Şimdi Ara

ne alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    anakart : Asus P8B75-M LX
    ram : KINGSTON HyperX 16 GB (2x8GB) DDR3-2400MHz CL11
    psu : Raidmax RX-730SS (730 watt)
    kasa : Cooler Master Storm Sniper
    data : corsair 250 gb ssd

sistemim bu. 500-600 liralık bir kart almayı düşünüyorum ancak yüksek aralıklı bir performans farkı var ise ya da senin işini görecek olan "bu kart" derseniz 100-150 lira kadar daha çıkabilirim. kullanım amacım üst düzey oyunları kasma, takılma, donma vs olmadan keyifli bir şekilde oynayabilmek. o.c. yapmayı bilmiyorum ve yapmayı da düşünmüyorum. hangi kartı almalıyım?
    birde örnek olarak söylüyorum gtx 760 modelinin zotac olanı da var, msi olanı da, asus olanı da. aralarında fiyat farkı var ancak verdikleri performansda mı çok farklı ?

edit : alacağım ekran kartında olmazsa olmaz değil ancak çift monitör kullanabilmeyi tercih ederim. 32" ile oyun oynarken yanındaki 19" ile farklı işlemler yapabilmek güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimci -- 14 Aralık 2014; 23:13:19 >

• ekimci E kullanıcısına yanıt
    MSI R9 280 Gaming Ekran kartını al sessizlik olarak soğutma olarak son olarakta şekil olarak hoş bi kart al derim ama dolar bu ara baya bi uçunca normal diyatı 620 tl dolar etkisi 639 oldu :D eğer yok para ekleyemem dersende Sapphire r9 280 veya 280x var onu al derim

MSI R9 280 Gaming kart güncel oyunlarda kasması zor neredeyse imkansız gibi bişi tabi monitör çözünürlikleri yani 4k çzöünürlük katmazsak kasmaz rahatca oynarsın

bende var bu ekran kartı çok hoş
     ne alayım ?

• performans kasa kullanıyorum zaten. soğutması gayet iyi. kart ısınma problemlerini tamamen olmasa da kasanın halledebileceğini düşünüyorum.
    diğer marka r9 280 lerle aralarında ne fark var acaba msi r9 280 in?
  • Sapphire R9 280 öneririm hocam fiyatı çok iyi.
  • ekimci E kullanıcısına yanıt
    Sapphire r9 280 dual-x öneririm.Evet markalar arası performans farkları var.
  • R9 280 dual x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dual x ile x arasında fark varmı yoksa aynı mı ?

• Arkadaşlar bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve pc min özellikleri bu :

RAM:2 GB
    İŞLEMCİ:İntel(R)Pentium(R) Dual CPU E2140 @1.60GHz 1.61GHz
    Sistem Türü: 32 bit işletim sistemi
    İşletim sistemi:Windows 7 Home Premium

Budur arkadaşlar böyle oyunlar kasmasın istiyorum güncel oyunları açsın istiyorum ve hd olsun istiyorum :D

2 tane buldum yani beğendim 1.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-r7-240-silent-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
    2.http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

• asus r9 280x aldım vatandan henüz takmadım pc ye. umarım sorun yaşamam.

• Kartı şimdi taktım pc ye. hdmi ilede ekrana bağladım ancak görüntü gelmiyor ekrana ne yapmalıyım ?
    birde güç bağlantısı olarak kart üzerinde bi 6 soketli, birde 8 li var. 6 lı olanı taktım doğru mu yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekimci -- 15 Aralık 2014; 21:18:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.