Şimdi Ara

NE DERSINIZ? ONDEN ISLEMLI ACCENT?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Acemi bir sofor olarak 2004 hyundai accent 1.3 mpi 12v 44000 km de klimali onden kaza gecmisi olan bir arac icin altunizade pazarinda 14500 etiket fiyatindan 13850 ytl ye ilk arabam icin anlastik. Satici hyundai servisinde boyaci-kaporta ustasi olarak calisan birisi. Tamponun degistigini ,on sag farin degistigini, on panelde kaynak islemi oldugunu gosterdi.Baska hic bir sorunu yok sadece on sagdan bu kazasi olmus dedi. tamirli temiz duruyo.Sis lambalari var ama baglantisi takilmamis . 100 ytl kapora verdim ve serviste soyledikleri yuzde yuz dogru cikarsa servis expert ucretini ben odeyecegim diye anlastik. Almazsan kaporani verecem servis ucretini ben odeyecem dedi.Calistigi servisi biliyom.^Ama expertlere ben guvenmiyom aracin surasi burasi boyali diye arabama bok atarlasa ki bunu bayiler kendi arabalarini satmak icin bazen yapiyolar ben kabul etmem ,ben arabami biliyom,baska yerinde boyasi-degiseni yok^ dedi. onun su an calismadigi baska servise goturecez gosterecez yakin zamanda.
    Ne yaptin senn! diyen arkadaslari duyar gibiyim :)kimi arkadaslar aman acele etme tanidiktan temiz arabayi uygun fiyata dusurmek icin bekle - aman ha kazali alma derken kimileri de abartma yahu - istanbulda kazasiz araba mi var-cok buyuk bi kazasi yoksa sase temizse fiyat da makulse neden alinmasin diyolar.

Sorular:
    1-saticinin soledikleri yuzde yuz dogruysa anlastigim fiyat nasil?(ozellikle accent sahipleri ve saticilari-alicilari da cevap verebilirse cok memnun olurum)
    2-Bu asamadan sonra ozellikle nelere dikkat etmem gerekiyor?(ruhsatla sase nosu ortusuyo -ruhsatla motordaki kagittaki numara da uyusuyo-arac 11 mayista su andaki saticiya tescillenmis)

Okuyup cevaplama nezaketini gosteren tum arkadaslara simdiden cok tesekkur ediyorum.bayagi cok yazmisim :)

• bencE BOŞVER GO HEAD YANİ
  • Arkadaş fiyatı abartı değil ama kazalı olduğu için iyi düşünmek lazım.Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.Aynı fiyata kazasız bulabilirsin.Eğer bilindik bir arabaysa ve ön düzen zarar görmemişse,aracın statiği bozulmadıysa belki olabilir.
    Ama aynı fiyata kazasız bulunabilir.
    Benim cevabın almaman ve başka bir araca bakmandan yana.
    Eğer araç hakkında bilgi istersen verebilirim.Aynısı var bizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ters İntegral -- 28 Mayıs 2006; 23:06:08 >
  • istanbul`da kazasiz arac bulmak bence de zordur fakat onden yememis arac bulmak da o kadar zor degildir.. her aracin ufak tefek kazasi vardir fakat onden hasar ufak bir kaza degildir!!bir daha dusun derim.. sirf ucuz diye onden hasarli bir arac almak pek mantikli gelmiyo bana
  • ya bi de adam eksperler araca çamur atabilir falan demiş,bariz dolandırmaya çalışıyor,ben şu ana kadar yalan söyleyen bir eksper görmedim sonuçta raporun üzerine firma kaşesi ve yetkili imzası atılıyor.iyi düşün çabuk karar verme,ilk araba heyecanlıdırır insanı,bir hevesle aracı alıp satana kadar dert çekme.
  • Ya sanırım kaporayı verdiğine göre iş işten geçmiş.Bende bu eksperin neden arabaya çamur atacağını anlamış değilim arkadaşında yukarda belirttiği gibi ekspertiz raporu öyle alelade bişey değil resmiyeti mevcut ayrıca çokda makul bi fiyat değil bahsettiğin rakam ben olsaydım bir yaş küçük ama kazasız araba bakardım.Tamam istanbulda bulmak zor filan deniyor ama büyük kazası varsada anlaşılmamasına ihtimal vermiyorum yinede hayırlısı olsun güle güle kullan kardeş.
  • saf saf kendimi motive ederken sizler sanirim beni caydiracaksiniz. :) simdilik 3 kisiden 2 si alma dedi. Tertemizin fiyati galerici icin 12,5-13.5 -14-sahibi icin sanirim 13,5-14.5 -15-- bilmiyom yani .midem bulandi bu fiyat arastirmasi isinden.o siteydi bu pazardi cok vakit harcadim. bakalim ilerleyen saatler ne gosterecek.

