Şimdi Ara

Ne Olacak Bu Ülkücü Gençliğin Hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alternatif bayramlaşmayı Bahçeli yanlıları basmış, kavga döğüş haberlerde.
    Yazık oluyor....

• CHPliler HDPlilerle kucaklaşırken Kılıçdaroğlu yanlıları basmamışmı
  • Ülkücülük kadar saçma bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51C189DEA

Ülkücülük kadar saçma bir şey yok.
    ulkuculerden birsey olmaz. kurtlar vadisi izleyip ulkeyi kurtardiklarini zannediyorlar. %90'i bos beles, bir ise yaramayan insanlar toplulugudur.

Yahu daha ulke bayraklarini ayirt edemeyen, yanlis yerlerde tepki toplantilari duzenleyen insanlardan ne beklersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

ulkuculerden birsey olmaz. kurtlar vadisi izleyip ulkeyi kurtardiklarini zannediyorlar. %90'i bos beles, bir ise yaramayan insanlar toplulugudur.

Yahu daha ulke bayraklarini ayirt edemeyen, yanlis yerlerde tepki toplantilari duzenleyen insanlardan ne beklersin

Alıntıları Göster
    Adamların gbt lerine ve sosyal medya hesaplarına baksan akepe üyesi veya sempetizanı çıkar sonrada ülkücü diye trol medya ve destekçileri sag solda konuşur

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

hepsı ayn degıl ama dedıgınız tıpleme cogunlukta eskıden dava adamıydılar sımdılerde karı kız pesınde dolasan , koltuk sevdalısı gruplar oldu çok rahatsız edıcı bır durum ve hepsıde koyun bırısıde cıkıp demıyorkı ya bız napıyoruz , vatan elden gıdıyor

eskıden

şimdi

vatan için canını veren davasını satmayan adamdan (abdullah catlı gri ceketlı)

özgürlügü için davasını töresını satan adama

gazoz olma efsane ol dıye soz son ıkı fotoyu ozetlıyor

umarım duzelırler...

• Bir şey olacağı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Bir şey olacağı yok
    Öncelikle belirteyim ülkücü değilim olacak zamanın da yok, ancak ülkücüler dediğiniz bu gurup bana kalırsa toplumculardan, teröristlerden çok daha iyidir kanımca, her şeyden önce kültürümüze uyuyor. Bu ideolojinin özü Türkiye'yi, Atatürk'ü sevmektir. Kendini ülkücü diye tanıtan aktrollere inanmayın. Normal bir vatandaşın sevmemesi için hiçbir neden yoktur, ülkücüyüm diye teşkilat binasına uğrayıp kurtlar vadisi muhabbeti eden tiplerden bahsetmiyorum, ideolojik olarak ülkücülüğe inananlardan bahsediyorum. Hoş zamanla bunu da yok ettiler, partinin başındaki şahıs ülkücülerin yaptığı eylemleri durdurdu hepsini uyutup evine soktu. Şimdi kimse çıkıp ben bu vatan için canımı veririm demez çünkü bir kere devlet vatandaşının arkasında bile değil bence. Önce devlet vatandaşını korusun da sonra bu tür guruplar çıkıp vatan sana canım feda desin değil mi? Neden yapılan saldırının araştırılmasına ret oyu çıktı? Uzar gider...

• Ulkuculuk bahceli donemnde kurtken kuzuya donusturulmustur. Onceden kosebaslarindaki seyyar saticilar midyeciler koftciler vs hep turk vatandasiydi. Suan bakin neredeyse hepsi kurt. Hicbiri de sesini dahi cikaramiyor. Kurt mafyasi guclendirildi. Ulkuculer adeta kuzu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassady

