Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunada tutorial tarzı en azından temel şeyleri öğrenme adına antremanlar var mı arkadaşlar? Menüde baktım ayarlara girdim bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    İnternetten kobe buildi buldum , defans olarak sadece 3 badge var. Onlinede sıkıntı olur gibi geldi. Yeniden mi başlasam diye kararsız kaldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasit82

Hocam shift basılı halde olucak. Büyük harf şeklinde. Zaten zaman geçmiş üstünden yapmışsınızdır büyük ihtimalle 😊
    Hocam cidden çok teşekkürler sonunda yaptım teşekkürler
  • yado1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim Slasher karakterimin de benzer. Aslında pişman olmadım slasher karakter açtığım için ama bazı eksileri var.

Kariyer maçı oynarken bile üçlük olmayınca hep smaç basmak bir yerden sonra sıkıyor. 40 sayı atıyorsam 12-13 tanesi smaç, gerisi serbest atış 😄 Park’ta da bazı oyuncular slasher ile oynamak istemiyor. Bazıları da keyif alıyor. Ama defansif badge bende de 3 ya da 4 tane. Çok ilerlediysen devam et** bence takılmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 18 Mayıs 2020; 14:23:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Punisher_1907 kullanıcısına yanıt
    Var hocam play now sekmesinde 2ku yazan kısım

• Alper Bicenin James Harden buildini yaptim ama bana cok kotu geldi bi kontrol eder misiniz dogru mu bunlar ?

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Benim karakter 3 level scorer, smaç da zor basıyor:)seneye C ya da Pf yaparım internet bağlantısını bu mevkiler kompanse ediyormuş onlinede nispeten
  • Arkadaşlar oyunda yeniyim ve kafayı yemek üzereyim yardım lütfen.
    Kariyerde online girdim park gibi bir yere normal kariyeriyerime geri dönmek istiyorum şu parktan cıkıp online'dan yanı ama donemedım bır turlu nasıl donebılırım cıkısı nerede bunun ?
  • volkancan1993 V kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduysam ne mutlu , hocam ben ps4 için aldım ama sildim oyunu. Kanser eder umarım sen oynayabilirsin 😀

• esesmet kullanıcısına yanıt
    Koldan optionsa basın.

• Rasit82 kullanıcısına yanıt
    hocam ben fiyatı düşmüş denemek için aldım umarım oynayabilirim
  • Bu akşam çok kolay kazanacağım bir maçta ilk kez karşılaştığım bir hata verdi. 6’da 6 ile gidiyordum parkta, hooop “bir hata alındı, bu maç sayılmayacak” hatası. 10 dakika sonra oyuna girdim, yenilgi saymış. Midem bulanıyor şu olaydan artık. 60’tan fazla yenilgim var böyle, bari oynamış olsam da yenilsem rep verecek. İlla sövdürecek

• park bir süre sonra sıkmaya başlıyor maalesef offensive threat 95 ovr pg karakterim vardı parkta, recte ve pro-am'de sürekli maçtan atma olayı da sinir bozuyor...

bu aralar my team'a sardım çok fena 1 hafta oldu başlayalı aslında oyunu alalı 5 falan oluyor ama yeni girdim bu moda galaxy opal kart kovalıyorum

pink diamond steve nash 98 ovr
    pink diamond john wall 98 ovr
    pink diamond andrew wiggins 97 ovr
    diamond miles bridges 95 ovr
    pink diamond alonzo morning 98 ovr

böyle bir kadrom var kart paketlerinden galaxy opal umudunu kesince evolution özelliği olan john wall ve alonzo morning'i yeni aldım kasıp galaxy opal yaparız belki diye

myteam ile ilgili önerilere açığım, kadrom pek iyi sayılmaz daha 1 haftalık bir kadro işte onlineda karşıma 10 galaxy opalli kadrolar gelince moralim bozulmuyor değil keşke rank sistemini ovr değil de kartlar üzerinden yapsalar

• Oyun çıkalı 1 sene olacak hala güncelleme

• Oyunu yeni aldık ve kariye mod açtım hemen. Lebron'ın yeni Ray Allen'ı olayım diyerekten Shooting Gard poziyonunda bir kariyer açtım. Badgeler konusunda aklıma takılan bir kaç soru var. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

1. Potansiyel badge sayısını arttırabiliyor muyuz? Çünkü finishing kısmında sadece 1 adet potansiyel badge var. Defans kısmında da 3, biraz az gibi geldi.

2. Bir kaç video izledim ağırlıklı şut atanların ilk olarak Quick Draw ve Range Extended badgelerini fullemesi gerektiğini söylüyorlar. Ben de şuan ikisi de gold seviyede, half of fame yapmama gerek var mı?

