Şimdi Ara

ne mok yiycem?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım. bu dönem doğru dürüst ders çalışmadım. hiç ygs denemesi de çözmedim. ne haldeyim fikrim yok. 9. sınıf berbarttı 10 da matematiğim iyiydi. mat ve türkçe yapabileceğimi düşünüyorum ama fen konusunda sıfıra yakınım.sosyal desem zaten sıfır. hedefim mf3 ilk 14k içinde olmak. bir yol gösterin, tecrübelerinizi paylaşın. lütfen

• up
  • Dert ettiğin şeye bak :D Şimdi başlasan 10 k yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero To Hundred

Dert ettiğin şeye bak :D Şimdi başlasan 10 k yaparsın.

şimdi başlayamıyorum maalesef. daha 11 fen yarım yamalak bir halde bitirilmeyi bekliyor. yazın başlamayı planlıyorum ama hiç ümidim yok
  • ygs'yi bir şekil halledersin bence lys çalış en azından sağlam olsun ona güven
  • Niye bu kadar kasiyosunuz anlamiyorum yazi gec 12de bile baslasan yaparsin yani ama kapasiten de önemli tabi onu bilemicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

ygs'yi bir şekil halledersin bence lys çalış en azından sağlam olsun ona güven

umarım hallolur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qnq ben yazın başladım 19k yaptım yazın sadece 1 ay çalıştım okulda çalışmadım hiç.Ayrıca sınav zor gelse eminim çok daha iyi bir sonuç alırdım yani hiçbir şey için geç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuzza123

qnq ben yazın başladım 19k yaptım yazın sadece 1 ay çalıştım okulda çalışmadım hiç.Ayrıca sınav zor gelse eminim çok daha iyi bir sonuç alırdım yani hiçbir şey için geç değil

bak bu iyi oldu sağol qnq inşallah lysde de güzel bir sonuç alırsın
  • sen saça yapışan sakızsın kimse senle baş edemez korkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael_Angelo

sen saça yapışan sakızsın kimse senle baş edemez korkma

• 11 10 . sınıfları ayrı ayrı bakmana gerek yok yazın direk başla ygs 4-5 ayda bitir ondan sonra tam gaz lys bak bakalım sonra haline şuan bu yazdıkların için gülüyor olursun seneye bu zamanlarda eğer adam akıllı bu işe baş verirsen
  • Dediğin gibi olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazı boş geçme sakın.

• Sosyal 0 fen 0 mat türkçe belki yapabilirim kafası, hiç zorlama ilk seneden mf3 14 k olmaz

• Dostum eger gerızekalı degılsen bu yaz ygs yi bitirip arta kalan vakitte LYS ye kadar kasarsan ilk 20K olabilirsin. Sadece 12 de çalışıp ygs ilk5k giren tanıdıklarım var hiçbir şey için geç değil. Örneğin ben 10.sınıfım ve ilk 10K girmeyi düşünüyorum. Daha vaktim bol oldugundan da yavaş yavaş ama düzenli adımlarla ilerliyorum. KONU ORTADA , YAPILACAK ŞEYLER ORTADA , HEDEF ORTADA, git ve al
  • dorduncu kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim gaza getirdi şuan bu arada belki değil yapabilirim mat ve Türkçeyi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.