Şimdi Ara

NBAdaki EN ARTİS BASKETÇİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
12.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kobe !!!

tam artist
  • Laa Kobe tabii Tam MJ taklitçisi..
  • Iverson dedik ya
  • IVERSON

• Arkadaşlar t-mac derim ben yada ben wallace
  • RAFER ALSTON TAAM BELKİ O KADAR POPÜLER DEĞİL AMA ONDAN BAŞKA KİM NBA DE RAKİBİNİN KAFASINA TOP ATABİLİR KOBE MOBE DEĞİL BİKERE KOBE MJ İN KALTAĞA ONDAN Bİ BOK OLMAZ STAVE FRANCİS TABİ
  • ŞŞŞŞŞŞt beyler ben daha yeni üye oldum lütfen carter hakkında düzgün konuşalım bu arada carter'a laf etmeyin onun için dağları deler denizleri aşarım elimde 72 tane posteri var Carter'la Kalın Mutlu olun

• Allen İverson ve Steve Nash bence
  • Kobe'den artisiti mi var? Adam oyuncu Shaq'ı takımdan gönderiyor. Ya o gider ya ben demiş. Ben o takımın lideri olsam Kobe'yi gönderiridim ve bu kararım kesinlikle doğru olurdu. Bunu bu sezon açıkça gördük. Kobe tek başına bi halt yiyemedi ama bakın Shaq ve takımı nerelere yükseldi.

Birde şuan oynamayanlardan Denis Rodman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snbaks -- 3 Ağustos 2005, 19:10:00 >
  • ben wallace de çok artis nba tv reklamlarında adam bi kasını gösteriyo walla kafam kadar kas çıkıyo kolundan
  • KEVİN GARNETT
  • VİNCE CARTER SHOW ADAMIDIR
  • iverson ve kobe
  • bence kobe branyt ve allen iverson

başka tanımam
  • T_Mac artist....
  • bence ron artest
  • kesinlikle benim bir numaram allen iverson
  • kobe bryant
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carters

quote:

Orjinalden alıntı: xander23

ewt ya bende tanırım, çok sohbetim var kobeyle, hatta hayatını bile çok inceledim, çok kötü bi insandır yani.

abicim kesin sen kobe hakkında bişe bilmiosun ya da bildiklerinden bişe anlamıosun. kobe gibi kötü bi insan değilmiş, naptı sana abicim.

YA BIRAK ALLAH AŞKINA BENCİL KENDİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMEYEN BİRİ O TECAVÜZCÜ COŞKUN GİBİ...

Ulan herkesin diline bi bencil tecavüzcü dolanmış hde bakalım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.