Şimdi Ara

Ne kadar zamandır ADSL kullanıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne kadar zamandır ADSL kullanıyorsunuz? ADSL'i iyice başlangıç zamanlarından telekom teknisyenleri ile beraber teknolojiyi öğrenen, Telekom müdürlüğüne ADSL diyince anlamayıp ISDN hattı vermeye kalkıştığı zamandan, ADSL başvurusunun Telekom bölge müdürlüğüne yapıldığı zamandan beri kullanan var mı?

Bu zamanlarda yaşadığınız ilginç maceraları yazar mısınız?

Örneğin benim hat, başvurumdan 45 gün sonra açıldı. Sonlara doğru santraldaki görevliyi o kadar bunaltmıştım ki telefon hattımda kopukluk olmadığını kontrol etmek için ekip göndermişti. Ayrıca 3-4 haftada bir bağlantı 3-4 gün boyunca kesilirdi. Şu an bakıyorum da pek birşeyler değişti diyemem.

• ben 3 aydır kullanıyorum daha önce ısdn vardı yeni sayılırız zaten bu teknoloji turizmin cenneti kemere daha 3 ay önce geldi ne yazıkki
  • mayıs ayının 2.ci haftasından beri kullanıyorum ilk başlarda yavaşlama söz konusuydu şimdi düzeldi canavar gibi telekomdan tek şikayetim bu işin hakkını verecek ve gerektiginde müşterinin sorunlarına yardımcı olacakbir bilgiye sahip elemanların az olması işiniz düştügünde telekoma degil kendi mantıgınıza güvenin
  • Ben Nisan 2001'den beri kullanıyorum arkadaşlar. Türk Telekom'un ADSL işine girdiğini öğrenir öğrenmez abone olmuştum. Abone numaram 0001 şeklinde son buluyordu. Sanırım bağlı olduğum bölgeden ilk abone olan bendim. Modemimi almak için Alcatel'in fabrikasına gitmiştim ve üretimden kalkmış kıytırık bir model için 300 USD para ödemiştim. Bu forumda kesin o zamanlardan üye olan birisi vardır. Ama ben henüz kendisiyle karşılaşamadım.
  • Ben Mart 2003 'de Başvurdum Ekim 2003 De Bağlandı O Zamandan Beri Kullanıyorum.....
  • bende kasım 2003 den beri kullanıyorum gayet guzel bir sey aslında baslıngıclarda hep baglantı kopuklugu meydana geliyordu v bazen adsl aldıgıma pişman oluyordum ama simdi cok guzel bir sekilde ilerliyoruz ve gaayet guzel bir sekilde rayına oturmuş gidiyor
  • Ben şu 60.000 port ihalesinden hemen önce bağlandım. Hatırlamıyorum ama tarihini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 Ekim 2004'te açılmıştı hattım o zamandan beri. Daha yeniyim yani.
  • 2004 ekimin 3ünden beri kullanıyorum sağlam bir olay adsl dialup tan sonra ne yapacagını sasırıyor insan
  • 4-5 aydır kullanıyorum
  • Kasım veya Aralık 2003'tü sanırım. Port geldiğini öğrenir öğrenmez ttde aldım soluğu aynı gün sözleşme ve iki gün sonra da hatım açıldı.. ve hala kesilmedi .. nazar değmez inşallah..
  • benım iki ay oldu
  • 5-6 ay oldu ..
  • Mayıs 2004 den beri kullanıyorum
  • ben su tarifler degismeden onceki gun bagland1m hatta ben bagland1m aksaminda telekom duyrumaya basladi yeni tarifeleri
  • 1 Aralık 2003'te sözleşmeyi imzaladım aynı günün akşamı adsl ile internete bağlandım.
  • buraya iLk geLdiginde ( bayagı bi uzun surmustu ) daha iLk gunu basvuru aynı gun ıcındede acıLmıstı 1 hafta modem bekLedim ortaLama 2.5 aydır işte yeni yeni ( 2.5 aydada ne fiLmLer , oyunLar cekmisim ya )
  • Siz de dialup la internete girmeniz gerektiği zaman kafayı yiyor musunuz? İnsan rahata çok çabuk alışıyor
  • ağutos 2004...
  • Aralık 2003 te başvurdum
    Nisan 2004 te bağlandı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.