bu aracin aynisindan olan arkadasim (silicon) yakit tuketimi konusunda ve vergisi konusunda bilgi verebilir misin?dusuk vergi dilimi dahilinde degilmi? Ayrica siz memnun musunuz?dez avantajlari nelerdir?

ayrica eggy13 ne demek istedigini anladigimdan emin degilim :) al gitsin demiyon sanirim?
  • radyatöre, motora ve çarpma sırasında ön düzene bi şey olmadıysa yani sorun sadece kaportadaysa bence sorun yok derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mob78

saf saf kendimi motive ederken sizler sanirim beni caydiracaksiniz. :) simdilik 3 kisiden 2 si alma dedi. Tertemizin fiyati galerici icin 12,5-13.5 -14-sahibi icin sanirim 13,5-14.5 -15-- bilmiyom yani .midem bulandi bu fiyat arastirmasi isinden.o siteydi bu pazardi cok vakit harcadim. bakalim ilerleyen saatler ne gosterecek.

bu aracin aynisindan olan arkadasim (silicon) yakit tuketimi konusunda ve vergisi konusunda bilgi verebilir misin?dusuk vergi dilimi dahilinde degilmi? Ayrica siz memnun musunuz?dez avantajlari nelerdir?

ayrica eggy13 ne demek istedigini anladigimdan emin degilim :) al gitsin demiyon sanirim?

YA CANIM ARKDAŞIM BOŞVER SEN GEL BİZİ DİNLE ALMA SANA ÇOK BABA ARABALAR BULURUZ SEN NERDE OLDUĞUNU SÖYLE BOŞVER BAK KAYNAK MAYNAK VAR ARABADA BAŞKASI ALSIN BENDE VAR 2005 ACCENT ADMİRE VAR 1,3 KLİMALI AMA BENİ HALEN HUZURSUZ EDİYOR ARABA İÇİNE BİNDİĞİM ANDAN İTİBAREN SEN GEL BENİ DİNLE BUNU ALMA İLLA HYUNDAİ İSTİYORUM DİYORSAN BAŞKA ACCENTLERE BAK.

• nasıl bulcaz arabayi? ben seyrantepe taraflarındayim eggy13. 1 milyarlik bariz hata yaptigimi dusunen arkadaslar var.o halde 100 ytl lık kapora ziyan olabilir bence. ancak sase nedir ben bilmiyom. on panel islemli zaten de bu ne kadar onemli bisey ben bilmiyom....
  • hyundai bayraktar expert ine sordum bana dedigi 1300-13800 normaldir dedi. on panelin islem gormesi ile sase nin islem gormesi es anlamli imis. ole dedi. diger 2 yetkili bayinin 2. el satici sorumlulari (elmas-karalar) o fiyata degmez -alinmaz dediler.sanirim benim kapora bu gidisle yanacak.ne yapcaz?
  • arkadasım bos ver o arabayı piyasada bır suru satılık accent var hemde 2005 darbelı araba basına dert olur bıraz daha sabret 3 krş fazla ver ama saglam bı araba al
  • quote:

Orjinalden alıntı: mob78
    Ama expertlere ben guvenmiyom aracin surasi burasi boyali diye arabama bok atarlasa ki bunu bayiler kendi arabalarini satmak icin bazen yapiyolar ben kabul etmem ,ben arabami biliyom,baska yerinde boyasi-degiseni yok^ dedi. onun su an calismadigi baska servise goturecez gosterecez yakin zamanda.

Hiç bir bayi kendi arabasını satabilmek için gelen araca b.k atmazlar. Expertiz için para ödersiniz. Bu paranın karşılığı neyi var öğrenmek istersiniz. Bunun içinde size neyi varsa söylenmelidir. Kimse kendi arabasini satmak icin böyle birşey yapmaz. Yanlış düşünüyorsunuz. Boyalı olayınıda gözünüzle görebilirsiniz (bir takım bayilerde) Bu işin bir aleti vardır. Araca tutarsın ve boyalı yerler kendini belli eder. Ona görede bilgi verirler...

Sırf siz araç hakkında bilgi istediğiniz için. Kendi araçlarını satmak için değil...

Saygılarımla....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.