Bildirim
ne kadar filo yapmalıyım?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yeni Başlamışsın Sanırım Çok Etkisiz Bir Savunma Şuanki.
Savunma yada Filo Seçimini Tamamen Online Olduğun Süreye Endeksli Yap.Sürekli Online İsen Filo az Girebiliyorsan Caydırıcı Bir Savunma Yapabilirsin. -
savunma yapma. -
neden? -
yazdigindan anlasildigina gore yeni baslamissin ve simdi savunma yaparsan tam adam etmeye calisirken indirirler butun zevkin kacar..once somurgelerini tamamla ondan sonra arastirma yap.. bu biraz zaman alicak sıkılcaksın ama sonrası ıcın cok ıyı olucak..yavas yavas fılo yap bu arada da i olanlara dal... -
biraz -
puanına orantılı olsun.Mesela 20k puanı geçmeden 50 komuatn falan olsun -
bak kardesim ben 1. evrende oynuyorum.savunma yapma diyenleri dinlersen sen bilirsin.ama mesela 2000 komutalık bir filon olduğunda 150k hafif avcı ve 10 k kruvazörle bu gemilerinin patlatıldığını gördüğünde keyfin pek yerinde olmayacaktır.o yüzden diyorum.bir filo gücün kadarda savunma gücün olsun.adam sana gelirken aha filo kaptım vuriim demesin.lan ben bu adama gidiim de savunması da var sağdan soldan gemi çekeyim desinde oyalansın.ama dersen ki benim ayım olur onu bilemem.
savunma demek mesela saldırıya giderken kafan biraz daha rahat olur filo çıkarırken.
yapacağın gemiye gelince kaçıncı evrende olduğuna bağlı aslında.öncelikle kruvazör bas 50 100 tane başlangıç olarak.önüne çıkacak roket ve hafif lazerlere dayanır biraz daha.feraha erersen de komuta bas.sonra da binlerce hafif avcı.ama diğer arkadaşların dediği gibi de başta filoya asılma 7 sömürge kur.1 taneyi seyyar kullan.geliştir sömürgeleri sonra filo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X