Şimdi Ara

Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz

(En Son Oy Tarihi: 10.6.2017)
Giriş
  • Arkadaşlar ne kadar maaş alıyorsunuz yazmak zorunda kimse değil benim mesailerle elime 4500 tl civarı geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MorArd -- 24 Temmuz 2010; 13:40:42 >

• Çalışmıyorum çünkü öğrenciyim.
  • ingiltereye gidersem pound cınsınden soylerım :) 800 pound falan olur herhalde
  • ne maaşı aga düyorum çünkü ögrencıyım
  • maaşın asgari ücret olsaydı bu konuyu açarmıydın merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSS2

maaşın asgari ücret olsaydı bu konuyu açarmıydın merak ediyorum

+1 adam zengin hava atıyor
  • anladık zenginsin
  • quote:

• ne kadar maaş alıyorsun demeye utanmıyormusun
    git türkiye"nin ekonomisini araştır öğren ne halde olunduğunun
  • ne işle meşgulsün
  • zenginsin tamam öğrenciyiz
  • quote:

ilk işe girdigimde maaş bile vermiyorlardı bunun hava ile alakası yok, çalıştım çabaladım şirketde üretim sorumlusu oldum,
    zenginliklede alakası yok çünkü 4500 tl mesai ile alınıyorsan az bile ve bu aldıgım para sadece şirketden değil özeldede çalışıyorum günümün en az 16 saati çalışarak geçiyor, gençken çalışıp ev bark sahibi olmayı düşünüyorum, çünkü ilerde ne olacagımızın belli olmadıgı bir ülkede yaşıyoruz,

4500 tl ile zengin yaşam sürülmüyor bazıları atmış, ben bunu kazanıyorum ama yemeye zamanım yok gece gündüz iş, eşimde çalışıyor onunda aldıgını yazmayım artık beni Türkiyede baş zengin yaparsınız, çalışınca oluyor yeterki iyi bir meslege ve iyi bir okul bitirin, işinize kendi iiniz gibi sahip çıkın, artık Türkiyede dürüst adama rastlamak zor patronlar beni 3 sene deneyerek bu mevikye getirdiler, şirketin arabası ile bile kendim için özel bir yere gidersem yakıtı cebimdem korum daha bunu şimdiye kadar şirketde yapan adam çıkmamış gelen yemiş giden yemiş, dürüst olun bakın neler oluyor.

• Günlük 25 lira hesaplayın işte.
  • babamın şirketindeyim istediğimi alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Günlük 25 lira hesaplayın işte.

Zamanıı gelince herşey düzelir yeterki iyi bir meslege ve iyi bir ahlaka sahip olalım, yaşınızı işinizi bilmiyorum günde 25 tl iyi gibi, genele bakarsak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorArd

quote:

Zamanıı gelince herşey düzelir yeterki iyi bir meslege ve iyi bir ahlaka sahip olalım, yaşınızı işinizi bilmiyorum günde 25 tl iyi gibi, genele bakarsak.

18 yaşındayım.Aslında öğrenciyim de yazın çalışıyorum.Bir taksi durağında seyislik yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorArd

quote:

aylık 750 tl iyi mi?

benim maaşım 6000 tl aylık (ne 6000'i, öğrenci adamız ne maaşı aga yani)

edit:

öğrenci adam için iyi 750 tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 24 Temmuz 2010; 15:34:33 >

•  Ne Kadar Maaş Alıyorsunuz
  • uyusturucudan aylik ~100.000$ kâr kaliyor. aslinda yetmiyor ama gecinmeye calisiyoruz
  • @MorArd tam olarak ne iş yapıyorsunuz acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.