3. Shooting gard için bunda sonra hangi badgelere öncelik vermeliyim?

Teşekkürler :)
  • fatihterimingazi kullanıcısına yanıt
    sırasıyla cevaplamaya çalışacağım hocam

1. karakteri açtıktan sonra maalesef arttıramıyorsunuz (parkta legends seviyesine gelirsen artıyor sadece o da baya bir zor)

2. şutör karakterler için en önemli 3 badge quick draw, range extender ve hot zone hunterdır. quick draw topu elinizden çıkarma hızıyla alakalı hangi şut stilini kullanırsanız kullanın HoF seviyede olması shot contest yememeniz için önemli tabi ama bu biraz da sizin el alışkanlığınıza bağlı eğer gold seviyesinde çok iyi atıyorsanız ve el üstü şutlardan kaçınıyorsanız gold kalabilir range extender kesinlikle full olmalı üçlük çizgisi ve gerisinden attığınız şutların girmesini sağlayan bir rozet olarak düşünebilirsiniz, hot zone hunter ise daha iyi attığınız yerlerden (belli bir istatistiğe göre) şut attığınızda şutunuzu boostluyor bir nevi ama ben zaten yeşil kaçırmıyorum diyorsanız badge puanınızı tasarruflu kullanmak için gold da yapabilirsiniz

3. shoot badgeleriyle devam edeceğim, geriye kaç badgeniz kalıyor bilmiyorum ama ray allen gibi bir karakterle oynuyorsanız green machine ve cath & shoot rozetlerine verebilirsiniz, green machine rozeti üst üste iki kere yeşil attıktan sonra diğer tüm şutları yeşil atmanıza yardım eden bir boost veriyor. catch & shoot da adı üstüne pas alır almaz dribble yapmadan attığınız şutları boostluyor yine badge sayınızı ve ray allen gibi keskin bir şutör olmak istediğinizi düşünerek diğer rozetler konusunda şöyle önerilerim olabilir bunları öncelik sırasına göre yazacağım

finishing: giant slayer, pro touch, consistent finisher, fancy footwork
    playmaking: quick first step, unplackable (gerisi yine size kalmış dribbling için handles for days, pas için dimer ekleyebilirsiniz ekleyebilirseniz ikisini de ekleyin hatta)
    defense: clamps, intimidator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 19 Mayıs 2020; 2:56:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi10

Koldan optionsa basın.
    Malesef denemedıgım yontem kalmadı sanırım bır nevı bug gıbı bırsey oldu. optionsa basınca next match cıkmıyor normal kariyerime dair hir birşey yok ne yazıkkı..
    Yapacakları ısın ıcıne ..... 13 haftalık karıyerım gıttı... :@
  • Hem westbrook gibi hızlı hem lilard gibi üçlükçü bir karakter oluşturamaz mıyız? Baya uğraştım ama tam dengeyi tutturamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: DelNaja

sırasıyla cevaplamaya çalışacağım hocam

1. karakteri açtıktan sonra maalesef arttıramıyorsunuz (parkta legends seviyesine gelirsen artıyor sadece o da baya bir zor)

2. şutör karakterler için en önemli 3 badge quick draw, range extender ve hot zone hunterdır. quick draw topu elinizden çıkarma hızıyla alakalı hangi şut stilini kullanırsanız kullanın HoF seviyede olması shot contest yememeniz için önemli tabi ama bu biraz da sizin el alışkanlığınıza bağlı eğer gold seviyesinde çok iyi atıyorsanız ve el üstü şutlardan kaçınıyorsanız gold kalabilir range extender kesinlikle full olmalı üçlük çizgisi ve gerisinden attığınız şutların girmesini sağlayan bir rozet olarak düşünebilirsiniz, hot zone hunter ise daha iyi attığınız yerlerden (belli bir istatistiğe göre) şut attığınızda şutunuzu boostluyor bir nevi ama ben zaten yeşil kaçırmıyorum diyorsanız badge puanınızı tasarruflu kullanmak için gold da yapabilirsiniz

3. shoot badgeleriyle devam edeceğim, geriye kaç badgeniz kalıyor bilmiyorum ama ray allen gibi bir karakterle oynuyorsanız green machine ve cath & shoot rozetlerine verebilirsiniz, green machine rozeti üst üste iki kere yeşil attıktan sonra diğer tüm şutları yeşil atmanıza yardım eden bir boost veriyor. catch & shoot da adı üstüne pas alır almaz dribble yapmadan attığınız şutları boostluyor yine badge sayınızı ve ray allen gibi keskin bir şutör olmak istediğinizi düşünerek diğer rozetler konusunda şöyle önerilerim olabilir bunları öncelik sırasına göre yazacağım

finishing: giant slayer, pro touch, consistent finisher, fancy footwork
    playmaking: quick first step, unplackable (gerisi yine size kalmış dribbling için handles for days, pas için dimer ekleyebilirsiniz ekleyebilirseniz ikisini de ekleyin hatta)
    defense: clamps, intimidator
    Yanıt için teşekkür ederim hocam, 7 tane badge açmıştım ama sanırım yeni bir kariyer açacağım, potansiyel badge adına.. Teşekkür ederim

• Rec e squad halinde nasıl girebiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.