Şimdi Ara

Ne Monster ne MSI karşınızda yeni LENOVO GTX1060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen rastgele internette gezinirken gözlerime inanamadığım bir fiyat ve model ile benim ağzımın suyunu akıtan ve almayı düşündüğüm şahane gözüken laptop.
    Lenovo markası hakkında pek birşey bilmesem de ürün muhteşem gözüküyor fakat sanırım bir yanlışlık olmalı ki aşağıda ki linkten de görebileceğiniz gibi ekran 17.3 inch gözüküyor ve bu fiyata hem monsterı hem de msi zorluyor.
    Bence monster almak yerine aynı fiyata bunu almak çok çok daha mantıklı ama tabi ki incelemeleri de dikkate almak lazım ki hiç doğru düzgün bir inceleme bulamadım.
    Ayrıca ebrarın güveniriliğinden de emin değilim. Laptopu aşağıda ki ebrarın sitesinden inceleyebilirsiniz ve değerli yorumlarınızı paylaşıp beni aydınlatırsanız çok sevinicem :)

Lenovo Legion Y720 80VR008
    http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-legion-y720-80vr008gtx-i7-7700hq-16gb-1tb-256gb-ssd-6gb-gtx1060-173-windows-10-pmu358234

• daha 2 3 gün önce vatan Asus 1070 li makinayı 6900 küsüre satıyordu.
  • Olabilir ama şuan konumuz vatanın 1070 olan ürünü 7000 tl ye satması değil konumuz lenovonun bu pc si saygılar.
  • Bu fiyattan vatan a gelse alınır çok iyi alet tavsiye ederim piyasadk, en iyi 1060lı makine. Kusursuz.
  • Bence gayet normal bir fiyat. Lenovo zaten sevdiğim bir marka değil 1060lı benzer fiyatlara ürün yakalanabilir.
  • 1060 lı benzer fiyatlara başka ürün önerebilirmisin arkadaşım varsa hemen alacağım çünkü.
  • y720 thunderbolt3 barındıran allen ve apple dan sonra bildiim kadarıyla.
    güzel özellikleri varda allien alırım y720 alaçağıma. y50-70 kullanıyorum bios tam görevini yapıyor.lenova nında eksik yanları yok allienden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.