jungler oynuyodum gank atıcam topa hem karşı shen hemde noct geldi üstüme bizim adam daha creep kesiyor ben ölüyorum kasamıyorum suçlu ben oluyorum aynı olay middede oldu heim ile noct beni bizim blueda bastı adam orda creep kesiyor daha daha doğrusu kesemiyor last hit bile atamıyor heim 110 cs varken bizim brandin 40 lardaydı :((((((
Ne yapmamızı bekliyorsun
Adamın adresini ver gank atalım panpa
quote:
Orijinalden alıntı: Karthusnowulti
Gülümsetti.
Senin gibi adamlara müstehak. Ananı yollaymış.
evet bence de
Mesajı Şikayet Et Nick değişimi yapmak istiyorsanız buraya tıklayınız Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
jungler oynuyodum gank atıcam topa hem karşı shen hemde noct geldi üstüme bizim adam daha creep kesiyor ben ölüyorum kasamıyorum suçlu ben oluyorum aynı olay middede oldu heim ile noct beni bizim blueda bastı adam orda creep kesiyor daha daha doğrusu kesemiyor last hit bile atamıyor heim 110 cs varken bizim brandin 40 lardaydı :((((((
Bence de uzayda yaşam var, onca galaksi içinde canlı sadece biz olamayız.
quote:
Orijinalden alıntı: Karthusnowulti
Yazdığın mesaja bakılırsa kendine yakışan adamlarla oynuyorsun no problem
Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı. Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme