Şimdi Ara

ne kadar LOSERSIN testi (ss) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok utangacım dışında hiç bir şey asosyalliğe sebep olamaz. İnsanlar nerede mutlu oluyorsa orada olur. Eğer dışarıda mutlu olsa zaten dışarıda olur kimse tutamaz. Dışarıda mutsuz olmaktansa insanlar pc başında olmayı tercih ediyor. Yaşım 27. Bazı şeyleri genç yaşlarda çok kafaya takardım ama abiniz olarak diyorum ki sadece kendinizi geliştirmeye odaklanın başka hiç bir şeye odaklanmayın. Dışarıda gezmiyorsunuz diye bu durum sizi asla ezik yapmaz.

• Boyum 1.71 ve ailem üzülmesin diye değil, Doğuştan "Tavuk" biri olmamdan kaynaklı, bir yandan yaşamak istemeyip bir yandan da ölmekten korkuyorum. 

Yani boyumun 1.71 olması haricinde, hepsi bende var.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500

• Odtü de tıp okuduğunu idda eden yurdum insanının açtığı konu :)
  • 150 :(

• bir insan bu listenin çoğuna sahipse neden aileye üzülsün ki utangaçsan bunlara sahipsen aile seni yetiştirememiş baştan savmış demektir

• 2850 :/

• 850

• 2900

• 1500
  • 0 çıktı ama hiç memnun değilim hayattan yalan test :(

• Bir yerden sonra hesaplayamadım 2000'i geçti

• isimsiz755 kullanıcısına yanıt

2021 tr'sinde ekonomik olarak çok zor olduğu doğru ama dünyanın çoğu ülkesinde 20 yaşından sonra ailesiyle yaşayan adama loser gözüyle bakılıyor

ss büyük ihtimal eskidir 2015'e falan dayanıyordur o zamanlarda ekonomi kötüydü ama şu anki kadar büyük kriz yoktu isteyen zar zorda olsa en azından orta halli bir semtte ev kiralayabiliyordu tek başına

• 0
  • olishernandez kullanıcısına yanıt

Hocam gene çok dizi izlediğiniz bir zamana mı geldi? Çocuk okuyorsa ve okulu yakınsa eve çıkmazlar. Ayrıca orada üniversite okuma türkiyeden az. Mahalle aralarında olmadığından  

• 0

• 3050, yaşama devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz755

Hocam gene çok dizi izlediğiniz bir zamana mı geldi? Çocuk okuyorsa ve okulu yakınsa eve çıkmazlar. Ayrıca orada üniversite okuma türkiyeden az. Mahalle aralarında olmadığından  

yok dostum, amerika'da bulundum ama sen internetten okudukların ile daha doğrusunu biliyormuşsun haklısın

https://www.cnbc.com/2018/06/20/millennials-moving-out-of-mom-and-dads-place-study-shows.html (milenyum neslin önceki nesilden bile daha hızlı evden ayrıldığını söylüyor)

https://www.pewresearch.org/social-trends/2016/05/24/for-first-time-in-modern-era-living-with-parents-edges-out-other-living-arrangements-for-18-to-34-year-olds// (araştırmada gençlerin %32'sinin ailesiyle yaşadığı söyleniyor, geri kalan %68 ayrı ev)

"In addition, establishing independence and maintaining it were associated with having higher wages and working more weeks over the period from age 18 to age 27."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 22 Şubat 2021; 20:28:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4940C4673

3050, yaşama devam.

ek olarak tr'de üni okuma oranı %20,8 iken amerika'da %34 müş. google dan kontrol edebilirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.