Ulkuculuk bahceli donemnde kurtken kuzuya donusturulmustur. Onceden kosebaslarindaki seyyar saticilar midyeciler koftciler vs hep turk vatandasiydi. Suan bakin neredeyse hepsi kurt. Hicbiri de sesini dahi cikaramiyor. Kurt mafyasi guclendirildi. Ulkuculer adeta kuzu oldu.
    kendimi bildim bileli ülkücü gençlik mafyacılıktan öteye gitmedi.umarım biebirleirni bitirirler
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin gibi o durum eskidendi, artık eser yok partinin başındaki şahıs. Düşünün şimdi ülkücü denince akla ilk gelen şeyler neler? 1- Ocakta oturur çay içer boş muhabbetler döner. 2-Kız dertleri olur kız meslekleri mesken tutar 3-kavga oldu mu tek kişiye 50 adam birden dalar (3 kişiye 50 kişi olan bir kavgada 3 kişiden biri olup 50 kişilik ülkücü kitle tarafından dayak yediğim için biliyordum, sebebini ve sonucunu duysanız gülmekten ağlarsınız :) ) 4- yılda bir defa bahçeli memleketlerine gelir onda da mitingde vs. ölürüm türkiyem çalarken bozkurt işareti yapar, ülkücü yemini okur sonra evine döner.

Namus, ahlak derdindeler ama kesmedikleri karı kız yok, milletin karısına kızına bile sarkarlar. Din derdindeler ama bira şişeleri sayarsın.. Bunları uydurmuyorum bizzat gördüğüm, tanıdığım ve ülkü ocağına gittiğim için biliyorum. Zaten Allahtan en kısa zamanda da döndüm. Ayrıca kimse çıkıp da "her ülkücü böyle değil" demesin. Hangi şehre gittiysem hep böyle oldu, hep daha da umutsuz oldum.

Solcu gençlik ile ülkücü gençliğin arasındaki en büyük far okumak hocam.. Solcu gençlik kendi ideolojileri, destekledikleri adamlar, düşündükleri şeyler ile ilgili kitaplar okurken, okuturken, bilirken, yazın kışın eğitim kampları düzenlerken ülkücü gençlik hangisini yaptı? Irmağının akışına ölürüm diyen dangozlar bugün hangi HES'in yapımına karşı çıktı, hangi nükleere karşı çıktı, hangi işçinin yanında onu destekledi? İcraat sıfır...

Kimse kusura bakmasın yapmıyor. Akşama kadar çay içip bi adamın peşinden uluyarak, bozkurt işareti yaparak ülke kurtarılmaz. Bunları yaptıkları için ülke bu halde, bu teröristlerin elinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

CHPliler HDPlilerle kucaklaşırken Kılıçdaroğlu yanlıları basmamışmı

sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cenup

quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

CHPliler HDPlilerle kucaklaşırken Kılıçdaroğlu yanlıları basmamışmı

sence ?

Off beni köşeye sıkıştırdın varya ne haklı çıktın şimdi banane erdoğanı savunanlara at ben erdoğanımı savundum burda algısı kıt kardeşim

• Bilen de bilmeyen de konuşmuş.
    Solcu komunist gençliğe bak sen ne kadar da okur sever bi gençlik.!
    Nasıl her önüne gelen bozkurt isareti yapabiliyor bknz kilicdaroglu. Her önüne gelen bozkurt yapıyor diye ülkücü olmaz. Bugün kendinize örnek ülkücü arıyorsanız ümit özdağ a aziz sancara bakın.
    Birde yukarda bi kendini bilmez solcular gibi ülkücülerin de devlete millete faydalı olacak şeyleri desteklememesini istemiş. Solcular gibi at gözlüklü olmadığından ülkücüler solcularda olmayan şeylerini çalıştırırlar hangisi faydali hangisi faydasiz düşünürler. Çok geçmesi gezi parkında ülkücüler ilk başta destek verdiler. Ama baktılar ki araya pkklilar girdi olaylardan çekildiler. Solcular ise anti devlet olsunda ne olursa olsun.
    Forumdaki anti mhp -ülkücü tavır bıktırdı artık. Önce bahceli sonra mhp düşmanlığı yapıyorsunuz. Kendi kafanızda bizim düşüncelerimizi oldurebilirsiniz. Ama sanmayin ki böyle laflar edilince davadan döneceğiz.

