Şimdi Ara

NE BOYA TAKINTISIYMIŞ ARKADAŞ!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazir kaput konusuna gelmisken bu arac alinirmi onden pimapen kamyonetine carpmis.kaput ve farlar degismis saticinin dedigine gore. NE BOYA TAKINTISIYMIŞ ARKADAŞ!!!!!!
     NE BOYA TAKINTISIYMIŞ ARKADAŞ!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: h.kocaer

boyasızı 23000 değil kardeşim yanlış anlamışsın. 24000-26000 boyasızları genellikle.

Sahibindendeki zirva fiyatlara bakma hemserim herkes arabasına ucuk fiyat cekip kimse satamiyor. Senin aracin ederini bulmasi icin ya bekleyeceksin acilse de 1 2 k asagi verip satacaksin.gecis araci bunlar neticede insanlar 1 2 fazla verip boyasiza yoneliyor.piyasa sacma sapan fiyat cekenler yuzunden durmuş durumda zaten millet 0km araca yoneliyor.dusun benim aracım 2012 1.33 corolla internette 46k yazan var ulan 0i 52k zaten lavuk kimi yiyon sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

Fiyatı çok düşürmeyin, düşürdüğünüz için de alıcılar kıllanıyor. Galericiler ve al-satçılar araçların kusurlarını gizleyip fiyatlarını düşürmeden peynir ekmek gibi satıyorlar. Elbette yaptıkları doğru değil fakat sizde kusuru gözüne sokup fiyatı diplemeyin. Araç madem o kadar temiz bir kaput için o kadar fiyat düşmeyin, piyasası neyse verin o fiyata gitsin. Piyasası dediğiniz araçların hasar kaydı sıfır, değişensiz ve boyasız mı sanki. Bizim öldürdüğümüz malımızı alsatçılar diriltiyor, öldürmezsek sorun kalmaz.

Doğru tespit.
  • Millete pert arabaları boyalı diye yutturmaya çalışan çakallar var olduğu sürece bu iş böyle gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Hazir kaput konusuna gelmisken bu arac alinirmi onden pimapen kamyonetine carpmis.kaput ve farlar degismis saticinin dedigine gore. NE BOYA TAKINTISIYMIŞ ARKADAŞ!!!!!!
     NE BOYA TAKINTISIYMIŞ ARKADAŞ!!!!!!

Bu araba alınır neden kaza resmi var ve kazada oluş şeklini görüyorsun tampon bile kırılmamış şasesi oynamadığı belli.

Fakat burada dikkat edilmesi gereken konu aracı makyajlayıp basit kaza süsü verilme olayı da var.
    Buna da dikkat edilmeli tutanak kopyaları incelenmeli hakikaten gösterilen resim ile kaza oluş şekli tutuyormu.

• ben oluyum bende almam gerekirse 2 bin lira fazla verir kaputu boyasızı alırım.kaput değişmiş neden değişmiş nasıl olmuş diyip aklımdan bin tilki gezeceğine hiç almam daha iyi.tamam bu iş kısmet işi gider vurursun başına gelir yapıcak bi şey yok.size tavsiyem fiyatı biraz daha düşürün kimse 500 lira için kaputu boyalı araçı almaz.
  • ysnsln kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaslar boyasiziyla boyalisi arasinda 500 tl mi fark var? Boyasiz getzler benom aracimin ozelliklerinde 24000 25000 arasi geziyor. Konuyu okuyan herkes de 500 TL ye takildi kaldi!!! Konumuz 500 Tl degil!!!

• Boyalı araca boyasız fiyatı çekip satamayınca küplere binen empati sıkıntılı yurdum insanı v2 😂

• Arabanın temiz olduğunu, kaputun saksı düştüğü için değiştiğini siz biliyorsunuz alıcılar bilmiyor ve şu ortamda kimseye güven olmuyor. Ben bu ortam yüzünden 2. El araba almaya çok soğudum artık imkanım olduğu sürece sıfır alırım, 2. El araba alacaksam da kaput, tavan ve bagajda işlem olan arabayı almam.

