HERKES DÜRÜST CEVAPLASIN (a) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 22 Şubat 2021; 16:14:49 > |
ne kadar LOSERSIN testi (ss)
-
-
700
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-19B32F73E
Bu mesaj silindi. -
Ülkedeki 20 yaşındakiler %99.9'u ailesiyle yaşıyor zaten loserlıkla ne alakası var.
-
400
-
700 -
600
-
Yanliz harbiden 0 cikti lan trolluk yapmiyorum. Yarabbim cok sukur.
Tabi simdi yaslada alakali bana bunu 18 yasinda testi yapsan en az 1000 cikacakti o yuzden yasi kucuk arkadaslar kafaya takmasin benim yas olmus 32.
-
900
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrulgm456 -- 22 Şubat 2021; 16:52:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1950
1 ve 3 = 700 diğer şıkların ırzına geçerim 👍 bence 1ve3 de iyidir ya nolcak yani insanlar sonradan aileleriyle vakit geçiremediği için pişman oluyor.. he pandemide kotayı doldurmuş olabiliriz 😂 yaza kadar bir ev alıp taşınmayı düşünüyorum biriktirdiğim harçlıklarımla 😂 -
0 -
200 oda aileyle yaşamak. Ekonomik olarak kira vermeye gerek yokken vermek loserlıkmış. Boyda alakasız ama zaten 170 den baya uzunum.
2150 -
quote:
Orijinalden alıntı: T0uchÜlkedeki 20 yaşındakiler %99.9'u ailesiyle yaşıyor zaten loserlıkla ne alakası var.
Evet ben de sadece oradan 200 puan alıyorum. Saçma. Ülkenin maddi durumu ortada. 30 yaşında olan adam da ailesiyle yaşayabiliyor. Okumak için başka şehre gidip ailesinin yolladığı para sayesinde 5 erkekle aynı evi paylaşanlar ''yoo ben ailemden ayrı yaşıyorum'' demesinler ondan bahsetmiyoruz. Kendi ekonomik özgürlüğü sayesinde tek başına eve çıkmaktır ayrı yaşamak. Bunu maddi olarak yapacak imkanı olan azınlık bir kesim zaten. Durumu olduğu halde kültürel kodlardan dolayı çıkmayanlar sayılabilir burada loser. Ki o da tercihtir, loser denemez o adama da.
-
2050 -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yes beyb -- 22 Nisan 2021; 11:38:3 >
Benzer içerikler
- deichmann orjinal mi
- saçma hikayeler
- fabrikada paketleme işi zor mu
- markette manav reyonunda çalışmak
- hamile lepistes ne zaman yavruluğa alınmalı
- 5g nedir zararları
- dünyanın en büyük vinci
- google çizim yap
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X