Şimdi Ara

ne kadar sıklıkta içersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 4.1.2009)
Giriş
  • evet ne kadar sıklıkta alkol kullanırsınız

• Kışın,2 haftada bir.Yazın daha sık.
  • Her hafta okula yakın oturan bi arkadaşın evinde toplanıp içeriz.
    Bu perşembe tekrar içicez.
    Vodka fanatağiyim:D
  • Haftada 1 gün içerim

Şarap delisiyim
  • Antalya' da otele veya Rusya, Ukrayna' ya gittiğimde. Çünkü Antalya' da beleş oralarda ucuz oluyor.
  • 40 yılda bir bu arada haftada birin oranı %31
  • Hiç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son 4.5 ay önce içtim. Bi daha ağzıma sürmedim. Sürmemeyi düşünüyorum.
  • bundan 1 hafta öncesine kadar efese sarmıştım bayaa gece gündüz ama 1 haftadır kullanmıyom

kafam eser yine başlarım belki moralim bayaa kötü bu aralar
  • Bakara Suresi 219: Sana içkiyi ve kumarı sorarlar. De ki: "Onlarda hem büyük günah, hem de insanlar için (bazı zahiri) yararlar vardır. Ama günahları yararlarından büyüktür." Yine sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: "İhtiyaçtan arta kalanı." Allah size âyetleri böyle açıklıyor ki düşünesiniz.

Maide Suresi 90-91: Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OdyS1

Her hafta okula yakın oturan bi arkadaşın evinde toplanıp içeriz.
    Bu perşembe tekrar içicez.
    Vodka fanatağiyim:D

cuma geceleriiçme kardeş GÜNAH....
  • quote:

Orjinalden alıntı: budden

Bakara Suresi 219: Sana içkiyi ve kumarı sorarlar. De ki: "Onlarda hem büyük günah, hem de insanlar için (bazı zahiri) yararlar vardır. Ama günahları yararlarından büyüktür." Yine sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: "İhtiyaçtan arta kalanı." Allah size âyetleri böyle açıklıyor ki düşünesiniz.

Maide Suresi 90-91: Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz. Şeytan, içki ve kumarla, ancak aranıza düşmanlık ve kin sokmak; sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık vazgeçiyor musunuz?

içen herkez günah olduğunu zaten bilmekte
    her fırsatta bunları belirtmek zorundamısınız

• quote:

Orjinalden alıntı: budden

Bakara Suresi 219: Sana içkiyi ve kumarı sorarlar. De ki: "Onlarda hem büyük günah, hem de insanlar için (bazı zahiri) yararlar vardır. Ama günahları yararlarından büyüktür." Yine sana Allah yolunda ne harcayacaklarını soruyorlar. De ki: "İhtiyaçtan arta kalanı." Allah size âyetleri böyle açıklıyor ki düşünesiniz.

Her alkol konusuna Allah peygamberi karıştırmasanız olmuyo dimi. Yahu arkadaş içen içer sana ne. Zoruna mı gidiyo. Girme konuya o zaman. Şikayet et raharsız olduysan. Size ne ya ben içiyosam. Günahı sana mı arkadaş. Ben içiyorum bana günahı var. Sana ne bundan. Sen mi yanacaksın öbür tarafta benim yerime.

• Ben zaten kolayla bile sarhoş oluyom içkiye gerek yok
  • Canım sıkkın olduğunda tek başıma içerim. Kusacağımı düşündüğüm zamanda bırakırım. Alkol saçma bişey ama insanın canı sıkkınken iyi geliyor. Mutluyken ağzıma bile sürmem iğrenirim. Keyif için asla içmem.
  • kullanmayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.