Şimdi Ara

Ne bu acele arkadaşım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5s kullanıcısıyım ios 8.4 jailbreak ile sorunsuz kullanıyorum.
    belli ki ios 9 yüzünden çok canı yanan kullanıcılar var. Bende buna karşılık diyorum ki nerek gerek var arkadaşım aman aman bir özellik gelmediği sürece ios9 a geçmenin bir manası yok bence ios 8.4 jb çok işimi görüyor. Eskiden bu hataları çok yaptım maalesef 3-4 ay bekledim jb için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakxx1905 -- 22 Eylül 2015; 16:16:53 >

• Geçme ozaman konu açmanın amacını anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı takılmalar var, evet, yakında giderilir ancak "ne gerek var" çok sığ bir yorum olur.
  • bu kadar tepki geleceğini beklemezdim açıkcası. millet geçmeye çalışıyor ios9'a aradan 15 gün geçer jb nerde jb ne zaman çıkacak diye laf yapmaya başlarlar. konuyu da bu yüzden açtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakxx1905

bu kadar tepki geleceğini beklemezdim açıkcası. millet geçmeye çalışıyor ios9'a aradan 15 gün geçer jb nerde jb ne zaman çıkacak diye laf yapmaya başlarlar. konuyu da bu yüzden açtım.

Zaten mevcut konular var. ondan tepki gelmistir.
  • 9 un gelişmeye ve oturmasina gerek var o zaman cogunluk ios 8 i birakacak tipki 7 gibi.

• Benim için en güzeli klavye takılmalarının yok olması, sürekli olarak swiftkey ya kayboluyor ya da çok geç geliyor kimi zaman da yerine ios klavye geliyordu şimdiye kadar klavye ile öyle sorunlarım olmadı. Bu arada skype artık bu tür klavyeleri de destekliyor o da çok iyi oldu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben takılmaya şahit olmadım. Ama yenilikçi taraftarıyım. Ne demek ne gerek var?

• Konu yanlış anlaşıldığı için konu başlığı düzenlenmiştir.
  • jb ile uğraşan kaldı mı yaa

• Ben ios 9.1 veya 9.2 gelene kadar bekleme taraftarıyım
  • Jb gelmeden geçmem arkadaşım
  • Herkes jb kullanmıyor , ne gerek var geçmeye yanlış bi bakış açısı ben ve benim gibi birçok kişi var yeni gelen özellikleri beğenen.

Ama burda söylenmesi gereken ios 9'a saydıranlar yavaşladı kasıyor diye ağlayanlar bir durun sistem yeni ve bu şekil kullanmaktan memnun değilseniz 9.1 i bekleyin geçmeyin zaten ne acele ediyorsunuz.

Birde apple 9.1 için elini çabuk tutmalı 9.1'in şuanki betasını yayınlasalar bile daha iyi görünen o ki
  • 9.1 gelene kadar beklemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

jb ile uğraşan kaldı mı yaa

%10 kadar devamlı uğraşıyor, ben dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-soy

jb ile uğraşan kaldı mı yaa

Jb siz iphone mu kullanılır

• Ben jb li kullandım bi ara . Sonra çok bi olayı olmadığını görünce yeni sürüme geçtim. Pişman miyim ? Tabi ki hayır. Öyle insanların abarttığı kadar bisey göremedim de zaten jb de. Yok jb yi kullanan bi daha normal iPhone kullanamazmışta yok jb siz iphone çöpmüş falan filan. Yok öyle bisey bence. Saf haliyle bile mükemmel bisey bu telefon. Jb siz iphone yerine androidi tercih eden arkadaşlar vardı bide. Gülüp geçiyorum cidden onlara da.
    Ha konuya gelecek olursam , millet merak ettiği ve yeni özellikleri görmek istediği için geçiyor yeni sürüme. Nitekim apple da bir kaç haftalık bi kullanım imkanı sunuyor, daha sonra kapatıyor insanları. Burda söylenmesi gereken yeni sürüme geçtikten sonra ağlayıp sızlayanlar. Ya da beta sürümünü kullanıp bu kasıyor yeaa .s.s diyen tipler.
    Yan sürümler boşuna mı geliyor ? Android 4.0 dan 4.1 geçerken boşuna mı geçiyor ? Ya da ios 8 boşuna mı 8.4 e kadar güncelleme aldı ?
    İlk sürümü kullanmak istiyorsan takilmayi , frame düşüslerini göze alacaksın. Bu iosta bile böyle. Zaten önemli olan sonrası. İos 7 de olanlardan sonra ios 7.1.2 efsane olmadı mı ?
    Ha illa laf atma derdinde olanlar ilk sürümlere laf atabilir. Ya bu ios android kadar akcı diil .s gibi dolaşan bi sürü tip çıkıyor.
    Neyse sonraki sürümlerde onlarinda icabına bakarız;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konuyu gordukten sonra ios 9 a guncelledim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.