Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler peki indirim kodu istiyor girmek gerekiyormu?
    Yüklerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 tl ye alınıyor.indirim kodun varsa kullanıyorsun.yoksa std fiyattan alırsın
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt
    Standart fiyat derken?
    indirim kodu girmeden 22tlye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

mycareer,myteam gibi online modları oynayamazsın.
    offline mod olarak playnow ve myleague oynarsın.
    MyCareer oynar ancak, MyCourt bölümüne geçiş yapamaz.. Bende Plus yok ama gayet oynayıp geliştirebiliyorum.
  • RedWheelBarrow kullanıcısına yanıt
    güzel o zaman
    mycareerde online tabanlı olduğu için açmaz biliyordum.
    server desteği kapanınca açmıyordu mycareer i birde.bir buçuk yıl sonra desteği kesiyorlar eski oyunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 20 Mayıs 2020; 18:14:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemanja Bjelica

güzel o zaman
    mycareerde online tabanlı olduğu için açmaz biliyordum.
    server desteği kapanınca açmıyordu mycareer i birde.bir buçuk yıl sonra desteği kesiyorlar eski oyunun
    Genelde bir sonraki senenin sonunda destek kesiliyor. 2021 sonuna kadar rahat. :)
  • superoid S kullanıcısına yanıt
    Hocam zor açıkçası, pek çok tuş kombinasyonu var. Ben 4 yıldır sürekli oynuyorum, benim bile yapmadığım hareketler var açıkçası. Ama temel şeylere alışırsın, biraz basketbolu seviyorsan da keyif alırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Flood olacak ama çift alıntı yapamadım.

Muhtemelen oyunun başlarındasınız, Neigboorhood’da kıyafet satan mağazalara girip alabilirsiniz. Günlük çark çevirme hakkınızda da bazen kıyafet hediye veriyor.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler mesajınızı görmeden mağazayı kesfettim o yüzden size seyi sorayım günlük carkı nereden cevirebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Tesekkürler mesajınızı görmeden mağazayı kesfettim o yüzden size seyi sorayım günlük carkı nereden cevirebilirim
    MyPark da Ante-Up binasinin yaninda ufak bir giris kapisi olan Daily Spin var oraya girip carki cevirebilirsiniz.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Tesekkür ederim

• Arkadaşlar bu oyunu 22 liraya aldım
    Kafama takılan sorun var
    Bu oyunu indirmeye devam ederken indirmeyi duraklatırsam konsolu kapatıp açtığımda tekrar indirmeye devam edebilirmiyim?

• Arkadaşlar acilen yardıma ihtiyacım var

• arkadaşımla online yapayım dedim sinir oldum. kamera açısını klasik açı yapacak yeri bulamadım nerden yapabilirim? ayrıca takımdakı sadece 1 oyuncuyu kontrol edebiliyorum çok saçma değil mi? umarım online böyle değildir olmamalı

yardım lütfen
  • Evet.

Oyun bu akşam yine kanser etti. Superstar 1 olacağım diye gece boyu kastım. Yüzde 93’teydim zaten. %100’ü tamamladım, seviye geçiş animasyonlarını seviyorum. Bu yüzden ana karakterime girdim hatta. O da ne ? Maç bitti, maç bitim istatistik ekranı çıkmadan ekran takıldı. 10 dakika bekledim, girdiğimde Süperstar 1’dim. O kadar uğraş dandik animasyonu bile izleyeme. Sonraki maçta da 19-10’da bağlantı hatası verdi. Rezalet.

• Oyun rezalet, rezalet. İnsanlar sinir krizi geçirsin diye yapılmış resmen.

Mycareer’de önce pro’da oynuyordum sonra hall of fame’e geçtim ama sonuç aynı. Lakers’a draft edilmiştim ama Lebron kaç tane serbest atış kaçırdı, kaç tane bomboş iken üçlük kaçırdı, fastbreak’e giderken arkadan kaç tane blok yedi, Anthony Davis pota altında kaç tane layup kaçırdı sayamadım. Lebron sanki 98 overall değil de 68 gibi oynuyor. Ama karşıya Lillard gelince maşallah Lebron’un üstünden üçlük atıyor.

• Genel düşünceye katılıyorum evet. Harden rezalet bende, 10 sayı falan atıyor. Geçen sene Portland'da aynı pozisyonda oynadım, CJ ve Dame müthiş katkı veriyordu.

Online'da da Rec Center tam işkence değil mi ya ? Bir kere adil eşleştirme olmuyor. Yanına çaylakları veriyor, kapat aç, kapat aç, kapat aç. Bir türlü istediğin gibi adamlar gelmiyor. Hadi gireyim karşısı da böyledir belki diyorum, hooop 5 tane Süperstar karşı takımda. Fark 50 sonra Bir de Rec Center başlı başına kötü bir mod zaten, top nereye 10 tane keko oraya. Ne set var,ne bir taktik var, ne bir diziliş var.
  • Hocam bu paketlerden çıkan ayakkabılar ne işe yarıyor oyuncuların kartlarında sozlesme yanında Nike 2k işareti falan var bunlar ayakkabıyı mı temsil ediyo her oyuncuda sıfırlanmış bende

• Beyler 3 gündür oyun iniyor 20 gb yüklendi 58 de bitiyor diye gozukuyor du bugün baktım oyun 83 gb olmuş niye böyle güncelleme mi noldu

• Nick bulamayan herif N kullanıcısına yanıt
    83 gb zaten indiriyor herkeste.oyun inince 88 gb yer kaplıyordu en son
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.