Şimdi Ara

ne almalıyım sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze slm öncelikle burda yeniyim belirtim bu yüzden mailde atarsanız sevinirim ukonuk@mynet adr.
    bir motor almayı istiyorum bun üzerine hondanın 50 cc bir motorunu buldum ve görüntü bakımımdan çok hoşuma gitti markada güven veriyor bana göre am teknik özelliklerini sordugumda tekkişilik ben kısa mesafeli olsada 2 kişi kullanacagım gerçi toplamda 120 kg gibiyiz
    bunu yanı sıra ismini vermeyeyim bir firmadanda kullanılmış honda kinetic ler var onlar için biraz beklemem gerek yada adları kısaca çin malı dene motorlardan alma gerekecek tavsiyelerinizi bekliyorum bunların yaklaşık maliyeti bana 1000 ytl buluyor. alternetif ne olabilir sizce dogrusu hangisi

• begendigin motor gercekten kucuk bit motor. . iki kişi kac kilo olursanız olun cok zorlanarak bineceginizi dusunuyorum. . ama kısa mesafeler için sehir icinde cok ideal. . hiçbirsey de yakmıyor bisikletten ve yormuyor :)
  • siyah daha hoş duruyor
  • Kinetic i bekle derim bence.
    Kinetic ler gerçekten çok verimli motorlar aradığın özellikleri fazlası ile sana verecektir. ikinci eli temiz ve sorunsuzsa, gidip 50 cc ye yada çin malına para bayılma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 76586 -- 16 Haziran 2006; 22:04:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.