Şimdi Ara

NBAdaki EN ARTİS BASKETÇİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
12.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bizde kazanamadı ama houston'da kazandı onun için iyi oldu.. şampiyon olamadan emekli olsaydı üzücü olurdu gerçekten.. hayat hikayesini nerde izledin.. link falan verebilcekmisin biz de izleyelim
  • izlemedim hacı okumuştum
  • HACI BENDE DE ONUN GİBİ HİÇ BASKETÇİ OLACAK TİP YOK.zayıfım.kastan eser yok.16 yaşında 1.73 boyundayım.adamla alay ediyolarmış basketçi olmayı istediğini söyleyince.ama adam yılmamış.antrenör tutmuş kendine.houston'da bi spor akademisinde okumuş.en büyük hayali houston'da oynamakmış.houston'lıymış.houston onu değilde pek işe yaramayan bi oyuncuyu draft etmiş.sonra portland onu draft etmiş.gerisi malum.portland'la şampiyonluk için uğraşmış o kadar ama finallerde elenmişler filan.1995'de trade ile alıyoruz bunuço sene de ikinci kez şampiyon oluyoruuz.adam hayallerine geçte olsa kavuşuyo.ama houston draftta Ona çok büyük haksızlık yapıyo.Ben olsam gitmezdim.
  • ii ki olmamış.
  • jon artest abi en artisti bu ondan artisti olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

jon artest abi en artisti bu ondan artisti olmaz

green hoca jon değilde ron olmasın
    bide sen benim artis gilmore'a bi gönderme yapmışın gibi geldi yoksa ben mi yanlış anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

ii ki olmamış.

niye yaw..tadından yenmezdi bence
  • ehuehueh jön yazacaktım aslında bende oyuncuların önadlarını karıştırma gibi bir durum söz konusu neyse ki en azından anlayabiliyonuz kimi kastettiğimi
  • rakibin kafasına yop atmak artislikse AND1 daklrn hepsi birbirinden artist ben and1 takılıom artk nba maçları sıkıcı gelmee başladı tabi izliom ama and1 daklrle kapışmzlr bitek fransız ivy we marbury i çooo...oooook sewerk izlrm.ama bence en havalısı iverson tabiki
  • onun için zaten drexler rekabet olmadan bi tadı olmaz.2 mj,drexler biri lakers,biri chicago,biri de portland oyuncusu.rekabet müthiş.aynı takımda olsalar bi zevki olmazdı nba'nın o senelerde.
  • allen ıverson (ama kendisini cok sewrm cok seker yaa) kobe (nefret edıom)
  • rodman
  • Tabi ki steve francis ıverson artis olabilir ama adamın yapmadığı sey yokEN ARTİST STEVE FRANCİSSSSSS
  • DAVIS ler

yani

Ricky ve Baron
  •  NBAdaki EN ARTİS BASKETÇİ

bir zamanların hırçın çocuğu Denis Rodman ribaunt kıralı iş artisliğe gelincede nbade kimse eline su dökemez
  • KOBE BRYANT!
  • t-mac
  • boykins
  • Yapmayın ya, Vince CARTER varken diğerleri ancak figuran olur artislik konusunda :)
  • Kesinlikle Shaq adam maçlara film yıldızı hawasında çıkıyo inanılmaz karizma takılıyor
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.