bi aralar vince carter da çok havalıydı bi kere 2. periyot bitiminde toronto 2 sayıyla gerideydi son saniye orta sahadan salladı ve girdi. adam hiç sevinme şekillerine girmedi gayet normal bi olaymış gibi yavaş yavaş bench e geldi sonra orda diğre takım arkadaşlarıyla amerikan tarzı yumrukla sevinmişlerdi. hep hatırlarım
quote:
Orijinalden alıntı: kapuska
bi aralar vince carter da çok havalıydı bi kere 2. periyot bitiminde toronto 2 sayıyla gerideydi son saniye orta sahadan salladı ve girdi. adam hiç sevinme şekillerine girmedi gayet normal bi olaymış gibi yavaş yavaş bench e geldi sonra orda diğre takım arkadaşlarıyla amerikan tarzı yumrukla sevinmişlerdi. hep hatırlarım
Alıntıları Göster
richard hamilton adam sırf hava
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
richard hamilton adam sırf hava
Alıntıları Göster
hamilton mu? abi nesi hava be onun, ben söndürürüm allahın takozunu.
ewt carter'a katılıyorum, kendine çok güvenio. ama ivy havasını sonuna kadar hakedio.
quote:
Orijinalden alıntı: xander23
hamilton mu? abi nesi hava be onun, ben söndürürüm allahın takozunu.
ewt carter'a katılıyorum, kendine çok güvenio. ama ivy havasını sonuna kadar hakedio.
Alıntıları Göster
sa maclarında topu aldında artıslesıyo hamilton
quote:
Orijinalden alıntı: NoSt3am
sa maclarında topu aldında artıslesıyo hamilton
Alıntıları Göster
ben de vinceyi seviyodum da 2000 lerde falan çok havalıydı
quote:
Orijinalden alıntı: Habana
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
pistol pete
artık oynamıyo ama...
videolarını indirin derim...
quote:
Orijinalden alıntı: Melik
pistol pete
artık oynamıyo ama...
videolarını indirin derim...
Alıntıları Göster
AlleN İverson derim
quote:
Orijinalden alıntı: Burock645
AlleN İverson derim
Alıntıları Göster
mean a katılırım
quote:
Orijinalden alıntı: The Punisher Short
mean a katılırım
Alıntıları Göster
Vince Baba Artistliğin en yakıştığı adam En azından artistik yapıyor sadece yoksa havalı olduğundan değil çok iyi bir insan kobe gibi değil yaniii...
quote:
Orijinalden alıntı: Carters
Vince Baba Artistliğin en yakıştığı adam En azından artistik yapıyor sadece yoksa havalı olduğundan değil çok iyi bir insan kobe gibi değil yaniii...
Alıntıları Göster
iverson bence çok iyi birisi, adam kendisine ne alıyorsa yakın arkadaşlarınada ayninden alıyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Carters
Alıntıları Göster
ewt ya bende tanırım, çok sohbetim var kobeyle, hatta hayatını bile çok inceledim, çok kötü bi insandır yani.
abicim kesin sen kobe hakkında bişe bilmiosun ya da bildiklerinden bişe anlamıosun. kobe gibi kötü bi insan değilmiş, naptı sana abicim.
BENCE NBA DEKİ EN ARTİST BASKETCİ TRACY MCGRADY,DİR.Ama vincy de hic fena deyil
quote:
Orijinalden alıntı: GoBLiN_MerT
BENCE NBA DEKİ EN ARTİST BASKETCİ TRACY MCGRADY,DİR.Ama vincy de hic fena deyil
quote:
iverson bence çok iyi birisi, adam kendisine ne alıyorsa yakın arkadaşlarınada ayninden alıyormuş.
bizim de çay içmediğimiz yoktur iversonla walla
quote:
Orijinalden alıntı: xander23
ewt ya bende tanırım, çok sohbetim var kobeyle, hatta hayatını bile çok inceledim, çok kötü bi insandır yani.
abicim kesin sen kobe hakkında bişe bilmiosun ya da bildiklerinden bişe anlamıosun. kobe gibi kötü bi insan değilmiş, naptı sana abicim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
YA BIRAK ALLAH AŞKINA BENCİL KENDİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMEYEN BİRİ O TECAVÜZCÜ COŞKUN GİBİ...
tabiki de Alan İverson ondan havalısı yook
quote:
Orijinalden alıntı: Çaça
tabiki de Alan İverson ondan havalısı yook
bence en havalısı rasheed wallece bi adam bu kadar mı artist olur yaa kendini bişey sanıyor ama hiçbir şey değil sadece çene var adamda,işi gücü sağa sola laf atmak neyse ki duncan dağıttı
quote:
Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos
bence en havalısı rasheed wallece bi adam bu kadar mı artist olur yaa kendini bişey sanıyor ama hiçbir şey değil sadece çene var adamda,işi gücü sağa sola laf atmak neyse ki duncan dağıttı