Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Rec center moduna giriş yaptığımızda 04d8c39c hatası alıyorum. Bir maça giriyorum diğer maç bu hatayı veriyor. Bunun çözümü var mı acaba? Platform PS4 bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Menü ayarları ile ilgili bilgiyi nereden bulabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Merhabalar bende oyunu indirimden yeni aldım myteam`e 2 gündür başladım ne önerirsiniz tam çözemedim çünkü , mesela hangi modu oynamak daha hızlı geliştirir takımı mı , kazandığımız tokens ve MT leri nereye harcamak mantıklı , bide locker codes'tan gelen 96 Kobe var o kalıcı mı yoksa görevlerini tamalarsak mi kalıcı oluyor , 96 magic jonssonda locker codes'tan yazınca gelmişti bunlar kaliyomu takımda yoksa kiralık falan mı , bildiğiniz konularda yardımcı olabilir misiniz teşekkürler şimdiden

• Kariyer modda sponsorlar ile anlaştım, 2500 vc for Event diyor, bu vcyi nasıl alıyoruz arkadaşlar? Kendiliğinden ekleniyor mu hesaba yoksa bir şey yapmam gerekiyor mu

• İsmailşeker1903 kullanıcısına yanıt
    elinizde biriken tokenslarla ilk etapta token marketten kart paketi alarak ilk etap için uygun oyuncuları kadronuza ekleyebilirsiniz oyunun normalde en iyi kartları galaxy opal olanlardır fakat bunları elde etmek çok zor ya bir takım uzun ve zor görevleri bitirecekseniz ya da mt veya vc ile aldığınız kart paketlerinden şansınıza çıkacak o yüzden önceliğiniz pink diamond kartlara yönelmek olsun mümkün olduğunca bunun için de mt puan biriktirmenizi öneririm mt puanlarını single player bölümündeki challengelarla rahatlıkla biriktirebilirsiniz ayrıca pink diamond diye her oyuncuya atlamayın derim ovr olarak 98-97 olmalarına ve özellikle hof badge sayılarının minimum 25-30 düzeyde olmalarına dikkat edin derim örneğin pink diamond james harden görünce hemen almaya çalışmayın mesela pink diamond michael redd ondan daha iyidir çünkü hof badge'leri daha yüksektir kadronuzu ilk etapta kurarken diamon-pink diamond olarak hof badgeleri öncelikli tutun daha sonra single playerda mt puanı biriktirmeye başlayabilirsiniz

locker codestan gelen kobe ve magic tamamen sizin oluyor kontratlarını yenilediğiniz sürece istediğiniz kadar oynatabilirsiniz fakat satamazsını magic nasıl bilmiyorum fakat o kobe kartı maalesef pek iyi değil... çok çabuk yoruluyor, atletizmi çok düşük ve içeri penetresi neredeyse hiç yok, orta mesafe şutları iyi üçlüğü de idare ediyor şu an ilk etapta işinizi görür fakat daha sonra o pozisyon için john wall veya michael redd öneririm

ayrıca kişisel bir önerim var eğer daha çok online oynamayı başkalarıyla mücadele etmeyi düşünüyorsanız şutör bir takım yerine delici bir takım kurmanızı öneriyorum çünkü maalesef türkiye'ye özel bir server yok oyunda normalde iyi şut atsanız bile online oyunda aşırı bi delay olabiliyor normalde attığınız tüm şutları kaçırabiliyorsunuz

• fatihterimingazi kullanıcısına yanıt
    Birkaç maç sonra oluyor o etkinlikler. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.

