Şimdi Ara

Ne almam gerekiyor ? AP-Router

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Komşumdan aldığım kablolu interneti evimde wireless olarak telefondan tabletten vs. bağlanmak istiyorum. Komşumun modemiyle ve özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgim yok. Okuduklarıma göre access point veya router almam gerekiyormuş ama hangisi ne işe yarar çözemedim. Benim istediğim bana sorun çıkarmasın, komşumdan gelen kabloyu evimde wireless a çevirsin ve fiyatı uygun olsun. Ne almalıyım AP mi router mı ? Birde kullanıcısı olduğunuz ürün varsa önerirseniz sevinirim. Evim küçük 55 mkare o yüzden çekim sıkıntısı olmaz sanırım. Cevabınız için eşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: littledevil35

Merhabalar. Komşumdan aldığım kablolu interneti evimde wireless olarak telefondan tabletten vs. bağlanmak istiyorum. Komşumun modemiyle ve özellikleriyle ilgili herhangi bir bilgim yok. Okuduklarıma göre access point veya router almam gerekiyormuş ama hangisi ne işe yarar çözemedim. Benim istediğim bana sorun çıkarmasın, komşumdan gelen kabloyu evimde wireless a çevirsin ve fiyatı uygun olsun. Ne almalıyım AP mi router mı ? Birde kullanıcısı olduğunuz ürün varsa önerirseniz sevinirim. Evim küçük 55 mkare o yüzden çekim sıkıntısı olmaz sanırım. Cevabınız için eşekkürler.

elinde herhangi bir kablosuz modem varsa o bile ap olur yoksa ucuz olarak tp link 740n is görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz 740n router
    Kesinlikle router

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler 740n siparişi verdim bugün.
  • hayırlı olsun kur bide ürünün performansı nasıl onu yazarsın bize
  • Ürün bugün elime geçti. Çok kolay kurulumu ve rahat çekimi var. Evim küçük olduğundan her noktasında sıkıntısız gibi şimdilik. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İstediğim tam da buydu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ups yi kapatmak iyi olurmu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.