Şimdi Ara

NE KAYNAKMIŞ ARKADAŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şunu bi anlamadınız gitti kaynaklar size başarının garantisini vermez bakın gidin bir kitapçıya popüler kitaplardan alın birkaç tane zaten biliyorsunuz iyi kaynakları her gün 514564654 tane bilmemnenin üstüne bunu mu atayım yoksa bunu mu atayım hocam diye başlık açıyorsunuz. İlla şunu şunu çözeceksin diye bir şey yok abi her kaynaktan illa ki bir şeyler kaparsın önemli olan kaç kitap çözdüğün değil kaynağın hakkını vererek çözmektir. Antenmanlarla geometri üçgenler bitirip tytde üçgenleri fulleyen adam tanıyorum ya, siz konunun temel hatlarını öğrenirseniz yeni nesil soru falan zırva sadece. Zaten başarılı adamlara sorarsanız öyle çok kaynak muhabbeti yapmazlar çoğu eline ne geldiyse çözmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamorrarule -- 27 Mart 2020; 22:10:32 >

• Finalin geonetri kitabi ile bir ayt karekok veya acil arasinda daglar denizler var ivir zivirla vaktinizi bosa harcamayin kaliteli kitaplar cozun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasi yok dogru kaynak seçimi cok onemli.

Bilinçsiz kaynak çözümü 12deyken 41k getirdi.

Dogru kaynak ise daha sonra 22k.

Tek etken kaynak degil tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 4 Kasım 2019; 10:42:38 >
  • Haklısın ama konu hakkında bir şey bilmeyen acil apotemi tarzı kaynakla başlarsa çözemeyip bırakır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de konu açtım oraya da bi bakar mısınız? ayrıca zaten ilk 7kya girmek istediğimi de belirttim ıvır zıvır kaynaklarla uğraşacak vaktim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B435CEB2A -- 4 Kasım 2019; 13:59:7 >
  • Siyah beyaz düşünmek yerine dengeyi bulmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bencede kaynak seçimi çok önemli kaliteli sorular çok önemli normal bir kitap size soru çözdürebilir ama mantığını her kitap kavratamaz vay be bu böyle mi oluyor diye ufkunuzu açamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önemsiz demedim zaten, demek istediğim bu konudan 2534678 tane başlık açılıyor saat başı ve tamam tavsiye alırsın değerlendirmeleri dikkate almak tabii ki önemli fakat bazı arkadaşlar arkadaşlar kaf çözdüm üstüne 345 mi acil karekök atayım diyor. Üçü de kaliteli kaynaklar zaten takıl kafana göre sadece kaynaklara güvmek yanlış bence olmadı üçünü de al he paran mı yetmedi fotokopi çektir istediğin konuları karışık çöz yani. Zaten yazmışım kitapçılar biliyor hangisinin kaliteli olduğunu ve çok sattığını gereksiz vakit kaybı yaratıyorlar bence kendilerine
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Bunu da farklı kitapları görerek deneyimlemek gerek. Hangi kitap senin eksiklerini kapatacak kendin bulmalısın başka kimse sana bunun garantisini veremez. En kötü gidersin kitapçıya incelersin uzun uzun. Konuları biliyor ve soru çözmüşsen zaten soruların zorluk seviyelerini kendin de anlayabilirsin. Hangi kitap sana hitap edecek onu anlayacak seviyeye ulaşmak gerek.
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Doğru olabilir ama bende öyle olmadı zorlandıkça öğrenmek istedim yapabilmek istedim apotemiyi uzun zamanda çözsem bile diğer kitaplarda zorlanmadım o kadar. Ama herkes aşağı yukarı zorluk seviyesini bilerek alır, bir acili apotemiyi de duymuşsundur yani hiçbir şey bilmesen de. Benim burada bahsettiğim hangi kaynakları çözsem bilmem kaç nete ulaşırım kafasındaki arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.