Bildirim
NE KADAR EDER?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
35000 ytl eder bence -
30-32
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 6 Mart 2006; 19:40:15 > -
o kadar etmez,0 102hp 34.000,0 FSI 36.000 civarı olması lazım...
bence 28-29 civarı bi fiyata gider gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seek and destroy -- 6 Mart 2006; 19:41:41 > -
0 ı kaça ki bunun ikinci el arabaya 30 veriyorsunuz? -
0 i 36 milyar bu aracın -
0 arabayı bugün alıp yarın satsanız kafadan 3 bin ytl değer kaybeder zaten..eğer 0 ı 36 ise 32-33 verilir yani..ama tercih meselesi..ben olsam bu şartlar altında biraz daha sıkar 0 ını alırdım şahsen ama karar ve para sizin -
bu aracın sıfırı 36 bin ytl ama banka kredisidir satın alması bayiden daha kolay ve ödeme seçenekleri çeşitli...!!!
2.el pazarında yaprak kımıldamıyor...!!!!
28-29bin ytl ye alıcı bulacaktır...30-31 seviyeleri ise çok zorlayacaktır (Borsa tahmincileri gibi oldu biraz ) -
28-29'a satabilirse dua et bence. Galeriler daha az da verebilir... -
quote:
Orjinalden alıntı: coxyc
28-29'a satabilirse dua et bence. Galeriler daha az da verebilir...
+1 anca o kadar eder. YOksa bende olsam 3 -4 milyar için gider kredi alırda alırım sıfır araca binerim ...kafam rahat olur -
acelen yoksa galerilerden uzak dur en fazla vereceyi 25 dir komik gelecek sana ama ikinci el böyle şansın varsa elden 28-29 civarı verebilirsin başka türlü gerçekten zor pazararda yaprak kımıldamadığı gibi kımıldayan yapraklarda 1 aylık 2 aylık çeklerle kımıldıyor peşin para vermeye kimse yanaşmıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: Aykut1987
VW golf 2005 model 9000km de middline araba ne kadar eder yardım edersenız sewınırım?
satıyomusun alıyomusun acaba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X