quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires
    murathanoğlu onlar da maçları herkesin izlemesini istiyordur falan dedi, umarım öyledir...

yok be abi.. onlar ceplerinin doluluğuna bakar.. bizim izleyip izleyememizin adamların çok da umrunda olacağını sanmıyorum..

bu arada ilginçtir ntvspor.net'e gelen tepkileri yayınlıyorlar.. millet baya bi köpürmeye başlamış artık

http://www.ntvspor.net/Pages/5144.asp

alttaki bütün görüşleri oku kısmında bütün yorumlara ulaşabilirsiniz

• quote:

Yeter be kardeşim.Eğer 14'üne kadar NBA TV olayı çözümlenmezse kendi sitelerimde ve nbaseverlere ulaşabileceğim her noktada her gün hemen hemen istedikleri her maçın nasıl netten izlenebileceğini açıklıycam....Peki madem istediğin maçı seyredebiliyorsun NBA TV'ye neden hala ihtiyaç duyuyorsun diyorsanız 1. Spiker ve yorumcu türkçe konuşuyo :) 2.Görüntü kalitesi tv'de olduğu için bilgisayardan çok daha iyi. Dediğim gibi 14üne kadar Digiturkle mi anlaşırsınız uydudan yayına devam mı edersiniz bilemem ama çözüme kavuşturacaksınız. Eğer istediğim maçı izleyebildiğime inanmıyorsanız sayın yetkili arkadaşlarım benimle irtibata geçebilirsiniz. Bu konuyu yaydığım zaman artık NBA TV'ye zaten ilgi kalmıycak ;) Herkes tutuğu takımın maçını izliycek.....

buna çok güldüm
    batıracak doğuş grubunu 14üne kadar çözülmezse

bu kadar şikayetten sonra nba stüdyo programına çıkıp pişkin pişkin yorum yapmaları, kısacık bir cevap bile vermemeleri çok sinir bozucu yalnız

• Gerek ntvspor, gerek ntv, Murat Muratanoğlu'nun programı, Slam.... her yere mail ve yorum atıyorum Nba tv ile ilgili tık yok.. Bu kadar saçma bir şey hayatımda görmedim açıkçası. Legal izlemek istiyoruz diyoruz nafile, abone diyoruz nafile... Sanki kablo tv her ev, hatta her şehirde var da biz de abone olmuyoruz....
  • quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Yeter be kardeşim.Eğer 14'üne kadar NBA TV olayı çözümlenmezse kendi sitelerimde ve nbaseverlere ulaşabileceğim her noktada her gün hemen hemen istedikleri her maçın nasıl netten izlenebileceğini açıklıycam....Peki madem istediğin maçı seyredebiliyorsun NBA TV'ye neden hala ihtiyaç duyuyorsun diyorsanız 1. Spiker ve yorumcu türkçe konuşuyo :) 2.Görüntü kalitesi tv'de olduğu için bilgisayardan çok daha iyi. Dediğim gibi 14üne kadar Digiturkle mi anlaşırsınız uydudan yayına devam mı edersiniz bilemem ama çözüme kavuşturacaksınız. Eğer istediğim maçı izleyebildiğime inanmıyorsanız sayın yetkili arkadaşlarım benimle irtibata geçebilirsiniz. Bu konuyu yaydığım zaman artık NBA TV'ye zaten ilgi kalmıycak ;) Herkes tutuğu takımın maçını izliycek.....

buna çok güldüm
    batıracak doğuş grubunu 14üne kadar çözülmezse

bu kadar şikayetten sonra nba stüdyo programına çıkıp pişkin pişkin yorum yapmaları, kısacık bir cevap bile vermemeleri çok sinir bozucu yalnız

ntv'ye gözdağı vermiş eleman 2 günü kaldı ntv'nin bi açıklama yapmak için, acele etseler iyi olur

nba stüdyo ekibine kızamıyorum.. sonuçta onlar da emir kulu.. o konu hakkında konuşmamalaı söyleniyorsa yapacak birşeyleri yok

• hakıkaten cok komık olmus,ınsan ne dıyecegını sapıtıyo artık,ya arkadasım netın cozunurlugu cok kotudur benım bıldıgım kadarıyla kımse ızlemez,tabı cahıl kalmıs da olabılırım.bu arada ben ntv calışanı degılım
  • ben de sadece kosova'ya kızıyorum zaten, onun programı sonuçta
    hiç sıkılmadan mailla gelen soruları falan okuyor ama çoğu nba tv içerikli olduğu halde adını anmadı bile
    tamam belki demişlerdir konuşma diye ama en azından "henüz bi gelişme yok" ya da "gerekli yerlere ilettik üzerinde çalışılıyor" gibi bişeyler söyleyebilir, bu sözler kovulmasına neden olmaz sanırım. ama ortada hiçbir sorun yokmuş gibi davranması çok sinir bozucu
  • Al benden de o kadar. Kosova'nın her pc'ye baktığında şimdi söylecek diye beklerken, hiç bir şey olmamış gibi davranması insanın sinirlerini bozuyor. Birde programın sonunda ki nba tv ile ilgili maçların tanıtımları ekrana gelince moralim bozluyor. Bu kadar haksızlık olmaz, kablo tv'nin olmaması sanki bizim suçumuz.
  • Olsa bile simdi ben kanlo tv cekmem ya.kablo tv de neymis ki.Anten baglarım eve daha ii.Aynı is nasıl olsa.Turkiye uydu kullanıyor.Digital.uyansınlar artık...
  • Nba stüdyo programında yine bir açıklama gelmedi. O kadar malin karşılığında bir açıklama yaparlar diye bekledim ama nafile.
  • http://onuraygun.onpunto.com

Arkadaşlar ben blogumda Nba Tv sorunuyla ilgili bir yazı yazdım. Onpunto sitesinden yetkililere mutlaka ulaşacaktır. Yorum ve desteklerinizi bekliyorum yazıya... Yaznının dikkat çekebilmesi için...

Konu dışı bölümünde de bu konuyla ilgili topic açacağım... Kitlelere ulaşmalıyız. Bir atılım yapmamız gerekiyor...
  • quote:

Arkadaşım öncelikle ellerine sağlık. Bu güzel çabanda seni yanlız bırakmama adına yazına ilk yorumu ben ekledim. Çevremde bu konudan mağdur olan insanlarıda siteye yönlendireceğim. İnşallah bu çabalarımızın karşılığını alırız....
  • tebrikler
  • of yaa bu gece mıamı-utah maçı war ama nba tv yi seyredemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_fb_1907 -- 13 Ocak 2007; 12:34:16 >
  • galiba nba tv nin yayın hakları el değiştirdi ya da değiştirecek.ondan böyle yapıyorlar duyduğuma göre.doğan grubu alacak diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.