Şimdi Ara

Ne olcak Bu Memleketin hali..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşsizlik, yoksulluk. yolsuzluk, adam kayırma, fırıldak mütahitler. İşbirlikçi siyasetciler... Bölücüler vs...

Yav neden hiç bir düzelme belirtisi görmiyoruz. Neden umutla bakamıyoruz yarınlar. Sorun nede?

Bizde mi ? Siyasetcide(siyasetciler biliyorsunuz uzaydan geliyor) mi? Bu memleket topraklarında mı var yok lanet?

Sorun ney ??

• sorunun nerede oldugunu sormuşsun,
    sorun bizde. Hatta Aziz Nesin'in konu hakkinda cok muhteşem tespitleri vardır ama yazarsam forumdan emekli olurum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyAty

sorunun nerede oldugunu sormuşsun,
    sorun bizde. Hatta Aziz Nesin'in konu hakkinda cok muhteşem tespitleri vardır ama yazarsam forumdan emekli olurum :)

Türk halkı aptaldır;aldatılmış lafı mı ?
  • quote:

Aziz Nesin'in dediği yavaş yavaş doğrulanıyor
  • ben bu ülkeden deilde bu ülkede yapılanlardan o kadar bezdimki inanın artık burda yaşamak istemiyorum inşallah bi aksilik olmazsa istediğim gibi olacak zaten.
    sorun temelden başlayıp taaaa bize kadar geliyor.. siyasetçiler yapacaklarını yaptı bizde kuzu gibi sesimizi çıkarmadık herşeye tamam efendim olur efendim devlet öyle diyorsa boynumuz kıldan ince deyip ses çıkarmadık sonuç iş büyüye büyüye bu boyuta geldi düzelirmi diye sorarsanız hiçbi fikrim yok.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakuza893

quote:

Aziz Nesin'in dediği yavaş yavaş doğrulanıyor

Evet göz görüyor

Adam zamnın ötesini görüyordu. Şimdi ise gözümüze girdide anladık. Valla ben ne yalan söyleyim basın öğle bir adamı karaladılar ki çocuk aklı inandık işte. Bahane ile dostu düşmanı öğrendik.

Aylarlı basın=Düşman
    Basının ne mal olduğunu anladık. Saolsun Nesin . Allah rahmet eylesin..

Bu arada bende oy vermeyen kesimdenim. Yav memlekette adam gibi bir parti yokki bizi temsil etsin. Bana kalırsa türkiyenin çıkmazı bu..
    Bir başlangıç yanii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 15 Ağustos 2006; 14:56:11 >

• oy verecek parti yokmu bilememde güvenecek kimse yok desek daha doğru olur bugün çıkıp bişeyler söylerler yarın tepeye çıknca dış güçler ne derse hemen yatarlar o tarafa eee bilinmez nedendir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl bu hale geldi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nane nane nane nane nan na nan nane.. Nane şekeri.. Şahaneyim şahane.. Bundan sana ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

nane nane nane nane nan na nan nane.. Nane şekeri.. Şahaneyim şahane.. Bundan sana ne
    senin tuzun kuru herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaMSeN

nane nane nane nane nan na nan nane.. Nane şekeri.. Şahaneyim şahane.. Bundan sana ne

bu yüzden bu hallere geldikya.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.