• Dert bayramlasmak degil de govde gosterisi mi yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete321

Bilen de bilmeyen de konuşmuş.
    Nasıl her önüne gelen bozkurt isareti yapabiliyor bknz kilicdaroglu. Her önüne gelen bozkurt yapıyor diye ülkücü olmaz. Bugün kendinize örnek ülkücü arıyorsanız ümit özdağ a aziz sancara bakın.
    Birde yukarda bi kendini bilmez solcular gibi ülkücülerin de devlete millete faydalı olacak şeyleri desteklememesini istemiş. Solcular gibi at gözlüklü olmadığından ülkücüler solcularda olmayan şeylerini çalıştırırlar hangisi faydali hangisi faydasiz düşünürler. Çok geçmesi gezi parkında ülkücüler ilk başta destek verdiler. Ama baktılar ki araya pkklilar girdi olaylardan çekildiler. Solcular ise anti devlet olsunda ne olursa olsun.
    Forumdaki anti mhp -ülkücü tavır bıktırdı artık. Önce bahceli sonra mhp düşmanlığı yapıyorsunuz. Kendi kafanızda bizim düşüncelerimizi oldurebilirsiniz. Ama sanmayin ki böyle laflar edilince davadan döneceğiz.

Birdahaki secimlerde baraj alti kalacaksiniz.Oylarinizin yarisi akpye kayacak. Ulkuculeride cok iyi bilirim aksam kurtlar vadisi lzler sabah kavgaya karisir.Bira icen ergenleri dover gece esrar cekerken yakalanir.Cigerinizi biliyorum sizin davaymis peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 7 Temmuz 2016; 3:41:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Birdahaki secimlerde baraj alti kalacaksiniz.Oylarinizin yarisi akpye kayacak. Ulkuculeride cok iyi bilirim aksam kurtlar vadisi lzler sabah kavgaya karisir.Bira icen ergenleri dover gece esrar cekerken yakalanir.Cigerinizi biliyorum sizin davaymis peh.

Yazık baraj altiyla tehdit ediyor bizi. Hiç bir şey bilmediğin gerçek.
    Bak ben tıp okuyorum mesela bende ülkücüyum. Bunlar istisna değil ayrıca çevremde çok fazla hukuk okuyan siyasal okuyan ülkücü var.
    He bu övünmek icin değil ama artık kaciriyorsunuz işin ucunu.
    Ekleme: ciğerimizi bildiğine göre dayamizi yemişsin baya. Söyle komanik misin azılılarından?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete321 -- 7 Temmuz 2016; 5:09:18 >

• alayı feyk. çoğumuz, kykdaki yapılanmaları biliyor. ne olduklari ortada.

ama bunlar yine iyi. en azından mecliste partileri var.
    ya sokaklardaki, sosyalist veya sol goruslu gençler :)
    adamlarda bi umuttur gidiyor valla :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

Yazık baraj altiyla tehdit ediyor bizi. Hiç bir şey bilmediğin gerçek.
    Bak ben tıp okuyorum mesela bende ülkücüyum. Bunlar istisna değil ayrıca çevremde çok fazla hukuk okuyan siyasal okuyan ülkücü var.
    He bu övünmek icin değil ama artık kaciriyorsunuz işin ucunu.
    Ekleme: ciğerimizi bildiğine göre dayamizi yemişsin baya. Söyle komanik misin azılılarından?

AKP'nin stepneliğini yaptınız ve birdahaki seçimde hayırlısıyla silecek sizi siyaset tarihinden işi bitti artık İstediğin kadar zırla gerçek bu Birde bana aklına komünist demeye çalışmış kıyamam ya yemin ederim sizin topluluğunuz bu solculardan bile beter.

• Oryantal hocan kim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.