eskiden rodman dı ama şimdi boşluk var sanki tabi rodman dan sonra şimdikiler sönük kalıyor
quote:
Orjinalden alıntı: sexyozzy
Dennis Rodman
katılmamak eldemı +1000000000000000000000000000
ama suan KG dir herhalde onun bi macta yerde kurt gibi yurumesi vardi seyirciler delirmisti o harekete
carter i unutmayın çok artistik
quote:
Orjinalden alıntı: sebom
carter i unutmayın çok artistik
carter kobe tmac bunlari zaten inkar edemeyiz ama o dedigim olayi gorseydiniz ne demek istedigimi anlardiniz adamin kafasi zaten sivri harbiden tam bi kurda benziyo manak bi hareketti ben seyircilerin bu kadar costugunu daha da gormedim
lebron ve kevin garnett
quote:
Orjinalden alıntı: ak47_kirilenko
lebron ve kevin garnett
lebronun cok yuksege ziplayip vurdugu smaclar karizmatik ama kendisi o kadarda karizmatik degil
bence duncan
quote:
Orjinalden alıntı: mehmetkan
bence duncan
KG nin yaninda soner
en havalı bence LeBron James onun kadar rahat smaç vuran adam az görülür
en artist?shaq tabiki..........zaten en çok o hakediyor babalar gibi....
ya vince artık artist mi ya kayboldu o o smaçlar 4 5 yıl öncesine ait nerede kaldı bence shaq beyinsiz kobe 80 sayı da atar 100 sayı da atar ama shaq a asla erişemez bu böle biline.....
quote:
Orjinalden alıntı: The Punisher Short
bence ıverson
bence de ıverson ama en iyi oyuncu o değil kim o bee sadece artist
bence allen iverson ve ron artest(artist herif)hahahah
quote:
Orjinalden alıntı: Carters
quote:
Orjinalden alıntı: xander23
ewt ya bende tanırım, çok sohbetim var kobeyle, hatta hayatını bile çok inceledim, çok kötü bi insandır yani.
abicim kesin sen kobe hakkında bişe bilmiosun ya da bildiklerinden bişe anlamıosun. kobe gibi kötü bi insan değilmiş, naptı sana abicim.
YA BIRAK ALLAH AŞKINA BENCİL KENDİNDEN BAŞKASINI DÜŞÜNMEYEN BİRİ O TECAVÜZCÜ COŞKUN GİBİ...
walal buna sadece YOK ARTIK LEBRON JAMES diyorum simdi adama sut atma dediler oda sut attı sonra bidaha atma dediler kobe yine sut atmaktan vazgecmedi ve sonrada bu adamı oynatmaya devam ettiler yani bunu hangi mantık alır anlamadım walla simdi adam rekordan rekora kosuyor ama yok rekor kırmaması lazım o bencil ne yapması lazım Tmac gibi sahada dolasıp sadece takımın bası sikıstıgında sut atması mı lazım (yanlıs anlasılma olmasın ben Tmac Rockets'a gittikten sonra adam gibi oynamamasına sinileniyorum yoksa cok iyi bir oyuncudur kendiside) ayrıca sunuda ekliim bu yıl adam %90 mvpde olucak neyse imdi ben konuya doniim
Bence en artist Tmac sonrada Ron Artist adam takımı bıraktı be kendi egosunu tatmin etmek içn ama o yapınca normal Kobe yapınca bencil
bence ılenıverson
BEN CE ILENIVERSON
kesinlikle ve kesinlikleTracy McGrady namı diger T-Mac.
yaw o bakıslar hangi nba oyuncusunda var allasen. 1 insan evladi bu kadar mı puslu uykulu bakabilir. rakiplerine ben artizim kralını tanımam havası yaratir. walla ben dusundum bulamadım. kobe ve majesty bile T-Mac i bu klasmanda gecemezler. ( oyunlarini degerlendirmedim dikkat edin. ) artizlikte 1 numara= T-Mac ne derseniz deyin ama gerisi yalannnnnnn.
walla bu sitedeki su fotograf topic le birebir butunlesiyo sanımca. adamımız adeta "fazla soze ne hacet" dercesine bi pose vermis ki sorman. (T-mac fanlari bence butun fotolari bilgisayarlarına save'lesin.)
diger elemanlarin da baska yerlerde bulamayacaginiz official nba fotolarını bu siteden bulabilirsiniz.
tavsiye olunur. dekstopluk cok iyi goruntuler mevcut.
walla bu sitedeki su fotograf topic le birebir butunlesiyo sanımca. adamımız adeta "fazla soze ne hacet" dercesine bi pose vermis ki sorman. (T-mac fanlari bence butun fotolari bilgisayarlarına save'lesin.)
diger elemanlarin da baska yerlerde bulamayacaginiz official nba fotolarını bu siteden bulabilirsiniz.
tavsiye olunur. dekstopluk cok iyi goruntuler mevcut.
ben o resimde tipsiz birini goruyorum seni bilemem