Geçenlerde kardeşim Euro Truck Similatör oynarken ekran özelliklerinin hepsini full , en üst düzeye getirip yarım saat falan oynuyor. sonra oyundan çıkıp bilgisayarı açtığımızda hemen 5dk sonra bilgisayardaki bütün fanlar çılgın gibi hepsi dönüyor ve ekran kartının üzerinde bir kırmızı led yanıyor. Görüntü olarak ne ekran kartından ne de anakartın onboard görüntü çıkışından birşey alamıyorum. Sonra pc yi kapatmak için power tuşuna basılı tutmama rağmen bilgisayar kendini kapatmıyor. Ne restart tuşu çalışıyor ne de power tuşu bilgisayarı ilk açtıktan sonra. Bende anca Power supply'in sigorta kısmındaki 0-1 konumundan kapatıyorum fişi çekmek yerine kasanın daha pratik oluyor. Sizde sorun nedir aşırı ısınmadan ekran kartı mı yandı yoksa anakart mı bozuldu ya da power supply da mı sorun var? Biraz uzun bir açıklama oldu kusura bakmayın.
Yok mu bir fikri olan? Yardımcı olabilecek.
onboard a takınca ekran kartını söktün mü?
K120K
kullanıcısına yanıt
Söktüm yine baktım görüntü gelmiyor.
Yaptığım şeyler :
-Ramlerin yerlerini değiştirdim denedim -Ekran kartını söküp onboard denedim -Ekran kartını ve ramleri söküp öyle çalıştırdım ve ram slotu boş olunca ötmedi normalde ses çıkarması gerekir sanırım.
Anakart mı gidik oluyor acaba şimdi?
Sorun çözülmüştür. Sorunun kaynağı "power supply" den kaynaklıymış. Güç kaynağı bozulmuş ekran kartı fazla güç çekince kaynak sağlayamayınca bozulmuş. Şimdi yeni bir tane takıldı sorun halledilmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme