Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallahi dün 58 gözüküyordu hem 88 gb ne var o kadar oyunda böyle bi oyunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nick bulamayan herif N kullanıcısına yanıt
    oyun içi ses ve müzikler çok yer kaplıyor.
    en ayrıntılı lisanslı oyun olduğu için normal.
    her nba takımının sahasında çalan müzikler ve basket sonrası sesler bile var.detaylı oyuncu yüzleri,stadlar ve formalarda oyunun boyutunu 90 gb seviyesine getiriyor.
    artık kaliteli her oyun en az 100 gb olacak yeni nesilde
    bu nesilde zaten online fps oyunları 150 gb üstünde diye biliyorum bazıları
  • İsmailşeker1903 kullanıcısına yanıt
    her ayakkabının bir özelliği var +3 olarak oyuncuya veriyor ayakkabının yanında yazar zaten oyuncuların çoğunda 2k yazar siz de elinizdeki ayakkabıları özelliğine bakarak istediğiniz oyuncua apply shoes kısmından giydirebilirsiniz fakat çoğu ayakkabı kiralık kontratı gibidir 6-4-3-2 maç gibi limitleri vardır yanında sonsuzluk işareti gibi olan ayakkabıların limitleri yoktur oyuncu sürekli giyer o ayakkabıyı ayrıca o tarz ayakkabılar genelde daha fazla özellik ekler oyuncuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelNaja kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler istediğimiz ayakkabıyı istediğimiz oyuncuya giydirebiliyoruz dimi Nike yazana illaki Nike giydirmek zorunda değiliz sanırım yada Nike yazana Nike giydirince daha mı etkili oluyo acaba

yok hocam istediğiniz oyuncuya istediğinizi giydirebilirsiniz o etki etmiyor sizin seçtiğiniz ayakkabıya bağlı tamamen
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Amerikan futbolu gibi ribaund alan karşı potaya koşucuya atıyor tek elle sonrası sayı :) isabet oranı düşürülmeli uzun mesafe pasların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yok mu bilen online da arkadasımla yaparken neden bır oyuncuyu kontrol edıyorum ?
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    Hangi modda oynuyorsunuz?

• play now daki play with friends online kısmında.
    Teşekkürler hocam , bugün ki koddan da şansıma Galaxy opal Devin Booker denk geldi , daha denemedim bakalım iyi gibi görünüyor kartı

ooo baya şanslısınız hocam, hangi kod gönderebilir misiniz bana da?
    Tabii buyurun hocam
    NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS
    Her gün geliyor sanırım bu kodlar ben aldığımdan beri denk geliyorum

gele gele 15 token geldi şans yok bizde hayırlı olsun hocam ilk etapta baya işinizi görecektir

dediğiniz gibi hemen hemen her gün code geliyor ama böyle galaxy opal veren code nadir gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 22 Mayıs 2020; 3:23:15 >
    Hadi ya topu o kenarlara denk getirmek cidden zor , Booker'la triple threat'ta 1 oyun oynadım farkettiriyo gerçekten

Bu kodu nereye giriyoruz ? Dün bana da Kobeli bir kod geldi My Career oynarken ama nereye gireceğimi bilmediğimden geçtim öyle. My Team'e her gün giriyorum da çok oynadığımı söyleyemem. Umarım kod gitmemiştir :)
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Myteam de extras bölümünde locker codes var oraya yazıyoruz kodu , Kobe'nin kodu süresiz diye biliyorum istediğin zaman girebilirsin diğer aktif kodları da Google dan yazıp bulabilirsiniz

• Herkese merhaba,

NBA 2K21 için VPG resmi turnuvalara da katılabileceğimiz bir takım kurma aşamasındayız. NBA 2K20, pratik/hazırlık ve uyum için oldukça doğru zamanlama.

Aktif olarak NBA 2K20 oynayan - 2K21'de oynamak isteyen arkadaşlar bana PM'den ulaşabilir mi?

Kendilerine ön sohbet sonrası takım discord linkini ileteceğim,

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Etkinlik olunca kaçırmazsın ama VC almak için menajerlik ofisine uğraman gerekiyor. Etkinlik bekleme, arada menajer ofisine uğra. 3-5 bir şeyler veriyor :D
    sadaka verir gibi 500 veriyor menejer ofisi event zaten kendiis geliyor
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.