Onu bunu bilmem de iyi bir smaç vurduktan sonra etrafa artirst artist bakanlara kıl oluyorum.Stro-Sheed-Bazen Jamal Crawford ve de tabiki Amare
hamilton adam tam karizma
carlos arroyo bence. adamın tavırları davranısları sanki 50 senedir nba de oynuyor gibi en artist herif bence o.bi de cok agresif
quote:
Orjinalden alıntı: Wolqanyc
Onu bunu bilmem de iyi bir smaç vurduktan sonra etrafa artirst artist bakanlara kıl oluyorum.Stro-Sheed-Bazen Jamal Crawford ve de tabiki Amare
sende vursaydın o smacı neler yapmazdın heeheee
Jason Williams
JAson Williams ve skip to my lou(Rafer Allston) ahraketleriyle karizma ya :)
ben onu bunu bilmem olimpiyat ve dünya şampiyonlarında amerikalıların havalarını , artistiklerini fena söndürdüler, yugoslavya, arjantin, italya off off adamlarda artık ne yüz var bizim şampiyonumuz dünya şampiyonudur diyorlar. 2005 world champion miş haha güleyim ... en iyi ligi olabilir ama oradan çıkan takım dünya şampiyonu olma sıfatını almamısı lazım. ben artık RTL den italyan ligini izliyorum nba den daha çekişmeli havları batsın adamların ... eski dream teamleri hatırlayın birde bunlarıı bırakın ne michael jordan ne lary bird ne chars barkley ne ne olabilir bunlar..
quote:
Orjinalden alıntı: kapuska
bi aralar vince carter da çok havalıydı bi kere 2. periyot bitiminde toronto 2 sayıyla gerideydi son saniye orta sahadan salladı ve girdi. adam hiç sevinme şekillerine girmedi gayet normal bi olaymış gibi yavaş yavaş bench e geldi sonra orda diğre takım arkadaşlarıyla amerikan tarzı yumrukla sevinmişlerdi. hep hatırlarım
heh iii hatırlıyonda: Ben her anteremanda atarım öle sorun değil
kesinlikle ben wallace...
iverson kadar artizini görmedim
rasheed walace
yok yw iversen çok ta artist gelmiyor bana. hatta zavallı küçük şey derim hep. hoş aynı boyda saılırız ama devlerin yanında çocuk gibi kalıyor tabii. bence vince - amare- shaq en havalı adamlar. ama şu ana kadarki en karizmatik oyuncu derseniz kesinlikle jordan. o nasıl bi karizmadır basketbol maçında adamın karşısında olmak istemezdim. basket topu bir insana ancak bu kadar yakışır.
dennis rodman
bence arkadaslar en artist basketbolcu kobe
Ben Wallace'ta çok artiz
2000 de olsaydı slam dunkta bastığı smaçlarla tereddütsüz Vince Carter derdim.Ama şu an en havalı bence LeBron James.