Şimdi Ara

NBAdaki EN ARTİS BASKETÇİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
12.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iverson tabiki!
  • MJ tabii ki ne büyük bir beyindi o..:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Homicide

Kenyon Martin

Maç onun umrunda değil.O sadece seyircilieri kızdırmak yada eğlendirmek istiyor.Çok fazla şova dayalı ve seyirciye oynuyor...

çok haklısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: snbaks

Kobe'den artisiti mi var? Adam oyuncu Shaq'ı takımdan gönderiyor. Ya o gider ya ben demiş. Ben o takımın lideri olsam Kobe'yi gönderiridim ve bu kararım kesinlikle doğru olurdu. Bunu bu sezon açıkça gördük. Kobe tek başına bi halt yiyemedi ama bakın Shaq ve takımı nerelere yükseldi.

Birde şuan oynamayanlardan Denis Rodman

bi halt yiyemedi mi adam tek başına 81 sayı attı daha ne yapsın arkadaşlar
  • arkadaşlar sizin kobe ye kızgınlığınız nedir nerden geliyo bu nefret imkanınız olsa bir kaşık suda boğacaksınız adamı elinden geleni yapıyo bence.......................
  • BENCE VİNCE ben IVERSONCU olduğum için kobeyi sevmem ama o 81i çok şut atarak yaptı ıverson daha fazlasını atar ama pas veriyo bencil değil
  • evet bence haklısın ben zaten iverson atamaz demedimsana katılıyorum isterse atar isteyipte yapamayacağı bişey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çaça

tabiki de Alan İverson ondan havalısı yook

Arkadaşım Allen Iverson bilirim de Alan İverson kimdir yaws
  • bence O'NEAL
  • IVERSON DEGILLL
    KESNLIKLE DENIS RODMAN gelmis gecmis en ARTIZZZ
  • Shaq ve Iverson o zaman
  • allen ıverson
  • abi bence L. JAMES adam hem çok genç hemde çk ağır abi ve çok iyi artistlik hareketleri var. V.carter'ıda unutmamak lazım
  • hocam sana şu kdar söyleyeyim adamlar nba da oynuyor hava atmaları çok normal çünkü nba bir show ligi bunun kanıtı all-star maçları yani bırakın buişleri sanki siz olsanız hiç artislik yapmazmısınız
    şu resme bir bakın bu adam bu smaçtan sonra artislik yapmasında ne yapsın ??

• quote:

Orjinalden alıntı: basketball

hocam sana şu kdar söyleyeyim adamlar nba da oynuyor hava atmaları çok normal çünkü nba bir show ligi bunun kanıtı all-star maçları yani bırakın buişleri sanki siz olsanız hiç artislik yapmazmısınız
    şu resme bir bakın bu adam bu smaçtan sonra artislik yapmasında ne yapsın ??

katılıyorum

• bence jermein oneal
  • mehmet okur var mı itirazı olan
  • jermaine o'neal,iverson ve kobe
  • Dennis Rodman
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.