Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 TL NBA bedava, özellikle evde oturulan şu günlerde mutlaka alınmalı. Ben geçen ay 30 liraya NBA 2K Playgrounds aldım sevine sevine. Alın alın, parka acemi adamlar gelsin
  • 200-300₺ oyuna verenler ne hissediyor şu an gerçekten 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

200-300₺ oyuna verenler ne hissediyor şu an gerçekten 😁
    400 küsür verdim, seneye yine vereceğim. 7 aydır oynuyorum. İki karakterim var. Biri 97 overall, park derecem All Star 3. Süperstar 1 olmak üzereyim. Daha fazla zaman ayırsam belki Elite seviyesine kadar gidebilirdim.

Sen geçen sene 3 liraya alıp oynamayı becerememiştin, o yüzden 22 tl de verme cebinde kalsın. Ya da al şimdi, vc alayım sana karakterini 85 yap gel parka. Bakalım Amatör seviyesiyle takım arkadaşı bulabilecek misin ? Biz de biliyoruz offline oynayıp 10 liraya düşsün alırız demeyi ama günümüz oyunlarının zevki online olmasından kaynaklanıyor. Fifa Ultimate Team için de geçerli bu. Sen Mayıs'tan Mayıs'a ucuza alırım, totalde 20-30 saat oynarım diyorsan sana iyi oyunlar. Biz 200-300 saat sadece online oynuyoruz. Yeter ki her sene gelip şu muhabbeti yapma.

• Ya su my teamdeki triple therat in zemini degisiyormu baslicam gelecek temaniza cok kotu gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

22 TL NBA bedava, özellikle evde oturulan şu günlerde mutlaka alınmalı. Ben geçen ay 30 liraya NBA 2K Playgrounds aldım sevine sevine. Alın alın, parka acemi adamlar gelsin
    Hocam merhaba ben Barış nba2k19 da beraber oynamıştık bi dönem. Şimdi indirim gelince ekipçe 20 ye geçiyoruz ancak archetype işi baya karışık geldi. Yardımcı olur musunuz?

Bi arkadaş pg olacak oyun kurup bizi besleyecek ben sf veya pf bi arkadaşta Center olacak. Üçümüz için 3v3 de hangi buildler takimca faydalı olur ? Mesela ben defans yapmayı seviyorum lockdown gibi bisey açacağım. Pg playmakinkg shot creator gibi center da glass cleaner gibi olacak. Nasıl yapalım, ne önerirsiniz ?

• quote:

Sadist misin birader!?

• baris707 B kullanıcısına yanıt
    Selam Barış, biliyorum eklisin ben de. PG'de bu sene Offensive Threat çok fazla. Ben SF-Slasher açtım, geçen seneden hevesim vardı ama açıkçası Rebounding Wing açmış olmayı isterdim. Sana Reboundin Wing açmanı öneririm. Savunma var, şut var. Center için Paint Beast ve Glass Cleaning Lockdown denedim. Şu an Paint Beast ile devam ediyorum. İki karakterim de şut özürlü benim. Badge sistemi bu sene karışık gözüküyor ama badge beğenmezsen sonradan değiştirebiliyorsun. Benim deneme yanılma yaptığım badgeler oldu. Bir arkadaş alley oop oynamayı çok seviyor. Onunla girdiğimde Lob City Finisher'ı HOF'a çektiriyor :D Bazı badgeler parkta hiç işe yaramıyor, sezon maçlarında işe yarıyor. Detaylı bir badge rehberi okuyup neleri seçeceğine karar verirsin.
  • quote:

parasına para katıyor. allah bir oyunu ucuza aldığı için tam fiyat alanlara hava atanlardan korusun. forunun yaşi iyice düştü

• Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Muhtemel benden küçüksün ama bi ton para verip kazıklandığın için sinirini kusmuşsun 😁

• quote:

Muhtemel benden küçüksün ama bi ton para verip kazıklandığın için sinirini kusmuşsun 😁
    yaşım 27. kaldı ki 17'de olsaydım bu senin haksiz ve basit bir t roll olduğunu değiştirmezdi.

• radko kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyor insanlar. Boş konuşma olmuş seninki...
  • 22TL’den alanlardanım. Online oynamayacağım çünkü ilk deneyimim olacak. Ezip geçerler beni. Ps4 pro’da duyduğuma göre performans sorunları fazlaymış. Deneyimlerimi yazarım.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Her yıl bi önce ki yılı aratıyor nba 2k

• quote:

Her yıl bi önce ki yılı aratıyor nba 2k
    Metascore 1.0 zaten pek iyi bir şey beklemiyorum. Yüzde 95 indirim görmüş artık rezalet de olsa bedava resmen.

• OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Bunun sebebi rakipsiz oluşu basketbol oyununda adamlar zaten satıyoruz diyor (abd en çok satan oyun) böyle olunca hiç gelişme olmuyor yeni oyun diye alıp leş çıkıyor önce ki seriye göre.

Bu oyuna 300-400₺ verenlere Allah akıl fikir versin 22₺'den 1 kuruş etmez

• quote:

Bunun sebebi rakipsiz oluşu basketbol oyununda adamlar zaten satıyoruz diyor (abd en çok satan oyun) böyle olunca hiç gelişme olmuyor yeni oyun diye alıp leş çıkıyor önce ki seriye göre.

Bu oyuna 300-400₺ verenlere Allah akıl fikir versin 22₺'den 1 kuruş etmez
    Abi isterse süper olsun 400 lira her sene her sene verilmesi mantık dışı. Zaten bu oyunlar 2-3 aya yüzde 50 indirim görüyor. 2 ay geç satın al yani ne kaybedersin.

• Ds4 yöntemi çalışıyor mu acaba bilen birisi yanıtlarsa sevinirim.

• Herkese merhabalar ,, Us psn Primary hesap satan var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.