Etkinlik olunca kaçırmazsın ama VC almak için menajerlik ofisine uğraman gerekiyor. Etkinlik bekleme, arada menajer ofisine uğra. 3-5 bir şeyler veriyor :D
    Evet Kobe gücüne göre inanılmaz etkisiz ama magic çok delici ve ribaund bırakmıyor ilginç şekilde, hof badge dediğiniz badges oluyor dimi pek dikkat etmiyordum sağolun söylediniz için mesela kobenin mor 20 sarı 25 bunlar sanırım , bide bu kontrat çabuk bitiyor nasıl almamı önerirsiniz lineupstan mi marketten mi yok paket açıp mi bi öneriniz var mı , siz bir haftada iyi Galaxy opal kart takımınıza kalmışsınız bunu nasıl başardınız , son olarak kontrol ettiğim oyuncu dışındaki oyuncular çok hareketsiz pozisyon falan pek almıyorlar var mı öneri taktiginiz

• İsmailşeker1903 kullanıcısına yanıt
    magicle hiç oynamadım hocam ne yorum yapsam yanlış olur şimdi evet badge dediğim o oluyor mor rozet sayıları ne kadar yüksekse o kadar iyidir öyle düşünün. kontratı marketten alabilirsiniz gayet uygun zaten fiyatları hoş genelde açtığınız kart paketlerinden de hep kontrat çıkıyor bir süre sonra elinizde baya birikir, benim daha galaxy opal kartım yok maalesef sadece john wall ve alonzo morning evolution kartı var (kartların yanında yıldız işareti olur o oyuncular için belli challengelar verilir bunlar tamamlanınca o yıldız dolar ve kart bir üst seviyeye atlar bununla beraber oyuncunun gücü ve rozetleri de yükselir tabi) ben oyunu aralık ayında legend sürüm olarak almıştım myteam için extra mt puanı starter pack gibi şeyler veriyordu bunun yanı sıra başladığım tarihte aktif olan 5-6 locker code vardı şansıma oradan da iyi oyuncular geldi markette biraz aktif takıldım elimdekileri sattım iyi oyuncuları düşük fiyata kovaladım bir şekilde böyle bir kadro kurdum fakat kadrom hala yetersiz oyunda ilk 5'inde 5 galaxy opal benchte 5 galaxy opal adamlar var

konu dağılmadan ayrı bir paragrafa geçiyorum, guardınız ile hücuma çıktığınızda l1 tuşuna basıp oradan ufak tefek koşu oyunları yapabilir veya var olan playbooktan set çizebilirsiniz eliniz yatkın değilse set açma işi ilk başlarda hücum sürenizi baya bi yer o yüzdel l1'e bir defa basıp daha sonra oradaki basit koşu oyunlarını oynamanızı öneririm

Anladım verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim ufak ufak alışıyorum bende 3-4 yıldır oynamiyodum basketbol oyunlarını , takildigim bi konu olursa kapınızı çalabilirim yine

• Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır aralıksız myplayer oynamaktayım arkadaşımla beraber; aramıza bir adet 5 ve 2 numara lazım. Park / Rec için katılmak isteyen olursa lütfen PSN'ninizi özel mesaj olarak iletebilir misiniz, teşekkürler :)
  • Pro am’de rakip kolay buluyor ama maça girmiyor. Rakip takımın beklerken ekran uzun süre aynı kalıyor. Hep böyle mi burası üst üste maç yapamıyoruz basen giriyor

• arkadaşlar my career'da bilmediğim için savunma rozetlerine 3 vermişim. bunu artırmanın yolu var mı?
  • 35ultrAslan kullanıcısına yanıt
    Potansiyel badge sayısı değişmiyor, sırf bu yüzden yeni kariyer açtım ben de

• Merhaba arkadaşlar. Bugün indirimin son günü. Daha önce hiç NBA oynamadım. Acaba,başlarsam oyunu rahat çözebilir mıyım? Oynaması filan zor mu?
  • Herkese merhaba. Bu my career’de oyuncumun kıyafetini nasıl değiştirebilirim? Suit kısmına girdiğimde kendi giydiğim kıyafet var oraya ekleme yapmam gerekiyor ama nasıl yapılıyor onu bulamadım.

• Karakterin pozisyonunu vs degistirememek cok kotu o kadar emek verip ugrasiyorsun kasiyorsun sonra ulan keske sunu acsaydik diyorsun bastan baslaman gerekiyor

• Arkadaşlar plus üyelik biterse indirdiğimiz bu oyunu oynayabiliyormuyuz?

redditte elite seviyesine gelince değiştirme hakkı veriliyor diye okudum. umarım doğrudur.

• mycareer,myteam gibi online modları oynayamazsın.
    offline mod olarak playnow ve myleague oynarsın.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.