Şimdi Ara

Ne kadar calıstıysamda karın kası yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar nedir bunun püf noktası cok calısıyorum mekik hareketi ile ama gobekten kurtulamıyorum bir türlü Çalışma programı önericek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mekik zayıflatmaz. Koşman lazım.
  • genetik faktör diye bir şeyde var

• Tamamen beslenme ve genetik.
    Not: Cardio'yu da unutmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 13 Ocak 2013; 10:27:51 >
  • L-Carnitine kullan. Antrenmandan önce ve sonra.
  • Mekikle zayıflayamazsın zaten hatta yağların altındaki kaslar gelişince göbeğin dahada öne çıkar . Eritmek için koş zıpla ip atla .

Dengeli beslen ketçap mayonez aşırı yağlı yemeklerden uzak dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

L-Carnitine kullan. Antrenmandan önce ve sonra.

Ben cigneme tabletini aldım antrenmandan yarım saat önce alıyorum bir faydasını görmedim daha cardio+ağırlık çalışıyorum yağ oranını azaltmak istiyorum başka onerebilecegin birşey var mi??

• Sağlıklı beslenmeden yıllarca çalış hiçbirşey yapamazsın diyet yapman lazım proteinli sağlıklı yiyecekler kaçamaksız yağlı olan herşeyi yemeden.

• L karntin sivi olani en iyisi 3 kutuyu kullaniyorum

mekik cekerken agirlik alman lazim ustune yoksa 5000 tane cek gunde fayda etmez nasil kolundaki kasi agirlikla yapiyorsan karindakiler o sekilde agirlikla gelisir ben 10 kilo aliyorum. ama gobek oldugunddan gozukmuyor onuda cardiyo yapiyorum zaten

• az ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brownyea

quote:

Ben cigneme tabletini aldım antrenmandan yarım saat önce alıyorum bir faydasını görmedim daha cardio+ağırlık çalışıyorum yağ oranını azaltmak istiyorum başka onerebilecegin birşey var mi??

Öncelikle sağlıklı beslen. Düzenli bir uykun olsun. Öğlen 1 saat olmak üzere, günde en az 8 saat uyu. Ayrıca tablet olanı değil toz olanını kullan.
  • 8min abs workout dene birde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Brownyea

quote:

Öncelikle sağlıklı beslen. Düzenli bir uykun olsun. Öğlen 1 saat olmak üzere, günde en az 8 saat uyu. Ayrıca tablet olanı değil toz olanını kullan.

Dediklerini yapıyorum.Özellikle hayatımdan kola,şeker ve ekmeği attım(gerçi ekmeği günde 2-3 dilim alıyorum) zor oldu.Toz olanını deneyeceğim.Önerin için sağol

• Bende kilo vermek istiyorum artık, herkes diyor kilo versen daha iyi olursun diye. 1.5 haftadır 25+4 mekik, 10 şınav, 10 dk twistle başladım. Pazartesiden itibaren her gün 1 saat koşuya başlıyorum. Ekmeği bıraktım, abur cuburu azalttım, fast food'u azalttım. Yarım kilo gitti şuanlık bilen arkadaşlar bana başka hareketler önerebilir mi? Yan yağları eritmek için?

Herkes cardio yap diyor mekik vs. işe yaramıyormuş, twistte beli güçlendiriyormuş. Cardio tam olarak ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 13 Ocak 2013; 11:17:48 >
  • Mekikle beraber asıl önemli olan, beslenme ve cardio...

Dengeli beslen... Göbek erimeden karı kası çalışmak yağların altında kas oluşturduğu için göbek daha da büyür..

Baştan göbeği eritmen lazım. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.