• sahibinden sitesindeki tavanı veya kaputu boyanmış araçların %99'una binadan saksı ve kiremit düşüyor. sizi tenzih ederim, alırken öyle almışsınız ancak hangi ekspertiz bunun kaputuna saksı düşmüş diyebilir?
    Hayır hyundai servisiyiz senede 1 bilemedin 2 defa kaputuna ya da tavanına saksı düşmüş araç geliyor. Güneş yanığı olsa neyse daha usturuplu bir neden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 8 Mayıs 2016; 20:55:06 >
  • Ben şehiriçinde giderken köpeğe çarptım kaputun ucu ezildi yetkili serviste boyadın 1700 hasar kaydı. İlana resimle koydum boyasızı 41 ediyordu ben 38e verdm gitti. Bilen adam, binici adam alır. Arabadan anlamayan tek kriteri boya olan kişiyle muhabbete girmem kapatırım yüzüne. Kaput değişmiş olsa 35e verirdim.

Senin arabaya gelince hep saksı düşer zaten (seni tenzih ederim). kardeşim 24 yazıyolar da 22ye zaten onlar satıyor. Sen 21.500 yaz, 20.500e ya da 20000e sat. Yoksa satamazsın binmeye devam et.
  • galeriye ver aracı ondan sonra 25e satsın boya takıntısı olanlara
  • Hocam öldürene kadar kullan arabanı çakala yem etme derim. Neden değiştireceğini bilmiyorum ama nefsini heveslerini bir kenara koy sabret değerini bulmadan asla satma. Öyle insanlar kazanmasın.
  • Kaput ve bagaj kapğı boyalı değişen arabayı almam ama gelgelelim 10.000 km de olan corollama arkadan çrptılar bahaj kapağı değişti ne yapayım şimdi

• yurdum insanının boya takıntısı hiç bitmez hele bir değişen var dersin adamlar vebalı gibi bakarlar sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: h.kocaer

boyasızı 23000 değil kardeşim yanlış anlamışsın. 24000-26000 boyasızları genellikle.

Sahibindendeki zirva fiyatlara bakma hemserim herkes arabasına ucuk fiyat cekip kimse satamiyor. Senin aracin ederini bulmasi icin ya bekleyeceksin acilse de 1 2 k asagi verip satacaksin.gecis araci bunlar neticede insanlar 1 2 fazla verip boyasiza yoneliyor.piyasa sacma sapan fiyat cekenler yuzunden durmuş durumda zaten millet 0km araca yoneliyor.dusun benim aracım 2012 1.33 corolla internette 46k yazan var ulan 0i 52k zaten lavuk kimi yiyon sen

Ona bakarsan benim aracım 2005 corolla 40 bin fiyat çeken bile var.

• Arabadan anlayan hasar azsa alır. Önceki arabamı 3 kere vurdum. Resimlerini çektim. Sanayide birçok ustanın düzelmez dediği kaputu doğrultturup kullandım. Alıcı geldiğinde baktı aldı, araba temiz ve kilometresi azdı sanayideki ustanın biri alanı komple kazalı diye kandırıp kendi almaya çalışmış.
  • Arka çamurluğun boyalı olmasıyla, kaputun boyalı olması arasında vatandaşın kafasında şu canlanıyor radyatör, klima sistemi değişmiş, hava yastıkları patlamış ıvır zıvır parçalar yenilenmiş muamelesi görüyor (değişmese bile), ayrıca yukarıda birisinin dediği gibi boyasız ile boyalı arasında cazip fiyat farkı olsun ki satılsın. Hayırlı müşteri versin.
  • Eski demezseniz 2000 model octaviam var, takas edelim, bana da kucuk araba lazim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

Kaput ve bagaj kapğı boyalı değişen arabayı almam ama gelgelelim 10.000 km de olan corollama arkadan çrptılar bahaj kapağı değişti ne yapayım şimdi

kaza ile ilgili fotograflari sakla.. araci satacagin zaman senin gibi dusunmeyen biri gelir, alir ve gider.. bagaj kapaginda ne var ki, tertemiz parca.. yenisini takip geciyorlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.